Det är inte Social Media, det är"Sinsemedia"

Royal Queen Seeds ger dig den finaste sinsemilla på sociala medier med det officiella Royal Queen Seeds Twitter-flödet. Vi vill ansluta oss till cannabisodlare och användare globalt och vilket bättre ställe finns att träffas på än Twitter? Var som helst, när som helst, vilken internetansluten apparat som helst, och du kan hitta de senaste tweetsen från Royal Queen Seeds, med dina fingertoppar. Följ oss på Twitter och anslut med den hetaste cannabis frö-banken i Europa. Låt oss samlas på "sinsemedia".

Delad lycka är dubbel lycka, och vi har massor av cannabisinnehåll att dela med våra följare. Vi tweetar allt från stash bilder till marijuana rapporter, och alla ämnen däremellan. Royal Queen Seeds följare är cannabis konnässörer, vanliga anständiga stoners, pro-growers, hemodlare, och vi vill ha dig också! Oroa dig inte, vi är inte en kult och vårt flöde är inte en dumpning av cannabis data. Vi vill bygga den största cannabisgemenskapen på Twitter, men vi behöver din hjälp.

MYCKET MER ÄN WEED PORR

Twitter

Självklart har vi ett oändligt flöde av hardcore bud porr för att stimulera din aptit och få dig att känna dig 420 hela dagen varje dag. Men det är inte allt vi erbjuder våra Twitter följare. The Royal Queens Seeds Twitter flöde är för alla typer av medicinska och fritids tokers. Vi gillar att tweeta något tilltalande och intressant för den mest mångsidiga, weed-älskande gemenskapen någonsin.

Twitter är ingen plats att vara långrandig. När du följer Royal Queen Seeds twitter-flödet får du den klara "dopen" på 140 tecken eller mindre. Alla är upptagna. Vi är alla på väg någonstans i varierande grad dessa dagar. Lyckligtvis kommer vårt flöde att hålla dig uppdaterad på vägen från din mobila enhet, eller kanske bara sätta ett leende i ansiktet på dig med en snygg bild av skörden.

När vi inte tweetar uppdateringar om våra senaste cannabis skapelser eller recensioner från vår katalog av moderna klassiker, kommer vi också att hålla dig uppdaterad med allt om Royal Queen Seeds. Vi kommer att tweeta kommande tävlingar, giveaways, exklusiva rabatter, nya strainutgåvor, och ännu mer!

Var den första att höra om Royal Queen Seeds nyheter och meddelanden genom att följa Royal Queen Seeds Twitter-flödet. Vi sätter standarden för feminiserade cannabisfrön, ständigt undersöker och utvecklar het genetik. Mäster uppfödare vid RQS har utvecklat högt potenta cannabis strains för rekreation, specifika medicinska cannabis strains, och har till och med kommit in i outforskat territorium med nästa generations autoflowering-sorter. Följ oss och gå med i the dankest Kungafamiljen i cannabisindustrin.

Sist men absolut inte minst; Twitter är ett bra ställe att kontakta oss och dela med dig av dina kommentarer. Din feedback - det bra, det dåliga och det fula - är viktigt för oss. Vi är redo och väntar på det på Twitter.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.