• Royal Queen Seeds T-shirt Turtle

Royal Queen Seeds T-shirt Turtle

Den kommer växa var som helst. Eller, förmodligen inte där den är avbildad här. Dessutom, vet alla att sköldpaddor röker kelp! Men på allvar nu: har faktiskt alla ryggradsdjur THC-receptorer de kan använda för att anbringa lycka, så även en liten sköldpadda skulle kunna bli stenad av att konsumera marijuana (Vi skojar inte!). Fantastiskt tryck av en ”Tortuga Bud”. Tillgänglig i S, M, L och XL
(1) Skriva en recension
Väljsize
 • L
Köp och vinn 20 poäng
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

Var är det konstigaste stället du sett en marijuanaplanta eller rökt lite gräs? Under vatten sjungandes med en sjöjungfru kanske? Eller kanske liftandes med en gul ubåt? Föreställ dig själv kolla ut genom fönstret lyssnandes på gitarren som sjunger i bakgrunden och ser denna sköldpaddas fantastiska trädgård. Jag kan föreställa mig att bläckfiskar har riktigt fina tulpanodlingar under vattnet, men för mitt egna undervattensäventyr så hänger jag hellre med havssköldpaddorna - de vet hur en lever cannabislivet. Bara tänk på hur de flyter där, rullandes bland vågorna. Medan fiskar vickar och vrider sig för att ta sig runt så viftar bara sköldpaddan med sina stora simfötter ibland. Plus, eftersom alla ryggradsdjur har THC-receptorer, är det inte så långsökt att tänka att de fördelar marijuana har kan nyttjas av djur så som havssköldpaddan.

 

Det är en bra dröm, en dröm du kan återuppleva varenda gång du har på dig vår Royal Queen Seeds sköldpadda-tröja. Uppenbarligen är inte du den första att hälsa på hos denna havssköldpadda, bara kolla på hjälmen bredvid plantan. Kanske hade han några besökare innan dig? Ett okänt faktum är faktiskt att Jules Verne gjorde en världsomsegling under havet bara för att få tag på lite fin bud. Marijuana är en livskraftig planta som kan växa i princip överallt. Okej, det kanske inte ens är ett faktum (det om Jules Verne) och kanske kommer du inte kunna hitta ett paradis av marijuana nere hos sjöjungfruarna, men du kan i alla fall alltid visa upp din kärlek för marijuana med denna tröja.

 

Denna tröja är perfekt till din djurälskar-, marijuanaälskar-, eller till en modifierad brudfest med sjötema, Varför inte köpa nog till hela din familj eller dina vänner? Låt dem skapa sina egna historier om livet under vatten med lite snacks, sköldpaddor, och marijuana. Med storlekar tillgängliga i S, M, L, och XL kommer den säkerligen passa vem som helst på din gåvolista, eller bara dina favoritkunder. Plus, med Royal Queen Seeds diskreta världsvida frakt, och med sina rimliga priser, kan du vara säker på att få en fantastisk produkt i god tid utan att låta hela grannskapet veta, om du inte vill att de ska veta förstås. Med de gratis frön som erbjuds beroende på hur mycket pengar du spenderar, kan du också starta din egna trädgård över havet med din favoritört som dess mitt.

 


  Av L. N. Den 16/Sep/2013 :

  Titel : T-Shirt
  Kommentar : i give this t-shirt 5 out of 5 it look's great an feels great to nice color an good print quality nice shirt in grenreal :-)


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Login
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.