• RQS Askfat i Metall
 • RQS Askfat i Metall
 • RQS Askfat i Metall
 • RQS Askfat i Metall

RQS Askfat i Metall

För de som älskar att röka cannabis hemma, är RQS askfat i metall det perfekta sättet att röka med klass. Även om det är genom att röka en holk, rulla en joint, eller använda en pipa, är RQS askfat i metall det perfekta sättet att bli av med det brända pappret och askan.
(57) Skriva en recension
Väljfärg
 • Blå
 • Grön
 • Skärt
På REA!
Reducerat pris!
€ 1.60

€ 2.00 (nklusive Skatt (-20%)

Köp och vinn 2 poäng
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (50)
 • Kunders bilder (1)

Rökning är ofta en gemensam aktivitet, med vänner som sitter, slappnar av och njuter av lite cannabis. Om det är den aktiviteten du föredrar under rökning, kommer RQS Askfat i metall låta dig njuta av din tid med stil. Istället för att ha ett tråkigt askfat i ditt rum, eller använda någon tom kopp/cigarettpaket, använd en av dessa moderna askfat. Askfatet i metall är lätt att rengöra, elegant i sitt utseende, och kommer i några intressanta färger.

Detta RQS Askfat i metall finns tillgängligt för rökare i fyra olika färger, som varje har sitt egna stilrena utseende. Den finns i grön, med texten ”Shoot your Sorrows”. Det finns en gul version, med texten ”I heart Dutch Cheese”, utöver den svarta versionen med texten ”Enjoy your Secrets”. Varenda av dessa askfat har en bild och/eller symboler som komplement till dess text, som skapar en cool känsla kring produkten. Den sista färgen är rosa, och det finns två unika versioner av den. Det finn en ros ”I heart Dutch Flowers” version, och en annan som har texten ”Get Blown Away” tryckt på sig.

Med sina förhöjda sidor, är askfatet inte bara fantastiskt för att aska i, det kan även användas för att hålla en joint på plats under en röksession. Det faktum att askfatet är gjort i metall betyder att den är lätt att rengöra, den kommer återgå till sin ursprungliga look på ett ögonblick, och kommer inte gå sönder. Vissa föredrar askfat i glas, men de är väldigt lätta att ta sönder, och det tar en evighet att göra rent när glas krossas. Med askfatet i metall, kommer det värsta du behöver stå ut med att städa vara lite aska på golvet.

Om du har några vänner som också röker cannabis, eller om du vill placera askfat i olika rum, kan du köpa dessa askfat i ett tre- eller fyrdels set. Det finns två unika rosa versioner, samtidigt som det finns en gul och en svart version. Att köpa dessa fyra tillsammans kommer ge dig alla askfat i kollektionen, och tillåta dig att använda dem som du vill.
De olika versionerna kan staplas på varandra, vilket gör de lätta att förvara. För nästintill 3 euro per del, kommer det hela setet att kosta dig mindre än 12 euro. Det är ett fantastiskt pris, med tanke på det faktum att dessa askfat kommer hålla i åratal.

Precis som vilket annat av dina andra cannabisköp, är det en vital aspekt av din röklivsstil som du väljer att njuta av att skaffa de rätta askfaten. Genom att införskaffa dessa RQS Askfat i metall, kommer du vara ett steg närmre den kompletta rökupplevelsen.


  Av M. C. Den 02/Mar/2021 :

  Titel : Cool as!
  Kommentar : I love them! Light, easy to clean, nice design!

  Av M. A. Den 27/Jan/2021 :

  Titel : Marc
  Kommentar : Must have for everyone

  Av M. S. Den 15/Jan/2021 :

  Titel : Ben utzmich
  Kommentar : Sieht nett aus und für den Preis auch sehr erschwinglich. Man könnte sich höchstens beim nächsten merchandise andere Farbkombinationen vorstellen.

  Av C. F. Den 11/Jan/2021 :

  Titel : Pratico!
  Kommentar : Lo uso come impastiera ed è perfetto!

  Av B. G. Den 24/Dec/2020 :

  Titel : Top!
  Kommentar : Good quality, big enough to smoke with friends, and it's light so if you drop it won't bend or break, it's easy to carry around. Bom cinzeiro! Leve e tamanho ideal!

  Av F. V. Den 12/Nov/2020 :

  Titel : Cool
  Kommentar : produit de bonne qualité, très bien réalisé. Je regrette pas d'avoir pris les 3 couleurs. Et je recommande pour le prix 🙃

  Av E. T. Den 02/Nov/2020 :

  Titel : Bel prodotto
  Kommentar : Posacenere con grafica molto elegante consiglio il verde è molto carino e per il prezzo ridotto è più che ottimo.

  Av D. S. Den 16/Oct/2020 :

  Titel : Cool product
  Kommentar : Great value. Had to be the green one.

  Av A. M. Den 22/Sep/2020 :

  Titel : Maxi TTF
  Kommentar : Sympa, belle couleur.👍👍👍

  Av K. M. Den 16/Sep/2020 :

  Titel : Weed ashtray
  Kommentar : This is better for bong smokers e.g it's not deep for ends still nice thow

  Av N. K. Den 14/Sep/2020 :

  Titel : ashtray
  Kommentar : my favorite

  Av J. S. Den 28/Jul/2020 :

  Titel : Koti
  Kommentar : Cool looking ashtray. Great quality of products. RQS you rock 🤘

  Av B. R. Den 02/Jul/2020 :

  Titel : Super
  Kommentar : Fast shipping. A+

  Av F. C. Den 29/Jun/2020 :

  Titel : So nice
  Kommentar : I like it so much that I have not used yet xD very nice quality. ✌

  Av A. C. Den 29/Jun/2020 :

  Titel : Bellissimo e comodo
  Kommentar : L'ho comprato per la mia ragazza e lo adora. Quello rosa è davvero bello, inoltre non è troppo profondo così si evitano accumuli di cenere che puzza


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.