Så betalar man för produkter med BitCanna hos Royal Queen Seeds

Viktiga råd om Bitcanna-betalningar!

På grund av BitCanna-underhåll blir BitCanna-betalningar tillfälligt otillgängliga. Om du fortfarande har kvar BCNA, se till att läsa nedanstående artikel och vidta åtgärder i enlighet med detta.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna är svaret på de ekonomiska hinder som plågar cannabisindustrin. Denna säkra och skalbara betalningslösning tar bort banker, kreditkortsföretag och andra betaltjänster ur ekvationen—institutioner som fortfarande vägrar att hantera lagliga transaktioner inom branschen. I hjärtat av BitCanna-plattformen finns BitCanna Coin, som kan användas som en pålitlig betalningsmetod. Nedan kommer vi visa dig hur man använder BitCanna för att betala för köp i Royal Queen Seeds webbutik.

Bitcanna, powered by the Industry

Så betalar man med BitCanna hos Royal Queen Seeds

 • BitCanna Lite eller Mobile Wallet → För att skicka, ta emot eller lagra BCNA behöver du en digital plånbok. Du kan ladda ner den mobila appen på din smartphone (om du använder Android ladda ner wallet från Google Play Butik, om du är en Apple-person gå vidare till App Store) eller BitCanna Lite-plånboken för Windows eller MacOS.
 • BitCanna Coin (BCNA) → Valutan som används för att göra betalningar.

Viktig fakta om att betala med BCNA hos RQS

 • Att skaffa dina egna BCNA-mynt är super lätt. Du använder helt enkelt ett kreditkort för att göra ditt köp, minimum är på 50€. Du kan även köpa mynt på en kryptovalutabörs, men det kan innebära ytterligare avgifter och svårigheter.
 • Du kommer behöva tillhandahålla ett identitetsbevis första gången du köper BCNA, men det kommer bara ta ett par minuter. Nästa gång du köper BCNA med ditt kreditkort behöver du inte gå igenom samma process ännu en gång.
 • Du kan köpa så många BCNA-mynt du vill. Alla mynt som blir över efter ett köp kan förvaras i din BitCanna-plånbok för framtida användning. Du ska dock veta att värdet för BitCanna är föremål för fluktuation. Det innebär att vid ett senare datum kan dina mynt vara värda mer eller mindre.
 • Om du betalar för din beställning genom att använda den tillhandahållna QR-koden, kommer det begärda beloppet att laddas upp direkt för att slutföra transaktionen. Om du betalar utan QR-kod så kom ihåg att det är viktigt att överföra det exakta beloppet som visas innan beställningen är slutförd. Om det skickade beloppet inte matchar BitCanna-beloppet exakt, så kommer systemet inte att bearbeta betalningen. I sådant fall behöver du kontakta vår avdelning för kundtjänst.

Hur man betalar med Bitcanna (PDF-guide)

Säkerhetskopiera din plånbok

Ingen annan än du har tillgång till din BitCanna-plånbok. För att hålla din BitCanna-plånbok säker, är det viktigt att du förvarar dina lösenord och säkerhetskopior på en säker plats (USB-minne etc.). Det är det enda sättet för dig att återställa dina plånböcker eller överföra dem till nya enheter.

Introduktion av BitCanna[

Vad är BitCanna?
BitCanna är en decentraliserad betalningsplattform initierad av och för cannabisindustrin. Det är ett säkert betalningsalternativ istället för banker, kreditkortsföretag och andra betalningsleverantörer som inte behandlar transaktioner kopplade till cannabisindustrin. BitCanna-myntet (BCNA) är den (digitala) valutan som används för att köpa cannabisrelaterade produkter.
Vem skapade BitCanna?
Några av de främsta affärssinnena i cannabisindustrin är ansvariga för skapandet av BitCanna-plattformen. Deras mål är att tillhandahålla konsumenter och företag med ett säkert och pålitligt betalningsnätverk som samtidigt tillgodoser respekt från tillsynsmyndigheter och konventionella betalningssystem.
Fördelar med att använda BitCanna:
Att använda BitCanna är inte bara enkelt, det även kommer med en mängd fördelar, inklusive:

 • Säkra medel
 • Försumbara transaktionsavgifter
 • Full sekretess
 • Full kontroll av din plånbok och BCNA
 • Kampanjer, rabatter med mera.
 • Community med likasinnade konsumenter och företag

BitCanna är utformat för att gynna både företag och konsumenter, vilket gör det enkelt för kunder att köpa sina favoritprodukter och betygsätta sina favoritföretag därefter.
Vilka butiker accepterar BCNA?
Just nu kan man använda BCNA i webbutikerna Royal Queen Seeds och Zamnesia. Snart kommer du kunna betala med BCNA i ännu fler butiker. Du kan se den kompletta listan med deltagande BitCanna Alliance-medlemmar på BitCannas hemsida. Trots att du snart kommer kunna genomföra köp med BCNA i fysiska butiker, så kan köp för närvarande bara göras online.
Var kommer de BCNA som finns på marknaden ifrån?
BitCanna sålde de för närvarande cirkulerande BCNA till investerare i en ICO. De finansiella medel från denna försäljning användes till att utveckla plattformen och produkter.
Vad behöver jag om jag vill betala med BitCanna?
Det enda du behöver för att göra ett köp är din plånbok och BCNA-mynt!

BitCanna-plånbok

Vad är en plånbok?
En plånbok är där du digitalt förvarar dina BCNA. BitCannas mobil-plånbok finns tillgänglig för din telefon (Android & Apple), eller så kan du installera Lite-plånboken på din stationära dator (Windows/MacOS). Den mobila plånboken använder en enkel QR-kodsteknologi för att initiera betalningar, medan Lite-plånboken tillåter enkla köp med användning av din dator.
Kan jag använda både en Lite och Mobil plånbok?
Ja det kan du, men det är inget måste. Men att ha båda plånböcker ger dig flera sätt att betala för produkter. Dock är dessa plånböcker inte anslutna, vilket innebär att dina finansiella medel inte delas mellan dem.
Vad är den långa raden med siffror och bokstäver i Mobile och Lite-plånboken? Exempel: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Det är din unika plånboksadress—i grund och botten likt ett bankkontonummer. Det är den du använder för att skicka och ta emot BCNA. Din plånboksadress skapas automatiskt vid nedladdning och öppning av den Mobila och/eller Lite-plånboken. Ha i åtanke att din plånboksadress skiljer sig från din privata nyckel. Även om denna också består av en rad siffror och bokstäver, så ska din privata nyckel aldrig delas med någon.
Var kan jag hitta mitt BCNA-saldo?
Du kan se ditt BCNA-saldo på instrumentpanelen på din Lite- eller Mobil-plånbok.
Hur överför jag min plånbok till en annan enhet?
En "återställningsfras" krävs för att flytta din Mobila plånbok till en annan enhet. Denna fras består av 12 ord och genereras när du skapar plånboken. Utan denna fras kan du inte överföra din plånbok. För att överföra din Lite-plånbok till en annan enhet behöver du både dess säkerhetskopieringsfil och lösenordet du valde när du skapade plånboken. Du kan även använda din privata nyckel för att överföra din Lite-plånbok. Utan något av dessa kan du inte överföra din plånbok.
Jag har blivit av med återställningsfrasen för min mobila plånbok. Vad gör jag?
Om du blivit av med återställningsfrasen kan du återställa den i den mobila plånbok under "Inställningar". Du kommer behöva verifieringskoden som du använder för att logga in på din plånbok. Om du blivit av med både din återställningsfras och din verifieringskod kommer du inte kunna återfå dina finansiella medel. Av den anledningen rekommenderas det starkt att du förvarar din fras på en säker plats såsom i ett textdokument eller på ett USB-minne.
Jag har blivit av med lösenordet, den privata nyckeln och säkerhetskopian för min Lite-plånbok. Vad kan jag göra?
Om du blivit av med lösenordet, den privata nyckeln och säkerhetskopian för din Lite-plånbok kommer du dessvärre inte kunna få tillgång till dina finansiella medel. Se därför till att förvara din säkerhetskopia, ditt lösenord och den privata nyckeln på en säker plats.
Jag har blivit av med tillgången till min telefon och nu kan jag inte få tillgång till min mobila plånbok. Vad gör jag?
Om du har blivit av med tillgången till din telefon, kan du använda din återställningsfras för att återfå din mobila plånbok på en ny telefon. Det är därför du bör förvara din återställningsfras på en extern hårddisk.

Köpa Bitcanna-mynt (BCNA)

Hur köper jag BitCanna-mynt (BCNA)?
Du kan köpa BCNA via kreditkort, men köpet måste vara på minst 50€. Det beror på att Indacoin, BitCannas partner debiterar en avgift för varje transaktion. Denna avgift är det som gör det möjligt att enkelt betala för din beställning utan att behöva gå via en kryptovalutabörs. För att gottgöra för avgiften, och för att du fortfarande ska dra fördel av att betala med BitCanna, erbjuder vi 15 % rabatt på köp.
För att köpa BCNA, navigera till BitCannas webbplats här.
Alternativt kan du erhålla BCNA-mynt på kryptovalutabörserna Coindeal och Stex. Om du inte är bekant med kryptobörser så föreslår vi den förstnämnda metoden.
Vad ligger transaktionsavgiften på?
BitCannas transaktionsavgifter är försumbara; vanligtvis runt $0,00001/€0,00001 per transaktion beroende på hur upptaget systemet är. Men att köpa BitCanna med ett kreditkort har en fast avgift på 3 till 4€ per transaktion. Denna avgift, som betalas till Indacoin, krävs för att du enkelt ska kunna använda BCNA utan att gå via en börs.
Hur vet jag hur många BCNA-mynt jag ska köpa?
När du gör en beställning hos Royal Queen Seeds och väljer BitCanna som betalningsmetod kommer din rabatt på 15 % automatiskt att dras av från din beställning. När du har laddat ner din plånbok, kan du klicka bekräfta på RQS kassasida. Du kan nu se mängden BCNA-mynt som krävs. Med användning av ditt kreditkort kan du köpa dessa mynt med en gång. Om du redan har tillräckligt med mynt kan du betala för din beställning direkt.
Jag köpte fler BCNA än vad jag spenderade på min beställning. Vad kan jag göra med dem?
Du kan förvara dina återstående BCNA i din plånbok till ditt nästa köp. Dock kan värdet på BitCanna fluktuera enligt utbud och efterfrågan. Så värdet i din plånbok kan komma att ändras över tid även om du inte skickar eller tar emot mynt.
Hur lång tid tar det att få BCNA efter man köpt dem från Indacoin?
Mynten levereras vanligtvis till din BitCanna-adress inom 15 minuter. Om det tar längre tid än en timme så kontakta Indacoin via livechatten på deras webbplats. Du kan även kontakta BitCanna direkt.
Varför fluktuerar värdet av BCNA?
BitCanna-mynt (BCNA), likt alla andra kryptovalutor, köps live på kryptovalutabörser. Utbud och efterfrågan avgör värdet på BCNA vid varje tidpunkt. Det innebär att värdet på BitCanna-myntet inte är stabilt. Om du har BCNA förvarat i din plånbok, så kommer värdet sannolikt öka eller minska något över tid.

Betala för din beställning på Royal Queen Seeds

Kommer min bank veta att jag köpt cannabisrelaterade produkter?
Nej. Sekretess är av yttersta vikt för BitCanna. Ditt bankutdrag kommer inte visa att du köpt cannabisrelaterade varor, eller var du har köpt dem ifrån. Den enda relaterade transaktionen som kommer visas är den till Indacoin när du säkert köper BCNA.
Hur stora är transaktionsavgifterna?
Transaktionsavgifter ligger på runt $0,00001/€0,00001 per transaktion beroende på hur upptaget systemet är. När du köper BitCanna med ett kreditkort tillkommer en fast avgift på 3 till 4€ per transaktion, som betalas till Indacoin för en problemfri användarupplevelse.
Kan jag växla mina BCNA till euro, dollar eller pund?
Ja, men det måste du göra på en kryptobörs. Notera att detta inte ingår i BitCannas område, men mer information kan hittas i denna guide.
Kan jag skicka BCNA till andra användare?
Absolut! Det enda du behöver är mottagarens unika BitCanna-plånboksadress. Svårare än så är det inte!

Sekretess och säkerhet

Hur säkerställer BitCanna säkerheten för mina BCNA-mynt?
Sekretess och säkerhet är av yttersta vikt för BitCanna. Det är byggt på en säker blockchain-teknologi med ett decentraliserat system för att skydda användarnas integritet. Ingen förutom du själv kan få tillgång till dina finansiella medel—inte ens BitCanna! Således måste du säkerhetskopiera din plånbok och dina lösenord på en extern hårddisk eller liknande. På så sätt kan du återfå dina BitCanna-mynt även om du blir av med din telefon eller dina plånboksuppgifter.
Hur överför jag min plånbok till en annan enhet?
En "återställningsfras" krävs för att flytta din mobila plånbok till en annan enhet. Denna fras är en rad med 12 ord som genereras när du skapar din plånbok. Du kan inte överföra din plånbok utan en återställningsfras. För att överföra din Lite-plånbok till en annan enhet behöver du säkerhetskopian och lösenordet du ställde in när du skapade plånboken. Du kan även använda din privata nyckel för att överföra din Lite-plånbok. Utan något av dessa kan du inte överföra din plånbok.
Jag har blivit av med återställningsfrasen till min mobila plånbok. Vad ska jag göra?
Om du blivit av med återhämtningsfrasen kan du återfå den genom att gå till "Inställningar" i din mobila plånbok. Du kommer behöva verifieringskoden som du använde för att logga in på din plånbok. Om du blivit av med både återställningsfrasen och din verifieringskod så kommer du inte kunna återfå dina finansiella medel. Av den anledningen är det ytterst rekommenderat att du förvarar din fras på en säker plats.
Jag har blivit av med lösenordet, den privata nyckeln och säkerhetskopian till min Lite-plånbok. Vad ska jag göra?
Om du blivit av med alla tre, så kommer du inte kunna få tillgång till dina finansiella medel. Se därför till att förvara din säkerhetskopia, ditt lösenord och den privata nyckeln på ett säkert ställe.
Jag har inte längre någon tillgång till min telefon och kan inte få åtkomst till min mobila plånbok. Vad ska jag göra?
Om du inte har tillgång till din telefon kan du använda din återställningsfras för att återfå din mobila plånbok på en ny enhet. Det är därför du ska säkerhetskopiera din återställningsfras på en extern enhet.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk