By Luke Sumpter

Gorilla-sorter — Royal Queen Seeds kollektionen

Gorilla Genetics


Ursprunget till Gorilla-sorter: Vinnare av det genetiska lotteriet

Gorillasorter är moderna klassiker. Precis som Haze, Kush och Skunk kommer Gorilla att gå till historien som en tidsdefinierande familj. Men till skillnad från de andra sorterna så har Gorilla-varianter mycket större mängder THC, skarpare terpenprofiler och överlägsen produktivitet. Det finns nu många Gorilla-sorter tillgängliga, men alla beror på framgången av den första. Så, var började det hela? Låt oss dyka in i det!

De många olika Gorilla-sorterna som finns tillgängliga idag kommer från Gorilla Glue, även känd som Original Glue och GG4. Uppfödare skapade denna sort genom att korsa Chem's Sister, Sour Dubb och Chocolate Diesel. Föga anade de att de genom att göra det precis vann det genetiska lotteriet och skapade en sort med en kolossal THC-halt på 27 %. På den tiden gjorde detta Gorilla Glue till en av de starkaste sorterna som någonsin dykt upp i cannabisvärlden. Naturligtvis hamnade hon snabbt i strålkastarljuset och vann nonchalant två High Times Cannabis Cups 2014.

Gorilla Glue blev också en stor favorit bland cannabisuppfödare som ville skapa nästa bästa sort. Både hobbyodlare och kommersiella uppfödare använde henne för att skapa en lång lista med otroliga sorter. Här på Royal Queen Seeds satte vi denna genotyp i verket genom för att skapa sådana som Shogun, Triple G, Mother Gorilla och andra sorter! Lär känna dessa avkommor till Gorilla Glue-sorten nedan och ta reda på varför de hör hemma i ditt odlingstält eller växthus!

Växtegenskaper: King Kong cannabisplantor

Royal Gorilla Feminized

Royal Gorilla växer som en klätterväxt och kommer snabbt att växa vertikalt. Träning är väldigt rekommenderat för att bibehålla indica-sativahybriden i King Kong-storlek. ScrOG metoden föredras för att maximera avkastningen. 4-vägars LST är en annan föredragen odlingsteknik för att få största möjliga skörd från Royal Gorilla.

Blomningen är snabb och vild, och vanligtvis krävs endast 60 dagar, eller mindre. En till synes gränslös hartsproduktion och en jordig tall-lukt är viktiga Royal Gorilla-egenskaper. Knopparna är små till medelstora, väldigt täta och klibbiga med harts.

Vid sen blomning kommer nuggs och cola att likna snöbollar med knappt synliga orangea hårstrån under. Trikomer kommer ansamlas så tätt att vid beröring kommer dessa frostiga knoppar bli klistriga precis som Royal Gorilla. Väldigt tolerant mot höga doser av näringsämnen och presterar bra i både ekologiska och hydroponiska odlingar.

Utomhus har Royal Gorilla potentialen för fantastisk avkastning med stora klibbiga ganjaträd som är möjliga i varma till tempererade klimat. Plus att lagren av trikomer är fördelaktiga för utomhusodlaren om pester eller torra förhållanden inträffar. Denna livliga hybrid kommer vara redo för skörd i "Croptober" då den korta 8-veckors blomningscykeln vanligtvis säkerställer en september skörd.

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 veckor
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Mitten av Oktober
Klar, Lugnande

Köp Royal Gorilla

Royal Gorilla effekter: nästa anhalt är drömmarnas land

Royal Gorilla är verkligen en cannabissort utan jämlike. Denna marijuana är i en liga för sig själv. 25%+ THC-nivåer kan förväntas och ibland överskrider det även 30%. Detta är inte gräs för nybörjaren. Precis som Sour Diesel, smakar den jordigt med en mer subtil söt eftersmak och det cerebrala ruset blir starkt.

Den enorma skillnaden är indica-effekten man får i hela kroppen tenderar att kicka in samtidigt. Detta kan vara överväldigande för nybörjaren. Men för en erfaren användare är detta en härlig och euforisk sofflåsnings-upplevelse som man inte vill missa.

Royal Gorilla Automatic är här för dominera

Royal Gorilla Auto

Våra växtförädlare tog legendarisk genetik och gjorde den tillgänglig som en autoblommande sort. Nu kan odlare njuta av de djupa effekterna och läckra smakerna av Gorilla på mycket kortare tid. Vi skapade **Royal Gorilla Automatic genom att korsa den ursprungliga sorten ihop med en ruderalis-planta. Resultatet? En indica-dominerande variant som är lätt att odla och snabb att blomma. Autoblommande varianter kräver vanligtvis att odlaren offrar styrkan för hastighet. Så är inte fallet här. Royal Gorilla Automatic erbjuder båda!

Odla Royal Gorilla Automatic

Nybörjarodlare kommer inte ha några problem med att odla Royal Gorilla Automatic. Om du är ny med att odla så är hon din biljett till framgång. Hon kan hantera temperaturfluktuationer, perioder med över- och undervattning och har inga problem med att avvärja mögel. När hon odlas inomhus når hon en höjd på 60-120 cm och producerar 325-400 g/m². Utomhusplantor har en maxhöjd på 140 cm och producerar 120–170 g/planta. Räkna med att skörda dessa knoppar 8-10 veckor efter groning.

Röka Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic har en THC-nivå på 20 % - väldigt kraftig för en autoblommande variant. Hennes indica-dominerande rus slappnar omedelbart av kroppen och lugnar sinnet. Hon är en idealisk rekreationssort för kvällarna när det är dags att koppla av och glömma omvärlden. Hennes fysiska effekter gör henne också till en god medicinsk sort för smärta, låg aptit och lågt humör. Hennes rus förvisar stress och ger ett behövligt avstånd från kronisk värk och åkommor. Dessa effekter går hand i hand med trevliga aromer och smaker av citrus, tall och frukt.

Shogun: Gorilla möter Haze

Shogun

Shogun tar ingen paus när det kommer till att förvandla ett nyktert sinne till ett högt sinne. Som en ättling till både Gorilla Glue #4 och Amnesia Haze, har denna kraftfulla sort en något skrämmande THC-halt på 25 %. Det krävs knappt mer än ett par bloss för att känna ett upplyftande, kreativt och skrattframkallande rus ta fäste. Shoguns upplivande effekter gör henne till en bra kandidat för röksessioner dagtid, och speciellt för en wake-and-bake session. Men ta det lugnt - hennes styrka kan skicka tillbaka dig till sängen snabbare än tänkt!

När det kommer till att odla Shogun, se till att du har tillräckligt med förvaringsburkar för att lagra den belöning hon ger i slutet av odlingscykeln. Inomhusplantor när de lämnas otränade, växer till en relativt hög höjd på 140 cm och producerar upp till 600 g/m². Utomhus stiger Shogun till 190 cm och producerar upp till 750 g/växt.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 veckor
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Sent i oktober
Klar, Lugnande, Skratt, Upplyftande

Köp Shogun

Triple G: Den prisade ättlingen till Gorilla Glue #4 och Gelato 33

Triple G

Snacka om stark genetik! Denna sort har en av de mest potenta sammansättningar av föräldrasorter. Både Gorilla Glue #4 och Gelato 33 är kända för sin formidabla styrka, läckra terpener och utmärkta produktivitet, och Triple G fick en blandning av de allra bästa egenskaper. Denna indica-dominanta hybrid har en besynnerlig THC-halt på 26 %. Ta ett par bloss och förbered dig på att känna ett stenande och muskelsmältande rus svepa över hela kroppen. Läckra smaker av choklad, citrus, diesel och jordighet gör denna sort extra djup.

Triple G har en ganska kompakt morfologi och svarar bra på träning för att hålla henne ännu mer kompakt. Inomhusplantor växer till 90–140 cm och producerar upp till 575 g/m². Även odlare som arbetar med små utrymmen kan uppnå ett fantastiskt slutresultat med denna sort. Utomhusplantor, när de odlas i ett soligt läge och i bördig jord, kommer att nå upp till 180 cm och producera 600–650 g/planta.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 veckor
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140-180 cm
Mitten av Oktober
Euforisk, Klar, Motiverande, Snabbtänkande

Köp Triple G

Triple G Auto: För odlare med ett behov av hastighet

Triple G Auto

Är du sugen på alla läckerheter som Triple G har att erbjuda, men har inte tid att jobba med en fullskalig fotoperiodplanta? Tja, du behöver inte oroa dig längre. Låt oss presentera dig för Triple G Auto! Denna sort serverar några av de bästa egenskaperna hos Triple G, men i ett snabbväxande autoblommande format. Våra skickliga förädlare skapade denna sort genom att korsa Triple G med Big Skunk Auto. Efter att ha tagit lite tid att förfina denna sort och stabilisera en konsekvent fenotyp, skapade de en av de mest potenta autos som finns. Denna sort har ett THC-innehåll på 20 % och landar, på sanna Gorilla-manér, ett hårt slående rus idealiskt för lugna kvällar hemma. Likt fotoperioden Triple G, serverar hon också smaker av godis, choklad och jordighet.

Även om Triple G Auto ger ett liknande rus som originalet, beter hon sig mycket annorlunda i odlingsrummet och trädgården. Med en touch av träning förblir inomhusplantor så små som 60 cm och producerar upp till 500 g/m² på så lite som 10 veckor efter grodd. Utomhus växer plantorna till 80–140 cm beroende på krukstorlek och exponering för solljus. Säkerställ bördig jord, så skördar du upp till 140 g/planta.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 veckor
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60-140cm
10-12 veckor efter spiring
Klar, Motiverande, Snabbtänkande

Köp Triple G Auto

Mother Gorilla: En kraftfull gorillasort med smak av choklad

Mother Gorilla

Om du bestämmer dig för att odla Mother Gorilla, så kommer du slår dig för bröstet av spänning när skördetiden kommer runt hörnet. Tidigare känd som Royal Madre, detta fantastiska sativa-dominerande exemplar ger en riktigt show under blomningsfasen. När hennes cola mognar blir de desto mer lila, aromatiska och hartsfyllda. Våra uppfödare lyckades skapa ett sådant spektakel genom att korsa föräldrasorterna Reina Madre och Gorilla Glue #4. Sammantaget har dessa klibbiga knoppar en THC-halt på 23 % och en hoper terpener som släpper lös smaker och aromer av choklad, jordighet, skunk och surhet.

Trots sin sativa-dominanta genetiska profil följer Mother Gorilla en indica-morfologi. Plantorna är buskiga, kompakta och attraktiva för odlare som vill förbli diskreta. Inomhus stannar den kvar på omkring 60–100 cm, är mycket produktiv i ScrOG-system och ger upp till 500 g/m² efter en blomningstid på 9–10 veckor. Utomhus växer Mother Gorilla till en högre höjd på 140–180 cm och producerar upp till 550g/planta redo att skördas i början av oktober.

Mother Gorilla (Tidigare Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 veckor
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140-180 cm
Tidigt i oktober
Euforisk, Lugnande

Köp Mother Gorilla (Tidigare Royal Madre)

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.