By Ryan Najjar

Om du tittade på en dessertmeny och såg att Honey Cream var ett av alternativen, kan vi föreställa oss att det skulle bli ditt val. Vi rekommenderar att du håller dig med den instinkten nästa gång du letar efter en sort att odla. Den underbara, nyanserade och tillfredsställande söta Honey Cream är ett utmärkt tillägg till alla odlingsrum och trädgårdar. Den är framtagen i Spanien och är älskad i sitt hemland, men det är på tiden att den tog världen med storm.

HONEY CREAMS GENETISKA BAKGRUND

En av de viktigaste till att vi älskar denna sort är dess komplexitet. Honey Cream har sina rötter hos inte en, inte två utan tre olika föregångare. Vad som är ännu bättre, de har alla ett eget, ansett rykte.

Den första förfädern, BlueBlack, är en korsning av Blueberry och Black Domina, båda anses vara tungviktare. BlueBlack är en starkt indica-dominerande sort, känd för sin söta och kryddiga bärsmak. Den andra, Maple Leaf Indica, härstammar från en afghansk, indica-landsort som är känd för sitt kraftfulla kroppsrus. Den sista släktingen, White Rhino, har afghanskt, brasilianskt och sydindiskt arv. Den är berömd för att träffa rökare hårt och snabbt, följt av en våg av eufori.

Honey Cream är en genetisk blandning av BlueBlack, Maple Leaf Indica och White Rhino.

EFFEKTERNA AV HONEY CREAM

Även med en måttlig THC nivå på 16 %, kommer Honey Cream-rök med en hård smäll. Då alla tre föräldrar är indicas, har du rätt i att förvänta dig en stenande och avkopplande upplevelse med denna sort. Oavsett om du behöver varva ner efter en lång dag eller somna snabbare än vanligt, bör detta vara vad du söker efter. Den är bra för mer än att bara få en låst i soffan. Fler och fler medicinska användare har börjat plocka upp denna sort för att hantera sina symtom. Personer som försöker hanterar sömnlöshet, kronisk smärta och till och med muskelspänning har funnit hjälp med denna sort, och ny forskning dyker alltid upp.

Honey Cream slår användaren med ett stenande, sömnigt rus, men vissa använder den för att lindra allvarligare symptom också.

SMAK OCH AROM AV HONEY CREAM

Vi är säkra på att din mun började vattnas så snart du läste namnet. Oroa dig inte, vår gjorde det också. Den första smaken du kommer märka av är en blandning av söta och jordnära noter. Aromen är dock den verkliga showstopparen och anledningen till namnet. På ett ögonblick fylls rummet med en total sötma, som är infuseras med vad som verkar som honung eller karamell. Det finns andra dofter och smaker som dansar runt dem, men sötman gör dem alla ganska subtila.

Honey Cream har en söt och jordnära smak med dofter av honung och karamell tillsammans med andra subtila noter.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

HONEY CREAM ODLINGSEGENSKAPER

Om du känner till hur andra indikor växer har du en känsla av hur Honey Cream kommer att se ut. Den kommer att vara relativt kort, 160 cm max inomhus och 2,5 meter utomhus, men den håller inte tillbaka med sin avkastning. Den blir ganska buskig i det hela, men den är totalt massiv i toppen och har täta, långa colas. När allt är sagt och gjort kan du skörda upp till 550 g/m² inomhus och 675 g/planta utomhus. Tack vare den senaste utvecklingen med sorten är blomningstiden kortare än någonsin. Så snabbt, faktiskt, att den är redo redan efter 6–7 veckors blomning! Om du odlar utomhus bör du notera att det betyder att din skördetid är i början av oktober. Men skynda inte för mycket; att låta den vara lite längre kommer att leda till en större avkastning.

• Honey Cream växer som en klassisk indica.
• Du kan skörda henne 6–7 veckor efter att blomningsfasen börjat.

EN SISTA NOTERING

Vi kan inte föreställa oss att du behövde mycket övertygande för att välja en sort som heter "Honey Cream", men förhoppningsvis inspirerade denna översikt dig ändå. Med djup avkoppling, en söt smak och en ännu sötare doft så kan det inte gå fel; tillsammans med det faktum att den mognar snabbare än de flesta, är Honey Cream verkligen tuff att slå.

Med en snabb odlingstid, lugnande effekter, söta dofter och smaker är Honey Cream en toppen sort.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.