Cannabisodlingsguiden av Royal Queen Seeds

De 7 enkla stegen att odla cannabis

Laglig cannabis håller på att bli normen genom hela USA och i många andra länder runt om i världen. Hurra!! Även om det inte är officiellt, är det uppenbarligen lagligt i merparten av Europa och om det inte är lagligt, så är det definitivt tolererat.

Så, du har tagit beslutet att börja odla din egen cannabis. Bra! Snart kommer du vara en del av en snabbt växande kultur: fenomenet hemodlad marijuana som sveper över världen.

Att odla din egen cannabis är ett roligt och billigt sätt att placera högkvalitativa knoppar i din glasburk. Marijuana är en härdad planta som kan växa i en rad olika klimat, i växthus eller inomhus året runt.

Video id: 484519466


Cannabis Är Din Vän

Likt allt trädgårdsarbete är cannabisodling en färdighet som utvecklas över tid. Den är lätt att lära sig men tar oerhört lång tid att bemästra. Det finns ingen anledning att vara rädd för att odla din egen. Processen är inte så komplicerad och den kan vara så billig eller dyr som du vill.

Att förstå grunderna med cannabisodling är en bra plats för att börja din marijuanaodlingsresa. Att ta väl grundade beslut tidigt kommer att maximera din slutliga avkastning. Följande 7 grund steg kommer ge dig en utmärkt kunskap för att bli en expert inom marijuanaodling.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Steg 1: Att Välja Dina Cannabisfrön

Cannabis Seeds

Att välja rätt är svårt. Sativa, indica, ruderalis, alla hybrider, samtliga tillgängliga på bara ett klick. Från personlig erfarenhet så vet du vad du njuter av. Vilka sorter ha passat dig bäst tidigare? Vilka sorter har agerat som en tillfredsställande medicin för just dina särskilda krämpor? De är i så fall bra att börja med.

Med din personliga smak i åtanke ska du nu överväga dina odlingsförhållanden. Odlar du i ett litet skåp där små snabbmognande plantor som autoblommande sorter eller indicas kommer vara mest effektiva att använda i ditt utrymme? Eller har du en stor fin bakgård där du kan odla en eller flera monster direkt i jorden eller i stora krukor?

Steg 2: Grundläggande Om Cannabis

Cannabis Fundamentals

För att odla på bästa sätt så att du ska få de saftiga knopparna du älskar, så kräver cannabis en del grundläggande saker.

☀️ Ljus

För hälsosam vegetation behöver marijuana över 18 timmar med ljus per 24-timmarsperiod. Inomhus kontrolleras detta av dig med hjälp av timers. Utomhusodling måste fördröjas tills dess att plantor kan exponeras för mer än 12 timmars dagsljus och få åtminstone 8 timmar med direkt solljus varje dag.

🌱 Odlingsmedium

Ekologiska odlare kommer använda vissa typer av jord varje gång inifrån och ut. Dock är jord inte det enda valet. Neutrala medium som är helt beroende av näringsämnen inkluderar coconut coir, perlit, vermikulit eller stenull. Aeroponic, rent hydroponisk eller djup vattenkultur använder inga medium alls. Den suspenderade rotmatrisen får näringsämnen direkt från näringsblandningen.

💨 Luft

För styrka och tillräckligt utbyte av gaser, kräver cannabis frisk rörlig luft. Utomhus är detta inte något problem då dina plantor exponeras för både bris och storm. Inomhus kommer dina plantor att behöva ett insläpp av frisk luft, utsläpp för unken luft och en fläkt för luftrörelse. Stilla miljöer främjar pester, mögel och dålig tillväxt. En ansamling av aspirerade gaser kommer hämma plantans tillväxt.

💧 Vatten

Likt alla levande varelser behöver cannabis vatten för att växa, trivas och utföra sina biologiska funktioner. Om du lever på en plats med regelbundna regnfall så kommer dina utomhusgrödor att få allt de behöver av naturen. Stora cannabisplantor är notoriskt törstiga. Om du kör på stort så kommer du säkerligen få komplettera med vatten mellan regnfallen.

Inomhus blir vatten det medium som bär med sig näringsämnen. Icke-modifierat vatten används för att skölja hydroponiska och jordlösa system regelbundet. Vattnets ph är väldigt viktigt. Den sluga cannabisodlaren har en bra ph-mätare som en del av ett omfattande odlings-kit.

🌡️ Temperatur

Cannabis är en väldigt härdad planta och kan överleva både kyla och värme bra. Men precis likt dig och mig, kan den bli stressad och fungera sämre vid extrema händelser. Cannabis kan frysa eller kokas ihjäl. Den kan sluta växa eller gå in I ett inaktivt stadium. Den kommer gå in I ett överlevnadsläge om temperaturen är för hög eller för låg under en för lång tid. Tjugosju grader är det accepterade idealet för kraftfull cannabistillväxt. Inomhus är det lätt att uppnå detta med fläktar, luftkonditionering, värme och kylmattor. Lampor kommer säkerligen också generera värme som måste ventileras.

Utomhus måste du välja din tid. Du måste känna till just ditt klimat väl. Ha en solcykel-app eller tabell för att se till att du får rätt timing. För tidigt, och dina plantor riskerar att gå in I blomningsfasen direkt, för att sen gå in I den vegetativa fasen på nytt när dagtiden ökar. Detta vill man inte. Dina blommor kommer inte bildas på rätt sätt när blomningen börjar. För sent, och du kommer få små plantor med färre platser för blommor.

✨ Näringsämnen

Likt alla levande varelser så behöver även cannabis bränsle för att växa. En bra spröd jordblandning som är rik på kompostlevande organismer, vitaminer och mineraler kan förse dina plantor med tillräcklig gödning för hela deras livscykel.

Att vattna med kompost-te och andra ekologiska blandningar som melass eller fjädermjöl förbättrar jordkvaliteten och främjar en hälsosam planttillväxt.

Med hydroponiska eller neutrala medium kan du förse hela plantans livsnerv med för-utformade näringsblandningar. Vanligtvis anpassade specifikt för marijuana. Specialiserade hopkok görs exklusivt för vilket jordlöst medium du än väljer.

🌫️ Luftfuktighet

Utomhus har du inte direkt någon kontroll över denna faktor och du är I händerna på klimatet. Fördelen är att variationerna I luftfuktighet och de robusta biologiska funktionerna som behövs för att anpassa till en förändrande odlingsmiljö gör plantorna exceptionellt starka!

Att kontrollera luftfuktigheten inomhus är väldigt viktigt från frö till blomma. Bladen suger upp fukt från atmosfären som en del av deras dagliga funktion. Korrekt balanserad luftfuktighet utgör en hälsosam miljö som är fri från pester och mögel.

Skåp, odlingstält eller odlingsrum. Direkt I jorden eller I krukor utomhus. Även I en kompanjonplanterad trädgård kommer din marijuana behöva tillfredsställa alla behov för att växa väl och förse dig med högkvalitativa hartsdränkta nuggets.

Steg 3:lampor För Cannabisodling Inomhus

Cannabis Lighting

Med legalisering har det blivit en enorm explosion när det gäller valet av lampor och odlingskammare för att odla cannabis inomhus. Således kommer din budget bli den avgörande faktorn.

Odlingsskåp

Det finns sofistikerade odlingsskåp som är fullt anpassade för cannabis och redo att köra igång. De är tillverkade av människor med årtiondens erfarenhet. Om du har tusentals kronors till övers så finns det lampor, fläktar, separata kloner, vegetativa kammare och blomningskammare, timers och kolfilter som samtliga är redo att installeras och köra.

Lampor för varje budget

I andra änden på skalan, kan du ha ett rudimentärt om än väldigt effektivt kompaktlysrör installerat för mindre än tretusen kronor Att odla bra knoppar i ett skåp man annars inte använder. Andra kompakta lysrör som T5 kommer i en rad olika spektrum för vegetativ fas och blomningsfas och kan passa bra i ett litet utrymme.

Högtrycksnatriumlampor och metallhalogenlampor är traditionella typer av odlingslampor. En högtrycksnatriumlampa på 1000 W med reflektorer kan effektivt ge ljus åt ett utrymme på 1,5 meter x 1,5 meter och ge en utmärkt tillväxt. På samma sätt kan en metallhalogenlampa på 600W ge ljus åt ett lika stort utrymme och ge dig världsklassblommor i slutet av växtcykeln.

Värmefaktorn som genereras av dessa lampor måste övervägas. Om det inte sugs ut effektivt kommer ditt odlingsutrymme snabbt att bli för varmt för en hälsosam cannabisodling.

Steg 4: Groning Och Cannabisfröplantor

Cannabis Seedlings

Starten på hela ditt cannabisodlingsäventyr är groningen av dina frön. Varje livfullt frö innehåller all information som behövs för att odla den plantsort du valt. Det enda de behöver är rätt förhållanden och sedan kan livscykeln starta. Frön kommer inte att gro förrän tre specifika krav har uppfyllts. Vatten, korrekt temperatur (värme) och en bra plats.

Att odla cannabis är en organisk process utan en strikt uppsättning regler. Det är inte ett linjärt system man ska lär sig, utan en konst man ska bemästra. Det finns flera lika effektiva metoder för att gro cannabis. Med tiden kommer du att hitta den som passar bäst för dig.

1. Direkt I mediumet

Att placera frön direkt i mediumet är en metod du kan använda för att undvika en chock vid omplantering. Oftast är det enklare att gro i en liten kruka med ditt valda medium och sedan plantera vidare i trädgården eller i större krukor.

2. Pappershandduk

Frön placeras på en fuktig pappershandduk på en tallrik och placeras på en varm och mörk plats. Vanligtvis täcks den med plast eller en upp-och-nervänd tallrik för att bevara fukt och luftfuktighet. Efter ett par dagar eller upp till en vecka kommer dina frön att spira.

3. Jiffies, pluggar och stenulls-uppstartare

Enkla att underhålla då du kan ha femtio frön som gror på ett väldigt litet utrymme. När fröplantorna etablerat sig kan de sättas i sin slutposition utan att skada rötterna.

4. I vatten

Blötlägg helt enkelt fröna i enzymberikat vatten tills du ser pålroten dyka upp och sätt den sedan i ditt medium. Fröplantan kommer snabbt slå ut och bryta ytan ungefär en vecka senare.

5. Groendestationer

Tillhandahåller substantiell kontroll över groendemiljön groendestationer tillhandahåller luftfuktighet, temperaturkontroll och kan accelerera groningstider.

När dina plantor har brutit ytan och kotyledoner har brutit fröskalet och öppnats för att avslöja den första uppsättningen av riktiga blad, har fotosyntesen börjat. Nu har du en riktig marijuanafröplanta på väg att bli en kraftig hartsfylld inomhusminiatyr eller ett blomstrande utomhusträd.

Steg 5: Cannabis Vegetativa Fas

Vegetative Cannabis Growth

Sekunden då gröna blad möter ljuset så börjar fotosyntesen på allvar. Dina plantor börjar metabolisera och den vegetativa fasen har börjat.

Inomhus

Lampor är inställda på ett schema med 18 timmar dag och 6 timmar natt. Detta måste inte överensstämma med de faktiska dagstimmarna utan du kan ställa in det till tider på dagen som passar dig. Att driva elektronisk utrustning under tider då det är billigare kan spara dig en hel del pengar.

Dina plantor är glada i en ekologisk jord eller så göds de med näringsämnen som är utformade för den vegetativa fasen. Många fläktpåtvingade briser håller temperaturen under kontroll och stärker dina unga plantor. Exotiska discipliner kan användas såsom att tillföra koldioxid till miljön. Lågstressträning och scrogging kan användas för att öka tillväxtgraden och blompotentialen för inomhuscannabis.

Utomhus

Cannabis växer snabbt när dagtimmarna börjar öka under våren och in på sommaren. Obegränsat rotutrymme och bra genetik kan göra att en planta växer till tre eller fyra meter under den vegetativa fasen.

De flesta nutida plantor är toppade och under-skakade kontinuerligt under hela tillväxts fasen. Detta främjar ett jämnt valv som kommer fyllas med knoppar i homogen storlek under blomningsfasen. Cannabis kommer fortsätta att vegetera medan det är mer än tolv timmar med dagsljus. Ju längre ifrån ekvatorn du befinner dig, desto kortare vegetativ fas kommer din cannabis att ha innan den börjar blomma.

❔ Hur länge varar den vegetativa fasen?

Den vegetativa fasen kan vara så länge du vill. Beroende på om du vill ha många små plantor som tar upp ditt utrymme som med Sea Of Green-metoden. Eller så väljer du ett par större plantor toppade och fixade för att producera stora blomkluster.

Steg 6: Blomningsperioden För Hälsosam Cannabis

Vegetative Cannabis Growth

Blomning, blommande och knoppande refererar samtliga till samma tillväxts fas för marijuanaplantan. De kommande månaderna kommer vara en spännande tid då aromer börjar utvecklas. Intressanta blomsterarrangemang som är särskilda för ditt val av sort börjar även att uppstå. Blomningsfasen har tydliga kapitel som är vanliga för alla cannabisplantor och som börjar när den vegetativa fasen avslutas.

Det första steget av blomning utomhus kan ses när sommarvärmen har passerat och hösten närmar sig. Inomhus kan du kontrollera när blomningsfasen börjar genom att ändra ljusschemat till 12 timmar dag och 12 timmar natt.

Beroende på art så svarar cannabis på hormonella förändringar som gör att den fortsätter att vegetera eller börjar blomma. Det finns vanligtvis två typer APD och autoblomning: :

  1. APD eller Absolute Photo Determinate-plantor förlitar sig på ett hormon som är känsligt för ljus för att fortsätta vegetera. Det här hormonet förhindrar blomning när det är aktivt. Det lämnas inaktivt vid låga ljusnivåer och när nätterna blir längre. Tolv timmar eller mer av natt kommer framkalla blomning.
  2. Med autoblommande sorter är samma hormon åldersberoende. Plantan slutar att producera det när den når en viss artspecifik ålder och blomningen börjar oavsett fotoperiod. Detta kan vara så lite som två veckor efter groning.

Blomningens olika steg

Differentiering 

Under första början av blomningsfasen sker en märkbar ändring i växtmönstret. Istället för den strävande och stretchande symmetrin på vegetationen så börjar grenarna att växa sick-sack och trycks ihop med mindre avstånd mellan noderna. Differentiering är väldigt märkbar.

Blomning

Blomning följer samma steg hos alla arter, men under olika lång tid. En snabb indica kommer härdas veckor före en långsamt mognande sativa.

Kort efter differentiering kommer ordentliga blommor att börja bildas. Foderblad kommer uppstå vid grenarnas internoder och snabbt forma pistilltäckta röksvampar. Väldigt önskad harts bildas redan i unga trikomer på pistillerna, foderbladen och på bladytorna.

Foderbladens röksvampar börjar sträckas ut runt sin egen tagg. Det ger plats för fräscha fluorescerande kluster och knopp-specifika blad. Till skillnad från sockerblad är dessa nya blad tjockare, mindre, ofta kraftigt skrynklade och täckta med trikomer. De kommer så småningom att delvis dränkas av de svällande blomsterklustren.

Under de följande veckorna kommer dessa blomkluster multipliceras och bilda stora colas täckta med hartssvullna trikomer. Foderblad och trikomerna lämnas för att mogna ytterligare med kopiösa mängder av åtråvärd harts. Full mognad närmar sig snabbt.

Steg 7: Skörda, Torka & Härda För Bäst Kvalitetsknoppar

Curing Cannabis

Under de sista få veckorna ignoreras näringsämnen och dina plantor kommer att spolas av med rent vatten. Detta garanterar en ren smak fri från näringsämnen och en eftersmak av ansamlat salt.

❔ När är min cannabis mogen?

Nu när pistillerna är rikligt täckta av trikomer , så krymper de och byter färg. Djup orange, gredelin, brun eller scharlakansröda färger uppstår beroende på art. De svullna hartssäckarna börjar att ändra färg i vågor över hela plantan. Först går de från klara till mjölkfärgade och sedan från mjölkfärgade till bärnstensgula. Blomklustren är så svullna att de verkar ha vänts ut och in.

Dessa tecken innebär att det är dags att skörda resultatet av ditt hårda arbete.

För högre THC-innehåll så skörda när trikomerna är 20-30 % bärnstensgula. För en bredare cannabinoidprofil skörda när trikomerna är 60-80 % bärnstensgula. Titta noga då skillnaderna här kan ske på bara 24 timmar.

Att skörda marijuanaplantan

Det finns inget bestämt sätt att skörda på.. Stega ut och lär dig via praktiken.

En del kommer våttrimma vilket innebär att man avlägsnar alla blad medan plantan fortfarande står upp och sedan bryter ner plantan ytterligare. Att hänga grenar på tork eller lägga individuella knoppar på en torkställning. En del kommer att avlägsna de stora sockerbladen och hänga upp hela plantan.

Det finns inga satta regler förutom att man ska vara försiktig vid hantering. Du vill störa de känsliga trikomerna så lite som möjligt.

Dry Cure Buds

Torka och härda cannabis

Torka dina knoppar på ett mörkt och svalt ställe med låg luftfuktighet. Idealt är denna process väldigt långsam och den bör ta minst två veckor.

Kontrollera ofta för övertorkning eller möge

När de är torra kommer grenarna att brytas enkelt. Tjocka grenar kommer fortfarande att vara aningen flexibla.

Klorofyllen har försämrats och växtens gröna har ersatts med artberoende färger. Beige, solbrun, blek grön eller till och med blå och lila färger kan uppstå när knopparnas äkta torra färger utvecklas.

Förvara härdade knoppar

Vid den här tiden fyller du en väl försluten glasburk med din skatt. Öppna toppen en gång om dagen under de två första veckorna. Detta frigör ansamlad luftfuktighet som kan göra att dina knoppar möglar. När blommorna är torra vid beröring så öppna endast burken en gång i veckan. Du vill inte att veckor av hårt arbete ska förstöras på grund av brist på uppmärksamhet.

❔ Hur lång tid tar det för cannabis att härda?

Den kan härdas så länge du vill. Kom ihåg att de psykotropiska föreningarna släpper en vattenmolekyl när de är korrekt härdade och blir mer psykoaktiva. Detta tar åtminstone sex veckor vid härdning under optimala förhållanden. Ju längre man härdar desto bättre resultat. Bevara dina burkar på en mörk och sval plats. THC bryts ner till andra cannabinoider över tid när den exponeras för ljus.

Om du är osäker på knopparnas torrhet så prova dina varor när de torkar så du har en framtida referens. Torr cannabis känns faktiskt inte helt torr på grund av hartsens vaxighet. Du kommer snabbt utveckla den känslan och färdigheten.

Att njuta av din egen välodlade cannabis är inte svårt. Lite uppmärksamhet och tålamod kan skörda fördelar även från de minsta av utrymmen.

Happy growing friends!

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Nu När Du Vet Hur Lätt Det Är Att Odla Cannabis, Välj En Sort

Att välja en sort att odla är kanske det viktigaste momentet innan man påbörjar en odling. Det finns hundratals sorter tillgängliga på marknaden, och troligtvis hundratals andra som inte är registrerade. Att välja en sort kan verka som en komplicerad uppgift i sig. Det är därför vi har satt ihop flera topp 10-listor för att presentera odlare för de bästa sorterna i specifika kategorier.

Vår lista med topp 10 autoblommande cannabissorter inkluderar varianter såsom Royal Gorilla Automatic, Royal Cookies Automatic, och Northern Light Automatic. Autoblommande sorter är ideala för nybörjare såväl som för erfarna odlare som vill ha en snabb skörd. De växer från frö till blomma på ungefär åtta veckor och drar inte till sig så mycket uppmärksamhet.

Odlare som vill ha stora avkastningar bör kolla in vår topp 10-lista med de bästa feminiserade cannabissorterna. Listan inkluderar premiumvarianter såsom Power Flower, Amnesia Haze, and White Widow. Fäst dina ögon i denna rad av genetik. Du kommer hitta berusande indicas och energigivande sativas. Dessa sorter kräver en förändring i ljuscykeln för att tvinga fram blomning, men erbjuder vanligtvis högre cannabinoidnivåer och större avkastningar än autos.

Att röka cannabis handlar inte bara om att bli hög. Varierande nivåer av aromatiska terpener i varje sort tillhandahåller en helt annorlunda sensorisk upplevelse. Vår lista med topp 10 smakrika cannabissorter visar upp några av de mest frestande sorterna som finns tillgängliga, inklusive Fruit Spirit, Fat Banana, and Haze Berry. Dessa sorter tillhandahåller ljuvliga smaker vid varje bloss. Använd dem för att skapa extrakt och ätbara varor för att ge dina skapelser en smakrik kick.

Kush-genetik tillhör den mest eftertraktade och hyllade i cannabisvärlden. Den härstammar från lantraser som finns i Hindu Kush-bergen och stoltserar med kroppssmältande och berusande rus. Våra förädlare har utnyttjat denna genetik för att skapa kraftfulla hybrider så som Candy Kush, Bubble Kush, and Pineapple Kush. Kolla in vår lista med topp 10 Kush-cannabissorter..

Topp 6 Cannabissorter Som Är Enkla Att Odla

Green Crack Punch: Snabb, Nybörjarvänlig Sativa

De flesta sativas är petiga och kräver mycket tid och erfarenhet för att kunna göra sin sak. Men rökare kan inte sluta att bli hänförda över det energiska ruset och den goda smaken. Om du inte är försiktig och vill börja med en sativa ändå så är Green Crack Punch ett bra val.

Denna korsning mellan Purple Punch X Green Crack kan ta alla dina misstag under stegen oavsett vad du ger den. Den kommer inte bry sig om du är över eller under vattenytan, om du inte blandar dina näringsämnen rätt, om pH-värdet är lite fel eller om du har ett par mindre små läckor. Den kommer fortfarande ge en bra avkastning. Efter bara 55-60 dagar av blomning kommer Green Crack Punch belöna dina ansträngningar med upp till 500 g/m² av vackra, flerfärgade knoppar som är täta och fullkomligt mätta på harts.

Green Crack Punchs rus, å andra sidan, gör det inte lätt för nybörjarrökare. Med 20 % THC är kraften enorm och den börjar med Green Cracks rasande energi och fokus, innan den lugnar sig, några timmar senare till en smärtlindrande fysisk berusning som är det perfekta sättet att slappna av. Tacka Purple Punchs touch av indica för den slutliga touchen av ett fridfullt lugn. Röken är len och fylld med inslag av syrlig citrus, blåbär och söt grapefrukt.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i September
Euforisk, Lugnande

Köp Green Crack Punch

Easy Bud: Rak På Sak

Autoblommande hybrider är populära eftersom de både är snabba och enkla att odla. Easy Bud är inget undantag till den regeln. Den är rak på sak med en snabb finish, kort höjd och en väldigt förlåtande natur. Om du är på jakt efter cannabisfrön som praktiskt taget garanterar att ge dig härliga knoppar även om du fortfarande funderar på odlingen fungerar så är Easy Bud vägen du bör ta.

Easy Bud är ett smart val om du inte har så mycket utrymme. Inomhus blir den under 60 cm, men den blir tjock och bastant. Grenarna kommer vara tillräckligt kraftiga för att ge 275–325 g/m² i avkastning utan att behöva någon typ av komplicerat stödsystem. Dess vita indica-arv resulterar i gröna knoppar som tindrar med en frostig glans av harts, inbäddad i mörkgröna blad.

Om du inte är en erfaren användare eller behöver lite mer wake-and-bake i ditt förråd så håller Easy Bud dig om ryggen! THC-nivån är i det milda intervallet på 12 % för en funktionell berusning. Välbehaget gör att du kan slappna av, men den kommer troligtvis inte låsa fast dig i soffan även om du har noll tolerans. Till och med hardcore-stoners kan använda ett par av de här blommorna i fall någon av deras lättviktiga, eller överdrivet paranoida vänner dyker upp.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 veckor
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 veckor efter spiring
Fysiskt avslappnande

Köp Easy Bud

Critical: Verkligen Enkel Cupvinnare

Superenkel och en vinnare av Cannabis Cup? Det är precis vad du får med den här mellanstora grödan. Trots att den är väldigt enkel för rena nybörjare, så levererar Critical tillräckligt kraftfullt gräs för att dra till sig uppmärksamhet från professionella odlare. Oavsett om du är ny med detta eller kör med tron "arbeta smartare inte hårdare" så kan denna 7-veckors Afghani X Skunk enkelt bli den sort du väljer efter bara ett försök.

När den odlas inomhus är Critical enkel att arbeta med då den aldrig blir mer än 140 cm hög. Om du behöver kortare plantor, använd antingen låg- eller högstresstekniker beroende på vad du föredrar. Plantorna kommer att återhämta sig snabbt oavsett. Färgen är övervägande grön med några höstnyanser som visar sig under den sista veckan. Till och med nybörjare kan få upp till 600 g/m² efter en väldigt snabb blomningsperiod.

Som 60% indica och 40% sativa har Critical en ganska jämn berusning som påverkar både kropp och sinne för total avslappning. Den är väldigt fyllig utan någon överdriven energi eller ångest. Blir du lite paranoid när du röker kraftfullt gräs? Det kommer inte vara något problem med Critical trots att den har en THC-nivå på 18 %. Detta gräs är så lugnt det kan bli. Smaken är klassisk: frän sötma med jordiga noter.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Tung

Köp Critical

White Widow: Kristalliserad Perfektion

White Widow är känd som mamman till "White"-familjen och har gett upphov till otaliga hybrider, men den ursprungliga Brazilian Sativa X Indian Indica är fortfarande den bästa och enklaste att odla. Hon har vunnit sin del av cuper och överväldigat generationer av odlare och ingen riktig stoner kan motstå dess snötäckta knoppar eller euforiska välbehag. Jämfört med alla andra sorter är White Widow en riktig praktpjäs!

White Widow är en klassisk holländsk sort och så skulle inte vara fallet om den inte trivdes utomhus i kallare temperaturer. Den vill ha mycket ljus för superhöga avkastningar, så den här hybriden odlas bäst inomhus. Utöver det är White Widow inte petig. Den kräver inte någon särskild uppmärksamhet och har inte några underliga näringsbehov. Använd bara en bra jord eller annat medium, låt inte plantorna torka ut, använd gödning designad för cannabis så får du en spektakulär skörd efter endast 9 veckors blomning.

Trots att White Widow endast har 50 % sativa-genetik, röks den som äkta Haze, för ett totalt cerebralt rus. Välbehaget börjar som en kittling över ansiktet innan det exploderar till ett enormt euforiskt moln av glädje. Den är lite hallucinatorisk om du inte är van vid att röka denna typ av gräs, så var försiktig om du vanligtvis associerar örter med en mer fysisk berusning. Smaken är krispig och uppfriskande med en tallsmak man inte kan missa samt rena noter av syrlig citrus.

White Widow

White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 veckor
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Tidigt i oktober
Berusande, Kraftfull

Köp White Widow

Royal Jack Auto: Bär På Jack Herer-arvet

Med en kortare höjd och snabbare blomningsperiod sätter Royal Jack Auto de klassiska Jack Herer-knopparna inom räckhåll för nya odlare. Den här versionen håller fast vid den ursprungliga sorten med ett medicinskt klassat huvudrus och Jacks kännetecknande kryddiga arom. Para denna med White Widow så kommer dina första odlingar bestå av en holländsk duo som är svår att slå.

Royal Jack Auto är en helt autoblommande sort. Det innebär att den börjar visa tecken på blomning inom två veckor från groning även om lamporna är på dygnet runt. Blommorna är helt mogna och redo att kapas efter totalt 10 veckor. Varför inte odla ett par av dessa autos sida vid sida med några fotoperiod-sorter? På så sätt har du fullt härdad och rökfärdig Royal Jack Auto tillgängligt för att göra din andra trimning betydligt trevligare.

Med 16 % THC, har Royal Jack Auto en måttlig styrkenivå för medicinsk användning eller mild rekreation. Den är till och med bra som en funktionell morgonrök för de väldigt toleranta. Ruset börjar med en explosion av kreativitet och motivation innan den långsamt lugnar sig till ett avslappnat välbehag i kroppen för ett trevligt och fylligt avslut. Smaken är nästan precis som Jack Herers friska örtsmak.

Royal Jack Auto
Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 veckor
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreativ, Motiverande

Köp Royal Jack Auto

Special Queen 1: Toppkvalitet Till Ett Lågt Pris

Få nybörjare klarar sin första odling utan att förstöra ett par frön eller döda en planta eller två. Special Queen 1 är en klassisk Skunkblandning som är prisvärd så att du kan skörda ett fint förråd med fräna blommor utan att råna en bank. Spara de dyrare fröna tills du har fått mer erfarenhet.

Trots att den är relativt billig är Special Queen 1 inte någon latmask. Efter bara 8 veckors blomning, ibland 7, kommer dessa plantor att täckas från topp till tå med sativa-dominanta blommor som har en kraftig, genomsyrande doft. Den växer bra i stort sett överallt inklusive jord eller hydro, inomhus eller utomhus, tränad eller otränad. Avkastningarna är väldigt generösa med 550 g/m² inomhus eller 550 g/planta utomhus. Detta gör Special Queen 1 lika tilltalande för professionella odlare som amatörer.

Special Queen 1 förbättrar den ursprungliga Skunk-styrkan med en imponerande 18 % THC-nivå som ger den här sorten uthållighet. Även om effekten är lite starkare och mer långvarig, så är det fortfarande ett klassiskt rus som mestadels är cerebralt med en definit humörhöjning. Efter bara ett par bloss kommer dina ögon att bli kraftlösa, ditt leende kommer bli större och dina tankar kommer expandera. Special Queen 1 har en söt, fruktig smak med en kryddig touch.

Special Queen 1
Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sent i September
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Special Queen 1

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Odlingsguide Ämnessökare

Categories
eKomi silver seal
4.7 av 5
av 37754 recensioner