By Luke Sumpter

Letar du efter stora avkastningar i år? Då är du på rätt plats! De 10 sorterna nedan kommer att hålla dina förvaringsburkar fyllda i veckor efter skörd. Oavsett om du föredrar att odla inomhus under kontrollerade förhållanden eller utomhus under solen, kommer dessa sorter att slå ut och servera massor av feta klibbiga knoppar. Våra skickliga uppfödare fokuserade på avkastning när de skapade dessa sorter, men de har också mer rika smaker och ett brett utbud av psykoaktiva upplevelser, från upplyftande och euforiska till avkopplande och stenande. Kolla in de sorter med största avkastningarna från 2024 nedan.

TOPP-PRODUKTIVA FEMINISERADE CANNABISSORTER

1. ROYAL MOBY

Royal Moby är en spansk klassiker. Detta är en anmärkningsvärd sativa som kommer att växa till en höjd på två meter inomhus. Utomhus kan den nå tre meter under optimala förhållanden. Den kommer att växa långa, töjbara grenar med ett överflöd av feta knoppar.

På grund av sin respektabla storlek kommer Royal Moby att ge upp till 75 g per planta eller 600 g per kvadratmeter under ett 600 W-ljus. Om du vill odla sorten till sin fulla potential är det bäst att du odlar den ute i ett soligt klimat så som i Spanien eller Italien. Bli inte förvånad eftersom det är här hon kan belöna dig med hela 1000 g per planta!

Du kommer inte se mycket av hennes indica-sida när du odlar Royal Moby, förutom när det gäller en av hennes bästa egenskaper: Hennes ganska korta blomningstid på bara 9-10 veckor. Detta gör henne till ett utmärkt val för kontantskördare som vill ha en förstklassig sativa med imponerande avkastning men minus den långa väntan.

Royal Moby har ett av de högsta THC-innehållen bland cannabissorter, vilket säkerställer ett bortom-den-här-världen-rus. Med dessa fina kvaliteter och hennes massiva avkastning förtjänar Royal Moby en plats i vår topp tio produktionslista!

Royal Moby

2. PURPLE QUEEN

Sittande ovanpå indicatronen styr Purple Queen sitt kungarike med en lugn men kraftfull näve. Med en genetisk bakgrund av Hindu Kush och Purple Afghani, vad mer skulle du förvänta dig? Denna sort klockar in vid 22 % THC, vilket betyder att hon kan slå ner dig snabbt. Eftersom hon är indica-dominerande kommer den lugnande, avslappnade känslan som hon ger, att se till att det blir en behaglig resa till soffan. Purple Queen har en smakrik citrussmak för att tillfredsställa gottegrisarna bland oss, samtidigt som den erbjuder en tallarom för naturälskarna där ute.

Dessutom kommer du ha lika kul medans du odlar Purple Queen som när du kommer att röka henne. Denna sort kan växa både inomhus och utomhus och kan hantera tempererade och varmare klimat. Sorter på denna nivå kräver ofta omfattande underhåll och tid. Med Purple Queen är du dock redo att skörda efter bara 8–9 veckor på en 12/12 ljus/mörker cykel. För de som odlar utomhus är hon redo i mitten av september eller början av oktober. Kompakt men ändå spretig, hon brukar inte bli högre än en meter. Du kan förvänta dig en avkastning på cirka 450–500 g/m² inomhus och 650–700 g per planta utomhus.

Purple Queen

3. GREEN GELATO

Om du lägger några riktiga Thin Mints-cookies i en skål med sorbet så är vi säkra på att det skulle bli en utsökt efterrätt. Det är bara en självklarhet att kombinationen av moderplantor av Thin Mint Cookies och Sunset Sherbet skapade en av de godaste sorterna på marknaden, Green Gelato. Den här pirrande hybridvarianten kommer från San Francisco Bay Area och erbjuder rökare en fruktig smak medan de pryder rummet med doften av nybakade kakor. Du kanske vill fylla på några faktiska kakor också, eftersom dessa 25 % THC-blommor säkert kommer att inducera munchies. Green Gelato ser lika bra ut som hon slår, med de täta knopparna som visar livliga nyanser av lila och orange.

Tack och lov behöver du inte vänta för länge för att njuta av denna sort, eftersom hon är redo för skörd efter bara 8–9 veckors blomning inomhus. Beskärning och trimning av växten kommer att göra underverk för avkastningen. ScrOG-metoden, tillsammans med toppning, mainlining, fimming och LST är också högt rekommenderat. Var noga med att även notera att blommorna på denna planta, snarare än långa colas så bildas täta kluster som är små till medelstora. Slutligen, om du vill att de lila nyanserna ska komma fram, kyl ner odlingsutrymmet under natten mot slutet av blomningsfasen.

Green Gelato

4. SHOGUN

Precis som de gamla shoguns så är vår Shogun en fokuserad, beslutsam och kraftfull krigare. Med en genetisk bakgrund av Amnesia Haze och Gorilla #4 samlar hon styrka, smak och avkastning till en komplett allround. De höga Shogun-förnödenheterna är trogna namnen. Förvänta dig fokus och obegränsad styrka. Väger in på 25 % THC så hon kan lätt överväldiga nybörjare, men om du träffar rätt kommer hon att placera dig i zonen, redo att erövra alla dagens händelser. Om du går för långt kan du förvänta dig att hennes balanserade indicasida tar tag och tar dig in i fysisk avkoppling medans ditt sinne fortsätter att vara upplyft.

Shogun är lätt att odla, vilket gör henne lämplig för både nybörjare och veteraner. Hon kan trivas inomhus och utomhus men vet också att hon är en hungrig växt, så du måste se till att hon är välgödd för att maximera resultaten. Under rätt förhållanden kan du ge skörda upp till så mycket som 600 g/m² inomhus efter 9–11 veckors blomning och 750 g/planta utomhus.

Shogun

TOPP-PRODUKTIVA AUTOBLOMMANDE CANNABISSORTER

5. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto är en av de mest populära autoblommande sorter och inte utan flera goda skäl. Cannabisentusiaster älskar den utmärkta och mycket starka ostliknande smaken av Royal Cheese Auto, vilket gör att hon sticker ut bland andra. Hon är även väldigt lätt att odla och har den glädjen med en kort livscykel på bara tio veckor från utsäde till skörd, där hon kommer att tillbringa sju veckor i blom.

Royal Cheese Auto kommer att hålla sig omkring hanterbara 100 cm, vissa plantor kan växa lite längre och andra lite kortare. Hon kommer att belöna med respektabla avkastningar upp till 160 g per planta i genomsnitt och 210 g under optimala förhållanden

Med sin stora ostliknande smak och en stark avslappnande effekt är Royal Cheese Auto ett utmärkt val för alla som vill ha en lättodlad autoblommare som inte kommer att ge besvikelse.

Royal Cheese Auto

6. WHITE WIDOW AUTO

Precis som sin stora syster växer White Widow Auto breda och mörkgröna blad som är belagda med massor av glittrande harts. Odlare kommer att älska att hon kommer att göra detta på bara 75 dagar från utsäde till skörd.

White Widow Auto kan växa till en anspråkslös höjd på cirka 50 cm med vissa plantor som når 100 cm. Detta gör White Widow Auto till en idealisk sort om du vill att en planta ska växa där utrymmet är begränsat eller för diskreta växer. Där hon skiner, trots sin storlek, är det med goda avkastningar för en autoblommare. Du kan förvänta dig 190 till 240 g per planta.

När du röker kommer du att märka en behaglig söt-sur smak med fint kompletterande citrustoner ovanpå. Hennes effekt liknar den ursprungliga White Widow men med en lite mer fysisk effekt.

White Widow Auto

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Denna indica-dominerande sort har blivit extremt populär sedan hennes första uppkomst under 1970-talet. Liksom andra klassiska berömda sorter har uppfödare förbättrat Northern Lights över tiden. Denna sort är ett bra exempel när det bästa av gammal genetik bevaras och blandas med nya kvaliteter.

Northern Light Automatic är en av de sorter som du kan odla nästan överallt. Hon kommer att klara sig bra i nästan vilket klimat som helst och hon kommer inte att ge dig några större problem odlad inomhus eller utomhus. Det som gör Northern Light Automatic unik är att hon kommer att börja blomstra väldigt snabbt. Trots att det är lätt att odla henne är Northern Light Automatic en av de bäst avkastande autoblommande sorter som finns idag, och hon kommer att göra det på korta 9-10 veckor.

Hon kommer att växa till cirka 90–120 cm, något högre än många andra autoblommare, men det är en anledning till att hon utmärker sig när det gäller avkastning. Under optimala förhållanden utomhus kan hon producera upp till 200 g, även om de flesta odlare sannolikt kommer att se cirka 90 g per planta när de odlar henne inomhus.

Northern Light Automatic förtjuser med en fin söt smak och ett rus som är lika trevligt och mycket avkopplande.

Northern Light Automatic

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 veckor
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 veckor efter spiring
22_Effect_1 Klar, Upplyftande

Köp Northern Light Auto

8. NORTH THUNDERFUCK AUTOMATIC

North Thunderfuck Automatic härrör från en korsning mellan den ursprungliga North Thunderfuck och en cannabis ruderalis-hane. Tillägget av ruderalis genetik infunderade denna USA Premium-sort med autoblommande egenskaper som gör henne lätt att odla och snabb att skörda. Bortsett från hastighet och lätthet står denna hårdslående autoblommare som en av de mest potenta som finns och stör ryktet om att autoblommare saknar THC.

Så vad kan du förvänta dig av North Thunderfuck Automatic i odlingsrummet eller trädgården? Låt oss börja inomhus. Denna sort kommer att växa till en lätthanterlig höjd på 90–140 cm (du kan hålla henne på den kortare sidan med tekniker som LST). Bara 10–12 veckor efter groning kommer du att skörda upp till 550 g/m². Utomhus når denna produktiva dam en höjd på 150 cm, ger upp till 140 g/planta och kommer att nå skördetid i ett lika snabbt tidsfönster. Du kan göra livet enkelt genom att så kompanjonsväxter i närheten av North Thunderfuck Automatic för att få in nyttiga insekter för att försvara din gröda.

Efter skörd kommer du att få skämma bort dina cannabinoidreceptorer och smaklökar med en härlig upplevelse. Efter att ha blossat på en vejp, joint eller bong fylld med dessa blommor, kommer du att uppleva toner av jordighet, lime och skunk som rullar över din tunga. Kort efter denna sensoriska lycka kommer North Thunderfuck Automatics THC-innehåll på 21 % att ge sig till känna. Hennes upplyftande effekt kommer att höja ditt sinne och få dig på ett kreativt humör, samtidigt som den slappnar din kropp och smälter dina muskler.

North Thunderfuck Auto
23_genetic background_1 North Thunderfuck x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 veckor
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 90 - 140 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 10-12 veckor efter spiring
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande, Upplyftande

Köp North Thunderfuck Auto

TOPP-PRODUKTIVA CBD-CANNABISSORTER

9. MEDICAL MASS

Medical Mass är en perfekt cannabissort för de medicinska cannabisanvändare som vill ha en hanterbar och lättodlad planta. Denna korsning mellan den populära Royal Medic och Royal Highness säkerställer en potent sort som är perfekt för behandling av kroniska smärtor och andra tillstånd utan de psykoaktiva effekterna av THC.

När du odlar henne kan du förvänta dig 500–550 g per kvadratmeter inomhus. Utomhus, under perfekta förhållanden, kan hon ge cirka 500–550 g per planta. Hennes ganska korta blomningstid på bara 7-8 veckor är ytterligare ett plus för odlaren. Oavsett hur och var du odlar Medical Mass så kommer hennes växtkraft att ge utmärkta skördar.

Medical Mass förtjuser med en komplex och mycket rik smak som kombinerar söta toner med blommiga undertoner. Hon är ett gott exempel på att odling av en högkvalitativ CBD-sort inte betyder att man måste acceptera några kompromisser.

Medical Mass

Medical Mass
23_genetic background_1 Critical Mass x CBD dominant plant
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 10 - 11 veckor
29_THC_1 THC: 10%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sent i September
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande, Lugnande

Köp Medical Mass

10. PAINKILLER XL

Denna speciella variant, som hennes namn antyder, togs fram för att bygga vidare på cannabisens helande effekt. Smärtstillande medel är det som kallas en 1:1-sort, vilket innebär att hon har en lika stor andel THC och CBD (9 % i det här fallet).

Blomningsperioden varar cirka åtta veckor med denna planta och avkastningen är cirka 500–550 g/m², oavsett om du odlar inomhus eller ute. Skillnaden kommer dock med hennes längd. Plantan kommer att träffa någonstans runt 80 cm inomhus, medan den kan sträcka sig upp till 135 cm utomhus. Om du odlar utomhus bör du räkna med att hämta in din skörd i slutet av september.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 veckor
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sent i September
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Painkiller XL

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.