• Method Seven odlingsrumsglasögon
 • Method Seven odlingsrumsglasögon
 • Method Seven odlingsrumsglasögon
 • Method Seven odlingsrumsglasögon
 • Method Seven odlingsrumsglasögon
 • Method Seven odlingsrumsglasögon

Method Seven odlingsrumsglasögon

Att sköta om dina plantor kan vara ganska utmanande under blå och rosa LED:s och kraftfulla HPS-lampor. Även om dina plantor trivs under dessa våglängder kan beskärning, gödning och träning vara svårt när saker ser alltför blåa, rosa eller gula ut. Det är där odlingsrumsglasögon av Method Seven kommer in. De filtrerar bort dessa våglängder och får ditt odlingsrum att se helt normalt ut.
Väljfärg
 • HPS - Blå
 • LED - Grön
På REA!
Reducerat pris!
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Method Seven - HPS & LED odlingsrumsglasögon: Se dina plantor i det bästa ljuset

Method Seven odlingsrumsglasögon är utformade för att hjälpa cannabisodlare att se bättre. Att gå in i ett odlingstält upplyst av kraftfulla LED- eller HPS-lampor ser till en början häftigt ut, men dessa miljöer kan snabbt göra det svårt att se. Förutom att de är ansträngande för ögonen, gör dessa typer av lampor det också svårt att utföra detaljarbete som toppning, träning och beskärning.

Method Seven odlingsrumsglasögon löser detta problem. De neutraliserar färgerna från dessa ljuskällor och får saker att se helt normala och balanserade ut, utan att påverka livskraften.

Båda modellerna nedan är utformade för användning under olika typer av odlingsljus, justera för att anpassa dina ögon med en mängd olika inställningar.

Linsen har en Flash Silver exteriör-beläggning gjord enligt Carl Zeiss - branschledande inom glasögonlinser. Linserna är också tillverkade av premiumpolymerer med 100 % UV-skydd. Deras decentrerade form tar bort den förvrängning som uppstår när man tittar på livet genom böjda linser.

Båda modellerna erhåller också operatörsramar tillverkade av hållbar, men flexibel schweizisk polymerteknik. De är lätta, mångsidiga och starka.

Method Seven odlingsrums HPS-glasögon

HPS odlingsrumsglasögon erhåller fotofilter optimerade för tält upplysta av högtrycksnatriumlampor. De filtrerar bort alltför gula våglängder och gör det möjligt för odlare att se den verkliga färgen i dessa miljöer.

Method Seven odlingsrum LED-glasögon

LED odlingsrumsglasögonen är särskilt kompatibla med blå och lila LED-lampor. Även om dessa våglängder hjälper till att underlätta planttillväxt, kan de vara ansträngande för ögonen efter långa perioder av exponering och gör det svårt att anpassa sig till normal belysning efter att ha spenderat lite tid med sina plantor.

Dessa glas gör det möjligt för odlare att se den verkliga färgen i sitt odlingsutrymme och samtidigt eliminera irritation från dessa ovanliga våglängder av ljus.

  Nobody has posted a review yet


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.