• Tangie

Tangie

California Orange x Skunk

Älskar du sativa? Då borde Tangie stå högst upp på din önskelista av sorter. Uppfödda från California Orange och Skunk, Tangie-frön producerar stora växter sprängfyllda med livfulla citrusaromer/smaker och upplyftande effekter. När du köper Tangie frön från RQS, förvänta dig att skörda berg av knoppar med sann sativa-känsla.
Antal Frön:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Tangie: en kvinnlig sativa-cannabisdrottning

Med fräscha toner av apelsiner, mandariner, tangeriner och citroner, hyllar Tangie på många sätt den älskade mandarindrömmen från 1990-talet. Detta sativa-underverk har dock en upplyftande, kreativ buzz och utmärkta tillväxtegenskaper som ger en helt unik sort som förtjänar en plats i varje sativa-älskares cannabisträdgård.

Tangie cannabisfrön: Härstammar från California Orange och Skunk

Tangie föddes från California Orange and Skunk, och blev omedelbart en storsäljare i holländska coffeeshops. Men hennes resa mot berömmelse stannade inte där; Idag är Tangie älskad över hela världen för sitt typiska sativa-rus och livfulla citrusaromer/smaker. Och tack vare ansträngningarna från våra expertuppfödare kunde det inte vara lättare att odla denna mäktiga sativa-drottning hemma än med våra feminiserade Tangie-frön.

Effekter och smaker av Tangie-sorten

Som hennes namn antyder producerar Tangie knoppar med extra saftiga aromer och smaker. Från hennes tidiga blommande dagar har denna sort lockande dofter som kombinerar citrusbiten av färska apelsin-, citron- och pomeloskal med de mjukare tonerna av mogen ananas och en godisliknande finish. Hennes smaker är lika läckra och ingjuter gommen i en rik blandning av fruktiga toner och godis. Slutligen, packad med över 20% THC, producerar Tangie ett potent rus som omedelbart lyfter sinnet till ett tillstånd av positivitet, kreativitet och bekymmerslös lycka – perfekt för användning under dagtid eller för att njuta med vänner!

Odla Tangie-cannabisfrön

Tangie är en klassiker genom tiderna, och av en god anledning. Den är en njutning att odla både utomhus och inomhus, även om stora utomhusträdgårdar är denna höga sativas föredragna livsmiljö. Redo i oktober når Tangie-plantorna maximala höjder på 190 cm utomhus, med sina långa, tunga cola som kan ge en skörd på upp till 700 g/planta! Inomhus växer Tangie sig fortfarande lång men svarar bra på träningstekniker som hjälper till att kontrollera hennes stretch, och når vanligtvis maxhöjder på 120 cm. Odlade i rum eller tält kan Tangie-plantor vara skördeklara efter 9–10 veckors blomning och leverera upp till 550 g/m². Vad mer kan man begära? Beställ dina Tangie-cannabisfrön idag och odla sativa knoppar på översta hyllan hemma med lätthet.

Tangie data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: California Orange x Skunk
THC: 20%
CBD: Låg
Typ : Sativa 70% Indica 30%
Blommande: 9 - 10 veckor
Skörd-månad : Oktober
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 150 - 190 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m
Utbyte Utomhus : 650 - 700 gr/plant
Klimat : Långa somrar
Effekt: Fokus, Upplyftande
Smak: Ananas, Citrus, Fruktig, Godis
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.