• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Vi är inga främlingar för frestelser och dess fallgropar. Men frukta inte – om det finns något du kan ägna dig åt frikostigt är det vår cannabissort av Forbidden Fruit. Kärleksbarnet till Cherry Pie och Tangie, Forbidden Fruit av Royal Queen Seeds luktar som en färsk fruktcocktail och ger en lugnande stening som är gjord för att njuta av. Skaffa dina frön idag.
Antal Frön:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Forbidden Fruit: frestelse i varje knopp

Köp frön av Forbidden Fruit och du får en oemotståndlig behandling. Så fort du sår dessa bönor kommer du att bli imponerad av kraften hos växterna de producerar. Väl i blom kommer Forbidden Fruit att fortsätta att förföra även de största skeptiker med sina magiska, täta cola och läckra fruktaromer. Äntligen kommer du att bli förtjust över denna tjocka sorts skördar av skrymmande, färgglada knoppar. Vad mer kan man önska sig?

Forbidden Fruit cannabisfrön – Uppfödda från Cherry Pie och Tangie

Forbidden Fruit är den stygga avkomman till Cherry Pie och Tangie – två älskade sorter som härstammar från mycket eftertraktade genetiska linjer. Cherry Pie är en av flaggskeppet Pie-sorterna som utvecklats av Kaliforniens Powerzzzup Genetics. Tangie, å andra sidan, är en pigg sativa som länge har varit en älskad stapelvara i holländska coffeeshops. Genom att korsa dessa två kolossala hybrider skapade våra expertuppfödare ett 70 % sativa-dominant underverk.

Effekter och smaker av sorten Forbidden Fruit

Torkade och kurerade Forbidden Fruit-knoppar kommer att förföra även helgon med sina kraftfulla aromer, djärva smaker och utmärkta styrka. Forbidden Fruit, som påminner om båda hennes föräldrar, kombinerar Tangies doft av färsk citrus, ananas och sura godisar med Cherry Pies djärva toner av glaserad sten-/trädfrukt. Hennes smaker är lika komplexa och kombinerar tropiska toner på framsidan med en jordig bakgrund, inslag av tall och en sötma av citrongodis vid utandningen. Laddad med ett exotiskt utbud av terpener och upp till 24 % THC, är Forbidden Fruit mycket potent. Inom några minuter efter att du andats in hennes söta rök/ånga kommer du att märka de första tecknen på en krypande men kontrollerad kroppslig stening som sätter sig in. Samtidigt slår Forbidden Fruit också sina milda händer runt sinnet och lyfter det till ett tillstånd av sorglös lycka. Njut av den här sorten på eftermiddagarna eller på helgerna för att koppla av med sällskap eller få ut det mesta av lite välförtjänt egentid.

Odla Forbidden Fruit-cannabisfrön

När våra uppfödare korsade Cherry Pie och Tangie var de extra noga med att bevara inte bara aromerna utan även tillväxtegenskaperna hos dessa utmärkta sorter. Och det var precis vad de gjorde. Forbidden Fruit är lika mycket av ett nöje att odla som hon är att röka, och blomstrar i en mängd olika miljöer/installationer. Inomhus så växer våra Forbidden Fruit-plantor till medelhöjder på 80–120 cm, vilket gör henne till en idealisk sort för mindre operationer. Efter bara 8–10 veckor i blom kommer dessa tjocka damer att vara skördeklara och laddade med färgglada, hartsartade blommor, med en skörd på mellan 450–500 g/m². Utomhus växer Forbidden Fruit-plantorna till maxhöjder på 160 cm, är normalt mogna för plockning i början av oktober och ger stora skördar på upp till 550 g/planta.

Forbidden Fruit data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Cherry Pie x Tangie
THC: 24 %
CBD: Låg
Blommande: 8 - 10 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Typ : Sativa 30% Indica 70%
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 120 – 160 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 500 - 550 gr/plant
Klimat : Korta somrar
Effekt: Euforisk, Fysiskt avslappnande, Lugnande, Upplyftande
Smak: Citrus, Fruktig, Godis, Jordaktiga, Tall
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.