• Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

Critical Regular är ett bevis på att du kan få allt. Med den perfekta balansen mellan styrka, avkastning, smak och mångsidighet är denna variant den perfekta "kontantgrödan" när du behöver maximera produktiviteten. Odlad inomhus eller utomhus, förvänta dig att denna knoppfabrik ska blomstra med 18 % THC och ett fysiskt avkopplande rus.
Antal Frön:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Köp och vinn 60 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Critical Regular: Underskatta inte detta kraftpaket

Om du har stora skördar i åtanke behöver du en sort som kan leverera gång på gång utan kompromisser. Critical Regular är det perfekta valet, med stabil, produktiv genetik som inte kommer att göra dig besviken.

Critical Regular: En formidabel genetisk bakgrund

Få sorter kan ge styrka och smak utan att skada avkastningen. Vi förädlade dock Critical med ett enda fokus — produktivitet. Sorten är en korsning av afghansk och skunk-genetik, som fångar de bästa egenskaperna hos var och en — särskilt en kortvuxen planta och en blixtsnabb blomningstid. Eftersom det här är vanliga frön kan du odla både hon- och hanplantor — perfekt om du vill göra några egna experiment.

Critical Regular: Komplexa smaker och stenande rus

Smaken av Critical är en balanserad blandning av jordnära, fruktiga och tallaktiga toner, med ett rus som lugnar och slappnar av. Förvänta dig en mycket kroppscentrerad upplevelse, perfekt för fysisk lättnad. Critical Regular erbjuder en solid rök som passar bra till jointar, pipor och vejps. Packad med 18 % THC, varar ruset länge och reser från sinnet till kroppen under sin vistelse. De som vill njuta av rök på en ledig dag eller i slutet av dagen behöver inte leta längre än Critical.

Odla Critical Regular: Njut av ren produktivitet

De största styrkorna hos Critical Regular är dess produktivitet och tillförlitlighet. Sorten fungerar bra under stort sett alla förhållanden, även om varmare klimat tar fram plantans fulla potential. En kort blomningstid på 7–9 veckor inomhus säkerställer resultat även i ett trångt schema, och genom att stanna under 140 cm kan du odla flera växter i ett relativt litet utrymme. När allt är klart, se fram emot fantastiska avkastningar på upp till 600 g/m². Utomhus är upp till 650 g/planta möjligt från 2 meter långa exemplar.

Om du vill ha feminiserade eller autoblommande varianter av Critical Regular, bläddra i RQS-butiken för branschledande cannabisfrön.

Critical Regular data sheet
Typ av sort: Vanliga
THC: 18%
CBD: Låg
Utbyte inomhus : 550 - 600 gr/m2
Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
Höjd Inomhus : 80 - 140 cm
Höjd Utomhus : 180 - 220 cm
Blommande: 7 - 9 veckor
Skörd-månad : Sent i September
Genetisk bakgrund: Afghan S1 x Skunk S1
Typ : Sativa 40% Indica 60%
Effekt: Berusande, Fysiskt avslappnande, Tung
Klimat : Korta somrar
Smak: Fruktig, Godis, Jordaktiga, Skunk, Tall
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN