Välkommen till Royal Queen Seeds Facebook

De utmärkande gröna butikshallen och unika inredningar av Royal Queen Seeds förekommer över hela den lagliga cannabisälskande världen. RQS butiker är din smidigaste marijuana marknadsplats. Vår vänliga och kunniga personal garanterar en förstklassig cannabis shoppingupplevelse varje gång.

Om vi inte har någon plats nära dig än, eller om du vill se lite mer av vad vi har att erbjuda, besök Royal Queen Seeds Facebook-sidan.

Vårt Facebook-flöde är vägg-till-vägg med chunky nug bilder som kommer att få din mun att vattna. Varje tjock cola är resultatet av en nöjd kund som växer Royal Queen Seeds. Kamrat plantering och näringsämne rekommendationer, organiska jord recept, och hur man rullar en fantastisk joint ingår här också.

Men förutom den klassiska weed porren ger vår Facebook en plattform för kunder att ställa sina frågor och ge sina kommentarer på ett vänligt forum. Precis som i våra butiker består vårt sociala media team av kunniga odlare och konnässörer som är här för att svara på dina frågor!

Facebook

MER OM RQS

Här hos RQS levererar vi ett omfattande sortiment av cannabisgenetik från ett globalt sammankopplat team av dedikerade odlare. Hundratals års kombinerad uppfödnings erfarenhet ger enastående kvalitet. Vi bär klassikerna som aldrig går ut ur stil, såväl som intressanta samtida hybrider. Från hög-CBD medicinsk marijuana till soffpotatis indica; från stigande dags-sken sativas till banbrytande autoflowering underverks plantor, RQS levererar ett kvalitativt sortiment av frön för att passa till och med den mest noggranna marijuana konnässören.

Vårt team kan hjälpa dig att välja sorten som passar din personliga preferens och växtmiljö. Vi lagrar våra egna exklusiva RQS-märkesfrön, och dem som gjorts av flera respekterade uppfödare. Om vi inte har strainen för att passa dina behov, finns den förmodligen inte. Vår personal kommer gärna att föreslå specifika tekniker som hjälper dig att maximera prestandan för din valda genetik. Kunderna kan förvänta sig en individualiserad upplevelse från cannabisexperter i framkanten för det moderna marijuana växandet.

Oavsett om du bor nära polcirkeln eller ekvatorn, kan vi lösa dina cannabisproblem och svara på dina cannabisfrågor. RQS blir det synonyma med högkvalitativa produkter och högkalibrerad kunskap. Du behöver inte vara en odlare för att dra nytta av vad vi har att erbjuda. Våra online- och tegelbutiker levererar alla konnässörers behov. Detta inkluderar slipmaskiner, tema te, och alla marijuana-vänliga tillbehör du kan komma på. RQS ligger i framkanten av marijuana-marknaden. Använd vår butikslokal för att hitta en varumärkesbutik eller auktoriserad återförsäljare nära dig. Vi ses på Facebook!

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.