• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Tidigare Royal Madre)

Mother Gorilla kombinerar den världskända styrkan från Gorilla Glue #4 med en terpenrik charm från Reina Madre.
 4.5/5 (62) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 9.50
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (48)
 • Kunders bilder (5)

Mother Gorilla: en sativa som lämnar dig inspirerad

Mother Gorilla är en ny och förbättrad version av Royal Madre. Ursprungssorten är en korsning mellan Jack the Reaper och Reina Madre. Det är en hårtslående sativa-variant som ger en cerebral effekt, men vi såg utrymme för utveckling. Vi ville ta dess kraft till nya höjder. Därför var det logiskt att ta in Gorilla-genetik i blandningen. Våra expertodlare tog sig an den svåra utmaningen att skörda Reina Madre och korsa den med Gorilla Glue (GG #4).

Reina Madre agerade som en utmärkt genetikbas för korsningen. Dess imponerande THC-nivå och uppiggande sativa-rus gav oss mycket att arbeta med. Plus att den innehåller en komplex terpenprofil av söta, sura och kryddiga toner. Mother Gorilla ärvde många av dessa egenskaper.

Reina Madre tog med sig smaken, men Gorilla Glue bidrog med en enastående kraft. Dess övervägande sativa-effekt är fulltankad med ett kolossalt THC-innehåll på upp till 30 %. Den stoltserar även med fantastiska aromer av tall och choklad, samt tillfredsställande smaker av diesel. Dessa imponerande egenskaper gjorde att sorten skrapat ihop vinster i både High Times Cannabis Cup och High Times World Cup.

Tillsammans gav dessa två föräldrasorter upphov till en superb hybrid. Mother Gorilla tillhandahåller enorma nivåer av THC, spektakulära smaker och en kort blomningstid. Den är kraftigt sativa-dominant och producerar en rik avkastning.

EFFEKT, SMAK OCH AROM FRÅN MOTHER GORILLA

Mother Gorilla tillhandahåller en stimulerande effekt som är vanlig för sativa-dominanta varianter. Dess rus orsakar dock inte oönskad nervositet eller paranoia, istället ger den en perfekt, balanserad nivån av energi och upphetsning. Den väcker snabbt sinnet till liv och sätter igång neuronerna, utan att det blir överväldigande. Användare kommer njuta av en motiverande och kreativ sinnesstämning som, i små doser, kan vara bra för konstnärliga och atletiska aktiviteter. Röker du tillräckligt av dess blommor, så kommer effekten att bli totalt euforisk.

Sorten är bra för små sammankomster och fester, och kommer katapultera dig in i en social sinnesstämning. Alternativt kan den njutas grundligt där hemma när man söker inspiration eller själviakttagelse.

Mother Gorillas blommor innehåller ett imponerande THC-innehåll på 23-25 %—mer än tillräckligt för att ge betydliga, terapeutiska effekter för medicinska användare. Sorten har potential att reducera smärta och öka aptiten. Dess knoppar innehåller även höga nivåer av terpenen caryophyllene, en typ av "diet-cannabinoid". Sorten är även rik på de humör-förhöjande och avslappnande terpenerna limonene och myrcene. Denna terpenprofil kulminerar i smaker av rik choklad och jord, kompletterad med sötma och krydda.

ATT ODLA MOTHER GORILLA

Mother Gorilla är en fotoperiod-sort som är enkel att odla. Den får en medelhöjd på 140-180 cm och kommer vara redo att skördas efter en väldigt rimlig blomningsperiod, för att vara en sativa-dominant sort. De som odlar sorten inomhus kan förvänta sig en avkastning på upp till 500 g/m² efter endast 8-9 veckor. Plantor som odlas utomhus ger en maximal avkastning på 650 g/planta och kommer vara redo att skördas i början på oktober.

Mother Gorilla (Tidigare Royal Madre) data sheet
Typ av sort: Feminiserade
THC: 23%
CBD: Låg
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
Höjd Inomhus : 60 - 100 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Blommande: 8 - 9 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Genetisk bakgrund: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Typ : Sativa 70% Indica 30%
Effekt: Avslappnande och euforisk
Klimat : Värma
Smak: Chocolate, Ljuv, Jordnära

  By E. M. on 06/Aug/2020 :
  (5)

  Title : 5/5
  Comment : Graines reçues rapidement et toutes (5) ont rapidement germé. Une tendance à "tiger" typique des sativa qui demande toujours quelques précautions. Bref, tout est parfait pour ces graines ! Merci Royal Queen Seeds 😊

  By V. D. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Schnelle Lieferung und 10/10 Samen sind gekeimt, alles top :)

  By T. S. on 16/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Sehr zufrieden
  Comment : Es ist eine gute Pflanze sehr stark wegen dem hohen thc bin sehr zufrieden

  By M. S. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Title : fast delivery
  Comment : nice plants

  By G. N. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fast delivery
  Comment : Fast delivery and 100% germination

  By D. O. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Massive plant
  Comment : Very nicee 😍😍

  By M. N. on 09/Jun/2020 :
  (4)

  Title : THX
  Comment : NICE ,NICE,SO NICE

  By P. L. on 05/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Parfait comme d'habitude. Je recommande

  By Y. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : 3 sur 3
  Comment : 3 Mother Gorilla commandées, bien reçu avec 3 Critical cadeau. Les 6 ont germées: 2 en 24h 3 en 36h, 1 en 72h (Critical). Pousse correctement, hauteur +/- 8cm après 10jours. Satisfait de mon achat

  By A. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fast FREE Delivery and full of gifts!!! :D
  Comment : Yup.Exactly as the tittle say!

  By I. P. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : M gorila
  Comment : Супер рослина

  By M. C. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : 2/3
  Comment : Sólo germinaron 2 de las 3 semillas que planté. Una en el plazo estimado (3-5 días) y la otra al cabo de una semana y 2 días de su plantación. Después de casi 2 semanas desde la plantación aun tengo la esperanza de que la 3º salga y sigo dejando caer, de vez en cuando, algunas gotas del líquido "bacto" que guardé el día que las planté.

  By D. J. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Io
  Comment : Vsekakor ste najboljši ponudnik. 🏆

  By L. P. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : my first time
  Comment : this bank seeds is high quality in the strain in the shipping I'm very happy with my order and my plants 3 seeds and all germinaid, so good

  By F. G. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : Impresionante calidad
  Comment : Me han salido 5/5


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.