• Easy Roots Rhyzobacter

Easy Roots Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter hjälper dina plantor att ta till sig näringsämnen, minska rotsjukdomar, optimera avkastningar och tillhandahålla många spårmineraler som behövs för gräsplantor.
Amount:
50gr
€ 12.95
€ 12.95
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Easy Roots Rhizobacter: Gör din jord full av liv

Tillsammans med flera bakteriearter innehåller varje paket av Easy Root Rhizobacter en synergistisk form av alger som hjälper dem att föröka sig. Algarterna skyddar bakterierna från gödningsmedelsirritation och pH-fluktuering, och innehåller även 60 spårelement som behövs av cannabisplantor.

Genom att tillsätta Easy Roots Rhizobacter till ditt odlingsmedium kommer du ge dina plantor ett otroligt försprång. Den hälsosamma populationen av mikrober kommer bilda ett symbiotiskt förhållande med dina cannabisplantor, ett samarbete där båda livsformer gynnas.

Hjälp dina plantor att få tillgång till de näringsämnen de behöver

Stora mängder av högkvalitativt organiskt avfall hjälper till att bygga hälsosam jord. Dock kan plantor inte ta upp näringsämnen i denna form. Mikroberna som finns i denna blandning agerar som förmedlare i jordnäringsväven.

Cannabisplantor frigör sitt socker konstant för att hålla dessa småttingar i sin närhet. Efter de förstörs bryts de ned och frigör ännu mer växttillgängliga näringsämnen in i rhizosfären. Större populationer håller även rotsystemet hälsosamt och fritt från sjukdomar. Högre nivåer av goda bakterier tävlar med de dåliga om att hålla det i schack.

Det är dock inte allt! Dessa mikrobiella allierade producerar även hormoner, vitaminer och biostimulanter som kommer hjälpa till att boosta avkastning och producera täta och hartsrika knoppar.

För att ta jordhälsan till nästa nivå så tillför du helt enkelt 1 g Easy Roots Rhizobacter för vardera liter jord och blanda ordentligt. Alternativt lägger du 1 g i varje hål precis innan du omplanterar till nya krukor. Fyll på ditt substrat var 3:e vecka genom att blanda 1 g i vatten och applicera som en rotdränkning.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.