• Väggplanterare
 • Väggplanterare
 • Väggplanterare
 • Väggplanterare
 • Väggplanterare
 • Väggplanterare

Väggplanterare

Oavsett om du har fått ont om utrymme i trädgården eller inte har någon trädgård alls, kan du använda RQS Väggplanterare för att använda dina vertikala ytor. Nyttja det vertikala planet för att odla cannabis, örter, jordgubbar och andra växter i dessa miljövänliga påsar som är lätta att vattna och sköta om.
(4)
Skriva en recension
Väljkapacitet
 • 4.5 L
 • 10 L
På REA!
Reducerat pris!
€ 7.95

€ 7.95 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (4)

RQS Väggplanterare: Odla på det vertikala planet

Kämpar du för att hitta utrymme att odla på? Eller kanske letar du efter sätt att förbättra utseendet på din trädgård eller odlingsrum? Svaret på båda dessa frågor finner du i RQS väggplanterare. Som odlare blir vi ofta låsta vid tanken på horisontell odling. Även om det gör susen ena säsongen efter den andra, så låser tanken om det vertikala planet upp en helt ny dimension av odling; det ser fantastiskt ut också!

RQS väggplanterare gör att du kan maximera produktionen på ett litet utrymme och täcka de tråkiga väggarna med ljuvligt grönt liv. De tillhandahåller hängande fickor med jord som är tillräckligt stora för att belöna odlare med, förutom cannabis, aromatiska örter, saftiga jordgubbar och alla typer av växter som är lämpliga att odla i mindre behållare. De kommer inte bara att hjälpa dig att öka produktionen, de är även miljövänliga och tillverkade av 100 % återvunna plastflaskor.

Men fördelarna med RQS väggplanterare slutar inte där. Dessa vertikala planteringskärl är lätta att vattna och ståtar med suverän dränering, vilket ger bra luftning samtidigt som det förhindrar sjukdomar och rotcirklar. Alla dessa faktorer bidrar till robusta, friska och produktiva växter. Om du inte är på humör att odla, fungerar de också som vertikal förvaring för odlingsutrustning och andra föremål.

RQS väggplanterare finns i två storlekar: 4,5 L och 10 L. För att montera dem, använd helt enkelt skruvarna och pluggarna som medföljer i installationssatspåsen.


  Av K. V. Den 14/Mar/2024 :

  Titel : Exactly as RQS stated
  Kommentar : sturdy and quality wall planters....I bought both the 1 gal and 2.6.... I like the 2.6 gallon honestly just for a little more space for herbs on the porch (basil).....perfectly sized for small grows

  Av J. C. Den 01/Mar/2024 :

  Titel : Excellent Product
  Kommentar : Product is great. Super Sturdy and definitely worth the price.

  Av G. P. Den 07/Nov/2023 :

  Titel : Pot
  Kommentar : I like these pots

  Av R. A. Den 29/Aug/2022 :

  Titel : Yaman
  Kommentar : Vraiment ce qu il me fallait ,parfait pour optimiser place dans petit espace ,je recommande fortement !!


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.