Royal Gorilla, Den Starkaste Marijuanan Någonsin

Gorilla Glue Seeds

URSPRUNG: VINNER DET GENETISKA LOTTERIET

Det är spännande tider för att odla cannabis. Ett fåtal oavsiktliga skapelser eller uppfinningar är enastående. De flesta passerar utan att märkas, som en regnbåge i natten. Men de fantastiska få, som Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes och Potato Chips, förändrade världen. Gorilla Glue är den marijuana som snabbast blivit den första oavsiktliga ikonoklasten.

Gorilla Glue #1 är en sativalutande fenotyp av Gorilla Glue-familjen i utseendet, som är en produkt av särskilda hermafrodit (pollen) befruktade Diesel-varianter. Istället för att förstöra genetikeliten, så uppstod en kraftig avkomma. Hittills är Gorilla Glue #4 den mest kraftfulla av alla fenotyper som upptäckts.

Alla Gorilla Glues fenotyper delar samma härkomst som Chems Sis, Sour Dubb och Chocolate Diesel. Dock är vissa hybrider mer extraordinära än andra. Siffrorna spelar roll och med ett testresultat på 32% THC i Denver Colorado labb har Gorilla Glue omdefinierat cannabis av hög kraft. Vår Royal Gorilla är kort och gott kraftfull!

Inte helt otippat, har Gorilla Glue fått mängder med hyllningar och priser. Mest noterbart är två High Times Cannabis Cups år 2014, där den kom etta i både Los Angeles och i Michigan. Gorilla Glue blev den hetaste cannabisvaran över en natt. Nu är den för första gången tillgänglig i frön. Hemmaodlare kan därför nu odla den kraftigaste cannabisplantan på jorden.

VÄXTEGENSKAPER: KING KONG CANNABISPLANTOR

Royal Gorilla växer som en klätterväxt och kommer snabbt att växa vertikalt. Träning är väldigt rekommenderat för att bibehålla indica-sativahybriden i King Kong-storlek. ScrOG metoden föredras för att maximera avkastningen. 4-vägars LST är en annan föredragen odlingsteknik för att få största möjliga skörd från Royal Gorilla.

Royal Gorilla

Blomningen är snabb och vild, och vanligtvis krävs endast 60 dagar, eller mindre. En till synes gränslös hartsproduktion och en jordig tall-lukt är viktiga Royal Gorilla-egenskaper. Knopparna är små till medelstora, väldigt täta och klibbiga med harts.

Vid sen blomning kommer nuggs och cola att likna snöbollar med knappt synliga orangea hårstrån under. Trikomer kommer ansamlas så tätt att vid beröring kommer dessa frostiga knoppar bli klistriga precis som Royal Gorilla. Väldigt tolerant mot höga doser av näringsämnen och presterar bra i både ekologiska och hydroponiska odlingar.

Utomhus har Royal Gorilla potentialen för fantastisk avkastning med stora klibbiga ganjaträd som är möjliga i varma till tempererade klimat. Plus att lagren av trikomer är fördelaktiga för utomhusodlaren om pester eller torra förhållanden inträffar. Denna livliga hybrid kommer vara redo för skörd i "Croptober" då den korta 8-veckors blomningscykeln vanligtvis säkerställer en septemberskörd.

ROYAL GORILLA EFFEKTER: NÄSTA ANHALT ÄR DRÖMMARNAS LAND

Royal Gorilla är verkligen en cannabissort utan jämlike. Denna marijuana är i en liga för sig själv. 25%+ THC-nivåer kan förväntas och ibland överskrider det även 30%. Detta är inte gräs för nybörjaren. Precis som Sour Diesel, smakar den jordigt med en mer subtil söt eftersmak och det cerebrala ruset blir starkt.

Den enorma skillnaden är indica-effekten man får i hela kroppen tenderar att kicka in samtidigt. Detta kan vara överväldigande för nybörjaren. Men för en erfaren användare är detta en härlig och euforisk sofflåsnings-upplevelse som man inte vill missa.

Köp Royal Gorilla

Utan tvekan är Royal Gorilla en av de mest omtalade cannabissorterna från USA på länge, och den har snabbt gjort sig ett namn som en favorit bland finsmakare i de olika staterna.

Köp Royal Gorilla

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.