• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Älskad för dess söta smak, njutbara rus och fruktiga lugnt har Somango dubbats "besten" efter år av popularitet och hyllningar från kritiker på Internet. Arten fick sitt namn eftersom den har en tillfredsställande och fruktig smak som påminner om tropisk mango.
 4.5/5 (126) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Robust och produktiv genetik

Effekten på ruset kommer mycket snabbt och ger en lugnande känsla av fridfull klarhet. Ruset garanterar att inte lämna dig loj eller trött, och den är fantastisk för att dränka förargliga distraktioner så att du kan börja fokusera på vad du än önskar göra. Ruset är mycket starkt och kan vara i flera timmar eftersom den är 18 % i THC halt. Det är den perfekta arten för att få inspiration och för kreativ strävan.

Arten var ursprungligen introducerad på grund av en efterfrågan på planta som kunde producera euforiskt, klassiskt rus utan en sidoeffekt av slöhet. Den skapades genom att avla två av de populäraste och robusta plantor tillgängliga, Somango och Critical 47. Denna hybrid har testats i massiv skala. Eftersom dess tillgänglighet ökat har den nått mångas dyrkan som skördar fördelarna av att köpa fröna.

Kondenserad växt med starka buds

Somango feminiserad har en genetisk blandning på 25 % sativa och 75 % indica. Den dominerande indica är skyldig till det snabbt uppnådda ruset. Plantan växer till en mycket tät form samtidigt som den behåller en känsla av skönhet och elegans. Den når ett nätt maximalt 100 centimeter i höjd när den växer inomhus, vilket gör den perfekt för de som önskar en mindre planta. När den ges chans att växa utomhus kan den sträcka sig upp till 200 centimeter på höjden. Den har flera stadiga grenar som producerar robusta knoppar. Mogna plantor har blad med en silkesaktig lila nyans och knoppar som är täckta med en fin yta av kristaller.

Kan skördas efter bara 8 veckors blomning 

Det är rekommenderat att du ger plantan runt 9 veckor att nå full blomstrings potential. Vissa odlare har funnit att plantan kommer blomstra klart och kan skördas på sin produkt så tidigt som efter 8 veckor. När du odlar din planta utomhus, sker skördetiden i slutet på september.

När den tas om hand inomhus med riktigt vatten, näringsämnen och kontroll över luftfuktighet kan din planta ge så mycket som 575 gram per m2. När plantant ges en chans att växa utomhus kan den ge 600 gram per torkad planta.

Bra för nybörjare och expertodlare

Den har hyllats av många som en fantastisk planta för nya odlare såväl som erfarna sådana. Plantan är ganska tålig och anses av många vara ganska enkel att underhålla. Trots dess tendens att vara tålig är den med förkärlek odlad på ett kompakt vis och tillsammans med dess massiva storlek på knoppar skapas ett tätt lövverk som måste ges särskild vård. Genom att ta noga kontroll över luftfuktighet där den odlas har det visat att detta skall förhindra mögel och ge en hälsosam planta som kommer fortsätta leverera fantastiska knoppar.

 • Typ av sort: Feminiserade
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 525 - 575 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 550 - 600 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 60 - 100 cm
 • Höjd Utomhus : 120 - 200 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Sent i September
 • Genetisk bakgrund: Somango x Critical 47
 • Typ : Sativa 25% Indica 75%
 • Effekt: Stenad och kraftig
 • Klimat : Mild
 • Smak: Fruktig

  Av N. V. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Somango y chesse
  Kommentar : Se demoraron un poco pero ya alfin estan en mi poder viendo como crecen sanamente , blesss

  Av J. S. on 17/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Un délice
  Kommentar : Pousse sans trop d'occupation, bon rendement et goût au top. Aussi bien pour les pros que les débutants

  Av B. J. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Excellent
  Kommentar : 40 graines achetés à la Spannabis 2019, comme la Spécial Queen #1 germination à un taux de 100 % ! Jamais vu ça auparavant.. Une bonne qualité de smoke, un parfum doux et fruité. Récolte conséquente.

  Av V. D. on 04/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Somango
  Kommentar : Les graines de se site sont vraiment magique Sa pousse assez vite je suis vraiment content !

  Av M. H. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango xl
  Kommentar : Alles bestens,schnelle Lieferung und gute Keimung wie immer! Mal sehen was daraus wird.

  Av S. S. on 27/May/2020 :
  (5)

  Titel : Ottimo
  Kommentar : Frutti buonissimi

  Av J. N. on 26/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango
  Kommentar : Recomendable

  Av H. M. on 22/May/2020 :
  (4)

  Titel : Plante robuste !!
  Kommentar : Aucun soucis même après plusieurs carences !

  Av M. L. on 19/May/2020 :
  (5)

  Titel : Germination
  Kommentar : Colis bien reçu, toutes les graines ont germé, les plantules sont sorties sans problèmes. Ce site propose des semences de bonne qualité.

  Av R. S. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titel : nickel
  Kommentar : je les deja fumer il y a un petit temps et je la recommande tres bonne weed

  Av P. E. on 15/May/2020 :
  (5)

  Titel : Ottima genetica
  Kommentar : Consigliato

  Av C. V. on 13/May/2020 :
  (5)

  Titel : Somango XL Amazing!
  Kommentar : These strain was one of the best weed I have ever had, so much flavor and such beautiful buds, its great!

  Av R. R. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titel : Belle plante
  Kommentar : Plante toujours en croissance, je prèfere le dire je n'ai JAMAIS EU de problème de germination. Enfin bref, structure de la planre très compacte, beaucoup plus compacte que ma Super skunk (autre banque) elle est dans un pot de 5.5L micro grow ( pour le coup j'avais déjà réaliser une NL auto dans un pot de 5.5L et le rendement était au rendez vous, cetait ma première culture en plus, donc 0 palissage). Comme certains l'avait déjà mentionner, une odeur très forte déjà présente alors que la plante n'est même pas en floraison ni en préfloraison. D'ailleurs cette odeur me rappelle très fortement à lodeur qu'avait la OG Kush pendant son stade de préfloraison, j'espère que ma SOMANGO changera d'odeur en floraison sinon cest pas drôle d'avoir les mêmes arômes ( terreux et un peu skunk a la fois). Un grand merci a Royal Queen Seeds, clairement le meilleur site pour la livraison et les choix des produits, etant un novice, j'ai pu faire pousser des graines de chez RQS sans trop d'effort, je recommanderai toujours ce site

  Av Q. V. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titel : Best yield ever had
  Kommentar : Really good seeds, all of them have germinated. The fruit was really good, tasty and full of resin. 5/5

  Av M. T. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titel : 👍
  Kommentar : 👍👍👍👍


  Du kan inte skriva en recension eftersom du inte är inloggad som kund

  Logga in / Registrera dig
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Kategorier

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.