Vill du ha GRATIS Royal Gorilla-frön? Klicka här!

  • Royal Queen Seeds Magnet with Logo

Royal Queen Seeds Magnet

Visa ditt stöd för Royal Queen Seeds med en unik och visuellt tilltalande magnet. Din magnet kan lätt placeras på vilken magnetisk yta som helst. Med Royal Queen Seeds logga komplett med ett lejon och vår slogan ”Keep on Growing” i ett guldigt, vitt och svart färgschema, är denna magnet den en som du stolt kan visa upp i ditt hem, ställe eller företag.
(3) Skriva en recension
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Dessutom, denna högkvalitativa magnet som uppmuntrar odling av cannabisfrön för fältet inom medicinsk marijuana, finns tillgänglig för det låga priset av bara 1.49€ inkl. skatt.

Royal Queen Seeds är känt som en av de snabbast växande och största cannabis-fröbanksföretagen i hela Europa. Med några av de bästa sorterna av cannabis att välja mellan, kan kunder köpa cannabisfrön i feminiserade, autoblommande och medicinska variationer. Medicinsk cannabis är oerhört förmånligt för de som kämpar med en sjukdom som gräs kan lindra. Några populära strains av cannabis som våra frön kan tillhandahålla inkluderar Royal Haze Automatic, Royal Moby, Northern Light, Blue Mystic, O.G. Kush och fler. Många av våra cannabis-strains tar blott 8 till 10 veckor att växa efter du planterat dem. Dessutom finns alla våra kvalitativa strains tillgängliga till ett lågt pris.

Med en Royal Queen Seeds magnet, kan du visa upp din kärlek för att odla cannabis och din hängivenhet till varumärket. Facebookfans kan också få en rabatt på 5% på sin beställning. Endags-leveransen ser till att du får din magnet på nolltid!    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.