🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

By Steven Voser

Att dölja doften av cannabis kan vara nödvändigt för att undvika de juridiska eller sociala konsekvenserna av att odla din egen marijuana. Det finns diskreta odlingsuppsättningar som innehåller kolfilter, även om detta inte är ett idiotsäkert sätt att hålla ditt odlingsrum utanför radarn. Det beror på hur mycket utrymme och pengar du kan investera. Det är också bättre att släppa ut din filtrerade, uttömda luft så långt från grannar om möjligt. Om du bara odlar några plantor kan en öppen burk RQS-gel neutralisera lukt i 4-6 veckor.

Om du är redo att odla cannabis i ditt eget hem, var då beredd på hur mycket det kan stinka, särskilt när det blommar. Att arbeta med cannabis dagligen kommer att göra dig okänslig för lukten. Du blir så van vid det att du kanske inte märker det på dina kläder eller ditt hår. Ta regelbundna försiktighetsåtgärder för att hålla hela ditt hus fräscht och rent, samtidigt som du håller ditt odlingsrum väl ventilerat. Att försöka maskera det med en annan doft riskerar att du bara producera två störande dofter ovanpå varandra.

En sak du kan göra vid källan till problemet är att välja att odla sorter som luktar mindre. Du har en överraskande mängd variation när det gäller sorter som inte luktar lika starkt. Men de kommer fortfarande att ge en smärre doft som du måste redogöra för. Om du vill ha sorter med en mindre kraftfull doft, var inte orolig; deras effekter kommer inte att påverkas, men de kommer helt enkelt att få mindre uppmärksamhet medan de växer. De fem sorterna nedan representerar sorter från RQS-katalogen som är kända för att ge mindre lukt än de flesta andra sorter.

1. Northern Light

Inomhusodling av denna klassiska sort är designat för att vara lätt för nybörjare. Den kryddiga, jordnära doften av Northern Lights har ibland fruktiga undertoner när den röks. När den växer är lukten dock mer generisk. Odla detta diskret, och du kommer fortfarande att få klibbiga, hartsartade knoppar. THC-innehållet överstiger ofta 20 %, vilket ger kraftfulla indica-effekter som får kroppen att slappna av. Bortsett från att producera starka avkastningar på 7–9 veckor, är det en bra moderplanta som hjälper till med fortsatt odling med låg lukt.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i September
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Northern Light

2. Blue Mystic

Denna underbart jordnära sort är sannolikt en hybrid av Northern Lights och Blueberry-genetik. Flavonoiderna och terpenerna av Blueberry har följt igenom i den överdådiga Blue Mystic. Dess fruktiga bärarom med inslag av lavendel är ett gudomligt ackompanjemang för dess arresterande indica-rus. De fruktiga smakerna hos denna planta kommer också att maskera den klassiska cannabisstanken under dess 8-10 veckors blomning.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Berusande

Köp Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Skörda denna planta inom 70 dagar och njut av en mycket trevligt rus från Royal Jack Auto. Det är en autoblommande variant av Jack Herer, uppkallad efter cannabisaktivisten vars outtröttliga energi för cannabis legalisering återspeglas i det upplyftande ruset av sativa. Ruderalis-genetik gör odlingen av denna sort mycket lättare. Lukten är inte heller så stark jämfört med andra sorter. Det kommer att ge en mer söt, fruktig doft som liknar karamell, men den är subtil. Denna sort är även besläktad med den lysande sativan White Widow, vilket säkerställer ett skimrande kroppsrus när den har intagits.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 veckor
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreativ, Motiverande

Köp Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic kan betraktas som en allomfattande mäktig sort för inomhusodlare, med tanke på dess kompakta natur och diskreta lukt. Tack vare införandet av White Rhino-genetik har denna sort en söt och sensationell (om än lågprofil) arom som kommer att hålla din verksamhet dold. Efter rökning kommer hon dock att glädja sinnena. Royal Creamatic är en autoblommande sort som kommer att rusa från utsäde till skörd på åtta veckor. Ännu mer imponerande är kanske hennes förmåga att pressa ut respektabla 450 g/m² när hon behandlas med den kärlek och respekt hon förtjänar.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 veckor
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Fysiskt avslappnande, Lugnande

Köp Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One är en variant på Lowryder, som är känd för sin mycket snabba blomningstid och dämpade doft. Ruderalis-genetiken hos denna planta håller den kort; med andra ord diskret och hanterbar. Den växer sällan högre än 75 cm, vilket är ganska litet. Skyndar till skördens mållinje på imponerande 6-7 veckor, Quick One är så flexibel att hon till och med kan odlas i kallare klimat. Hon har också en av de mildaste lukterna av någon cannabisväxt. Hennes icke-distinkta, fruktiga doft kommer inte att blåsa dig. Börja att odla för en lugnande känsla av indica.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 veckor
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 veckor efter spiring
Fysiskt avslappnande

Köp Quick One

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.