Så betalar man för produkter med BitCanna hos Royal Queen Seeds

BitCanna är svaret på de ekonomiska hinder som plågar cannabisindustrin. Denna säkra och skalbara betalningslösning tar bort banker, kreditkortsföretag och andra betaltjänster ur ekvationen—institutioner som fortfarande vägrar att hantera lagliga transaktioner inom branschen. I hjärtat av BitCanna-plattformen finns BitCanna Coin, som kan användas som en pålitlig betalningsmetod. Nedan kommer vi visa dig hur man använder BitCanna för att betala för köp i Royal Queen Seeds webbutik.

Har du växlat dina mynt än? BitCanna flyttade över till ett nytt och förbättrat blockkedjenätverk den 30 september. Med denna ändring kom nya mynt! Om du köpte mynt före 30 september, måste du använda denna guide för att växla dem.

Bitcanna, powered by the Industry

Så betalar man med BitCanna hos Royal Queen Seeds

  • Webbläsartillägget Keplr → För att skicka, ta emot och lagra BCNA behöver du en digital plånbok. Keplr agerar som den digitala plånboken för alla Comos-SDK-blockkedjor. Utvidgningen fungerar bäst med Chrome även om du kan använda det med webbläsaren Brave med begränsade funktioner.
  • BitCanna Coin (BCNA) → Valutan som används för att göra betalningar.

Viktig fakta om att betala med BCNA hos RQS

  • Du kan köpa så många BCNA-mynt du vill. Alla mynt som blir över efter ett köp kan förvaras i din BitCanna-plånbok för framtida användning. Du ska dock veta att värdet för BitCanna är föremål för fluktuation. Det innebär att vid ett senare datum kan dina mynt vara värda mer eller mindre.
  • Chanserna är att du redan har en kryptovalutaplånbok eller har en diversifierad portfölj. Men om du inte äger någon kryptovaluta, kommer du att behöva ställa in och verifiera ett konto på en handelsplattform så som Coinmerce.

Hur man betalar med Bitcanna (PDF-guide)

Säkerhetskopiera din plånbok

Ingen annan än du har tillgång till din BitCanna-plånbok. För att hålla din BitCanna-plånbok säker, är det viktigt att du förvarar dina lösenord och säkerhetskopior på en säker plats (USB-minne etc.). Det är det enda sättet för dig att återställa dina plånböcker eller överföra dem till nya enheter.

Introduktion av BitCanna[

Vad är BitCanna?
BitCanna är en decentraliserad betalningsplattform initierad av och för cannabisindustrin. Det är ett säkert betalningsalternativ istället för banker, kreditkortsföretag och andra betalningsleverantörer som inte behandlar transaktioner kopplade till cannabisindustrin. BitCanna-myntet (BCNA) är den (digitala) valutan som används för att köpa cannabisrelaterade produkter.
Vem skapade BitCanna?
Några av de främsta affärssinnena i cannabisindustrin är ansvariga för skapandet av BitCanna-plattformen. Deras mål är att tillhandahålla konsumenter och företag med ett säkert och pålitligt betalningsnätverk som samtidigt tillgodoser respekt från tillsynsmyndigheter och konventionella betalningssystem.
Fördelar med att använda BitCanna:
Att använda BitCanna är inte bara enkelt, det även kommer med en mängd fördelar, inklusive:

  • Säkra medel
  • Försumbara transaktionsavgifter
  • Full sekretess
  • Full kontroll av din plånbok och BCNA
  • Kampanjer, rabatter med mera.
  • Community med likasinnade konsumenter och företag

BitCanna är utformat för att gynna både företag och konsumenter, vilket gör det enkelt för kunder att köpa sina favoritprodukter och betygsätta sina favoritföretag därefter.
Vilka butiker accepterar BCNA?
Just nu kan man använda BCNA i webbutikerna Royal Queen Seeds och Zamnesia. Snart kommer du kunna betala med BCNA i ännu fler butiker. Du kan se den kompletta listan med deltagande BitCanna Alliance-medlemmar på BitCannas hemsida. Trots att du snart kommer kunna genomföra köp med BCNA i fysiska butiker, så kan köp för närvarande bara göras online.
Var kommer de BCNA som finns på marknaden ifrån?
BitCanna sålde de för närvarande cirkulerande BCNA till investerare i en ICO. De finansiella medel från denna försäljning användes till att utveckla plattformen och produkter.
Vad behöver jag om jag vill betala med BitCanna?
Det enda du behöver för att göra ett köp är din plånbok och BCNA-mynt!

BitCanna-plånbok

Vad är en plånbok?
Kryptovalutaplånböcker liknar bankkonton online. De gör att du säkert kan lagra, ta emot och skicka BitCanna-mynt (BCNA). Dock är inte alla kryptoplånböcker kompatibla med alla valutor. För att inneha BCNA behöver du installera BitCanna-plånboken för Chrome och Brave till stationära datorer eller laptops, eller använda plånboken Cosmostation på en mobil enhet.
Var kan jag hitta mitt BCNA-saldo?
När du vill kolla ditt BCNA-saldo går du bara till webbläsartillägget Keplr eller till din BitCanna-plånbok.
Vad är en seed phrase?
En seed phrase är en rad ord associerade till din plånbok som agerar som en nyckel. Om du har din seed phrase, har du tillgång till krypton i din plånbok från alla enheter—det agerar essentiellt som en backup om saker går fel, vilket innebär att dina pengars säkerhet inte riskeras om din dator eller telefon går sönder. Det är viktigt att hålla ett register över din seed phrase för att kunna återställa din krypto vid en sådan händelse. Vi rekommenderar att du skriver ner din seed phrase på ett fysiskt papper och förvarar det på en säker plats, såväl som på en skyddad enhet.
Vad är BitCannas webbplånbok?
BitCannas webbplånbok är som ett bankkonto för dina BCNA. Den gör att du kan lagra, ta emot och skicka mynt. För att få åtkomst till den behöver du webbläsartillägget Keplr.
Vad är webbläsartillägget Keplr?
Det är en multi-plånboksutvidgning som gör det möjligt för användare att använda BCNA-mynt. Du kommer att behöva ladda ner med en utvidgning för att använda din BitCanna-plånbok.

Köpa Bitcanna-mynt (BCNA)

Hur köper jag BitCanna-mynt (BCNA)?
För att ta reda på hur du köper BCNA, gå till guiden "Förvärva BCNA".
Vad ligger transaktionsavgiften på?
BitCannas transaktionsavgifter är försumbara; vanligtvis runt $0,00001/€0,00001 per transaktion beroende på hur upptaget systemet är. Men att köpa BitCanna med ett kreditkort har en fast avgift på 3 till 4€ per transaktion. Denna avgift, som betalas till Indacoin, krävs för att du enkelt ska kunna använda BCNA utan att gå via en börs.
Hur vet jag hur många BCNA-mynt jag ska köpa?
Det är enkelt! Genom att välja BCNA som din betalningsmetod hos RQS kommer du att se hur många mynt du behöver för transaktionen.Jag köpte fler BCNA än vad jag spenderade på min beställning. Vad kan jag göra med dem?
Du kan förvara dina återstående BCNA i din plånbok till ditt nästa köp. Dock kan värdet på BitCanna fluktuera enligt utbud och efterfrågan. Så värdet i din plånbok kan komma att ändras över tid även om du inte skickar eller tar emot mynt.
Hur lång tid tar det att få BCNA efter man köpt dem från Indacoin?
Efter att du slutfört identifieringsprocessen kommer dina mynt att ankomma till din BitCanna-plånbok inom en timme.
Varför fluktuerar värdet av BCNA?
BitCanna-mynt (BCNA), likt alla andra kryptovalutor, köps live på kryptovalutabörser. Utbud och efterfrågan avgör värdet på BCNA vid varje tidpunkt. Det innebär att värdet på BitCanna-myntet inte är stabilt. Om du har BCNA förvarat i din plånbok, så kommer värdet sannolikt öka eller minska något över tid.

Betala för din beställning på Royal Queen Seeds

Kommer min bank veta att jag köpt cannabisrelaterade produkter?
Nej. Sekretess är av yttersta vikt för BitCanna. Ditt bankutdrag kommer inte visa att du köpt cannabisrelaterade varor, eller var du har köpt dem ifrån. Den enda relaterade transaktionen som kommer visas är den till Indacoin när du säkert köper BCNA.
Kan jag växla mina BCNA till euro, dollar eller pund?
Ja, men det måste du göra på en kryptobörs. 
Kan jag skicka BCNA till andra användare?
Absolut! Det enda du behöver är mottagarens unika BitCanna-plånboksadress. Svårare än så är det inte!

Sekretess och säkerhet

Hur säkerställer BitCanna säkerheten för mina BCNA-mynt?
Sekretess och säkerhet är av yttersta vikt för BitCanna. Det är byggt på en säker blockchain-teknologi med ett decentraliserat system för att skydda användarnas integritet. Ingen förutom du själv kan få tillgång till dina finansiella medel—inte ens BitCanna! Således måste du säkerhetskopiera din plånbok och dina lösenord på en extern hårddisk eller liknande. På så sätt kan du återfå dina BitCanna-mynt även om du blir av med din telefon eller dina plånboksuppgifter.
Hur överför jag min plånbok till en annan enhet?
Du behöver två saker för att överföra din plånbok till en annan enhet: Keplr och din seed phrase. Installera webbläsartillägget och välj "importera konto" som inloggningsmetod. Därefter anger du din seed phrase för att återupprätta ditt konto.
Jag blev av med återställningsfrasen för min Keplr-plånbok. Vad kan jag göra?
Om du fortfarande har tillgång till din Keplr-plånbok kan du återställa din fras i webbläsartillägget. Men om du inte har åtkomst till Keplr och har glömt din återställnings-phrase så förlorar du åtkomst till dina tillgångar. Av den anledningen måste du skriva ner din phrase på flera säkra platser, till exempel både en fysisk papperskopia och ett textdokument på ett USB-minne.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.