Vår redaktionella process | Royal Queen Seeds

Hos Royal Queen Seeds speglar vår redaktionella process vår filosofi. Vi strävar efter att presentera vetenskapligt korrekt information på ett lättillgängligt sätt, skrivet av experter och granskade av externa kollegor. Vårt innehåll har som mål att utbilda våra läsare inom ämnen som genetik, cannabinoid- och terpenforskning, forskning kring det endocannabinoida systemet, cannabislegalisering och odlingstekniker.

Vårt team består av professionella skribenter och journalister som är experter inom sina områden, vilket omfattar psykedelisk forskning, CBD-trender, forskning om det endocannabinoida systemet och ekologisk odling. Förutom deras expertis har de förmågan att kommunicera komplex information på ett sätt som är lätt att förstå. Våra kunniga illustratörer, fotografer och grafiska designers hjälper till att blåsa liv i deras ord.

Efter att våra skribenter har undersökt och skapat en artikel, hjälper vårt team med granskare till att säkerställa att varje paragraf, illustration och video har vetenskapligt korrekt information. Vårt granskningsteam består av biologer, doktorer, CBD-experter, jordbruksforskare, botaniker, nutritionister och veterinärer. Dessa proffs hjälper oss att upprätthålla ett ansvarsfullt tillvägagångssätt som garanterar att vårt innehåll reflekterar den senaste forskningen.

Vår redaktionella process | Royal Queen Seeds

I slutändan gör vår redaktionella process det möjligt för oss att kommunicera korrekt, förståelig och uppdaterad information. Våra skribenter förlitar sig på de mest aktuella referentgranskade medicinska tidskrifterna, statliga organisationer och akademiska institutioner och våra granskare bekräftar giltigheten av deras källor. Genom att använda denna strikta bevisbaserade process hoppas vi kunna utnyttja vetenskap och expertis för att bryta ner det stigma som fortfarande finns runt cannabisodling, livsstil och kultur.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.