• Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare
  • Odlingsplanerare +1

Odlingsplanerare

RQS Odlingsplanerare är en cannabisodlingsdagbok designad för att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din odling. Med tips, tricks och gott om plats att registrera varje dag av din odling, kommer du aldrig att tappa kollen över de förändringar varje planta gått igenom eller vara omedveten om vad du ska göra härnäst. Spåra din utveckling över tid och se hur du snabbt förbättras.
På REA!
Reducerat pris!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Köp och vinn 25 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Cannabis-odlingsplanerare: Få din odling organiserad!

Organisation är nyckeln till framgång och det är verkligen sant när det gäller att odla cannabis. Med RQS Odlingsplanerare har du allt du behöver för att hålla koll på din odling. Genom att registrera dina framsteg kommer du att se vad som fungerar, vad som inte fungerar och i allmänhet förbättra dina färdigheter över tid. Dessutom kommer du se till att upptäcka alla problem som dina växter upplever under odlingen.

Med hjälp av de dagliga sidorna och hälsopoängdiagrammet kan du registrera hur det går för dina plantor. Förbättras de hälsomässigt eller blir de sämre? Att blicka tillbaka och bedöma förändringar över tid innebär att du kan agera när det behövs och potentiellt rädda en älskad gröda.

Med tomma inmatningsscheman, sidor med sortinformation, trädgårdsmaterial, en anskaffningslista och till och med en smakguide, täcker RQS Odlingsplanerare alla aspekter, från frö till rök.

Förutom att vara otroligt användbar, kommer RQS Odlingsplanerare i en snygg, matt grön färg och den är gjord endast med hållbara material. Faktum är att den är gjord med så mycket omsorg för vår värld att tillverkaren vann 2021 års 2021 Ecovadis-guldmedalj.

I en liten storlek (A5,148 × 210 mm), tar den nästan någon plats, men fyller en viktig funktion i ditt odlingsliv. Investera i en nu och höj ribban.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk