Varför handla hos RQS?

Varför handla hos Royal Queen Seeds för alla dina cannabisodlingsbehov? Tja, varför inte? Vi är den bästa fröbanken i Europa och vi erbjuder mycket mer än bara frön!

Gratisartiklar med varje beställning: Vi inkluderar frön gratis i alla beställningar. Du kan även välja mellan en bred variation av ekologiskt hållbara gåvor.


Fri frakt: Diskret och gratis frakt inom 3-5 dagar. Gratis delvis/full returrätt tillgänglig inom 14 dagar utan förklaring.


VIP-kundservice: Kontakta vårt expertteam via e-post eller telefon så vi kan hjälpa dig i odlingsprocessen. Tusentals kunders åsikter stödjer oss!

Avancerad genetik: Vi är den största fröbanken i Europa, med högkvalitativ genetik och nya utgåvor som sätter trenderna i branschen.


RQS Growers Club: Bli en del av vår gemenskap för odlare och få tillgång till gåvor och kampanjer som endast finns tillgängliga på vår sida.

Din cannabisreferens: Vi är ledande experter på marijuana och dess odling. Hitta nya artiklar varje dag på 17 språk och prenumerera på skräddarsydd kommunikation baserad på dina intressen.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.