Av Luke Sumpter

Royal Gorilla, Den Starkaste Marijuanan Någonsin

Royal Gorilla


URSPRUNG: VINNER DET GENETISKA LOTTERIET

Det är spännande tider för att odla cannabis. Ett fåtal oavsiktliga skapelser eller uppfinningar är enastående. De flesta passerar utan att märkas, som en regnbåge i natten. Men de fantastiska få, som Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes och Potato Chips, förändrade världen. Gorilla Glue är den marijuana som snabbast blivit den första oavsiktliga ikonoklasten.

Gorilla Glue #1 är en sativalutande fenotyp av Gorilla Glue-familjen i utseendet, som är en produkt av särskilda hermafrodit (pollen) befruktade Diesel-varianter. Istället för att förstöra genetikeliten, så uppstod en kraftig avkomma. Hittills är Gorilla Glue #4 den mest kraftfulla av alla fenotyper som upptäckts.

Alla Gorilla Glues fenotyper delar samma härkomst som Chems Sis, Sour Dubb och Chocolate Diesel. Dock är vissa hybrider mer extraordinära än andra. Siffrorna spelar roll och med ett testresultat på 32% THC i Denver Colorado labb har Gorilla Glue omdefinierat cannabis av hög kraft. Vår Royal Gorilla är kort och gott kraftfull!

Inte helt otippat, har Gorilla Glue fått mängder med hyllningar och priser. Mest noterbart är två High Times Cannabis Cups år 2014, där den kom etta i både Los Angeles och i Michigan. Gorilla Glue blev den hetaste cannabisvaran över en natt. Nu är den för första gången tillgänglig i frön. Hemmaodlare kan därför nu odla den kraftigaste cannabisplantan på jorden.

Video id: 328585080

VÄXTEGENSKAPER: KING KONG CANNABISPLANTOR

Royal Gorilla växer som en klätterväxt och kommer snabbt att växa vertikalt. Träning är väldigt rekommenderat för att bibehålla indica-sativahybriden i King Kong-storlek. ScrOG metoden föredras för att maximera avkastningen. 4-vägars LST är en annan föredragen odlingsteknik för att få största möjliga skörd från Royal Gorilla.

Blomningen är snabb och vild, och vanligtvis krävs endast 60 dagar, eller mindre. En till synes gränslös hartsproduktion och en jordig tall-lukt är viktiga Royal Gorilla-egenskaper. Knopparna är små till medelstora, väldigt täta och klibbiga med harts.

Vid sen blomning kommer nuggs och cola att likna snöbollar med knappt synliga orangea hårstrån under. Trikomer kommer ansamlas så tätt att vid beröring kommer dessa frostiga knoppar bli klistriga precis som Royal Gorilla. Väldigt tolerant mot höga doser av näringsämnen och presterar bra i både ekologiska och hydroponiska odlingar.

Utomhus har Royal Gorilla potentialen för fantastisk avkastning med stora klibbiga ganjaträd som är möjliga i varma till tempererade klimat. Plus att lagren av trikomer är fördelaktiga för utomhusodlaren om pester eller torra förhållanden inträffar. Denna livliga hybrid kommer vara redo för skörd i "Croptober" då den korta 8-veckors blomningscykeln vanligtvis säkerställer en september skörd.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 veckor
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Mitten av Oktober
Klar, Lugnande

Köp Royal Gorilla

ROYAL GORILLA EFFEKTER: NÄSTA ANHALT ÄR DRÖMMARNAS LAND

Royal Gorilla är verkligen en cannabissort utan jämlike. Denna marijuana är i en liga för sig själv. 25%+ THC-nivåer kan förväntas och ibland överskrider det även 30%. Detta är inte gräs för nybörjaren. Precis som Sour Diesel, smakar den jordigt med en mer subtil söt eftersmak och det cerebrala ruset blir starkt.

Den enorma skillnaden är indica-effekten man får i hela kroppen tenderar att kicka in samtidigt. Detta kan vara överväldigande för nybörjaren. Men för en erfaren användare är detta en härlig och euforisk sofflåsnings-upplevelse som man inte vill missa.

ROYAL GORILLA AUTOMATIC ÄR HÄR FÖR DOMINERA

Våra växtförädlare tog legendarisk genetik och gjorde den tillgänglig som en autoblommande sort. Nu kan odlare njuta av de djupa effekterna och läckra smakerna av Gorilla på mycket kortare tid. Vi skapade **Royal Gorilla Automatic genom att korsa den ursprungliga sorten ihop med en ruderalis-planta. Resultatet? En indica-dominerande variant som är lätt att odla och snabb att blomma. Autoblommande varianter kräver vanligtvis att odlaren offrar styrkan för hastighet. Så är inte fallet här. Royal Gorilla Automatic erbjuder båda!

Royal Gorilla Auto

ODLA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Nybörjarodlare kommer inte ha några problem med att odla Royal Gorilla Automatic. Om du är ny med att odla så är hon din biljett till framgång. Hon kan hantera temperaturfluktuationer, perioder med över- och undervattning och har inga problem med att avvärja mögel. När hon odlas inomhus når hon en höjd på 60-120 cm och producerar 325-400 g/m². Utomhusplantor har en maxhöjd på 140 cm och producerar 120–170 g/planta. Räkna med att skörda dessa knoppar 8-10 veckor efter groning.

RÖKA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic har en THC-nivå på 20 % - väldigt kraftig för en autoblommande variant. Hennes indica-dominerande rus slappnar omedelbart av kroppen och lugnar sinnet. Hon är en idealisk rekreationssort för kvällarna när det är dags att koppla av och glömma omvärlden. Hennes fysiska effekter gör henne också till en god medicinsk sort för smärta, låg aptit och lågt humör. Hennes rus förvisar stress och ger ett behövligt avstånd från kronisk värk och åkommor. Dessa effekter går hand i hand med trevliga aromer och smaker av citrus, tall och frukt.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.