• Pink Gorilla

Pink Gorilla

Gorilla Glue #4 x Pink 2.0

Har du letat efter ett högavkastande, hartsartad monster att sätta i din trädgård? DIn jakt är över, för du har precis hittat drottningen av cannabisdjungeln. Våra Pink Gorilla feminiserade frön härstammar från den mäktiga GG4 och ståtar med de skarpa aromer, exceptionell styrka och höga skördar som Gorilla-serien är känd för. Beställ dina frön här och gör dig redo för en oslagbar skörd.
Antal Frön:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Pink Gorilla: Det senaste och bästa inom gorillagenetik

Liksom Haze, Kush och Skunk förändrade Gorilla-sorter för alltid hur vi njuter av cannabis. Original Glue (alias GG4), den moderna klassikern som födde Gorilla-linjen omkring år 2010, exponerade cannabisälskare för aromer, smaker och styrka som tidigare inte hörts. Därför var det enkelt för våra uppfödare att fortsätta utveckla den allsmäktiga Gorilla-serien med sorter som erbjuder nya smaker och aromer samtidigt som de bevarar de klassiska Gorilla-egenskaperna vi känner till och älskar. Vi presenterar Pink Gorilla – vår senaste skapelse som säkerligen kommer att lyfta alla trädgårdar.

Pink Gorilla cannabisfrön: En blandning av GG4 och Pink 2.0

Ibland måste du tänka utanför boxen för att hitta gömda skatter. Och det var precis vad våra uppfödare gjorde när de korsade GG4, alla gorillasorters moder, med Pink 2.0 – en föga känd indica med nötaktiga, blommiga aromer och ett milt rus. Resultatet? En exceptionell hybrid som växer bra i en mängd olika uppställningar och producerar knoppar på översta hyllan packade med godis, citrus, diesel och fruktterpener samt massor av THC.

Effekter och smak av Pink Gorilla-sorten

GG4 är känd för sin feta, gasiga och syrliga arom fylld av toner av tall, jord, skunk och bränsle. Pink 2.0, å andra sidan, har delikata blommiga toner med milda nötiga undertoner och inslag av söta bär. Genom att kombinera de två, har Pink Gorilla av Royal Queen Seeds en unik sötma på framsidan med toner av citrus, bär och annan frukt. Bryt sönder henne och du kommer att märka kvardröjande noter av diesel tillsammans med de klassiska inslag av tall och jord som du kan förvänta dig från alla Gorilla-sorter. Hennes smaker liknar varandra, kopplar ihop en citrussötma i förväg med en jordig, teliknande bakgrund och kvardröjande toner av diesel och skunk vid utandningen. Med 20 % THC och exotiska terpener levererar Pink Gorilla en stark effekt som kombinerar en krypande kroppslig stenande med en cerebral eufori – perfekt för lågmälda sessioner med nära vänner, avkopplande nätter i eller en lätt promenad runt kvarteret.

Odla Pink Gorilla cannabisfrön

Inomhus, utomhus eller i en hybriduppställning som ett växthus, Pink Gorilla-frön ger utmärkta skördar var du än planterar dem. Tack vare deras tåliga genetik växer feminiserade Pink Gorilla-frön snabbt till kraftiga växter med 75 % indica-dominans. I ett tält eller rum når Pink Gorilla vanligtvis maximala höjder på 80–120 cm och kan vara redo att skördas efter en kort 8–9 veckors blomning. Utomhus kan du räkna med lite större plantor som når upp till 180 cm som kan skördas i början av oktober. Ha din beskärningssax till hands när du odlar Pink Gorilla, eftersom denna sort utvecklar mycket frodigt lövverk som svarar bra på regelbunden trimning. Inomhus kan denna magra djungeldrottning producera upp till 500 g/m², medan utomhusväxter kan slå ut upp till 450–500 g/planta.

Pink Gorilla data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Gorilla Glue 4 x Pink 2.0
THC: 20%
CBD: Låg
Typ : Sativa 25% Indica 75%
Blommande: 8 - 9 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 450 - 500 gr/plant
Effekt: Euforisk, Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Upplyftande
Smak: Citrus, Diesel, Fruktig, Godis
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.