• OG Kush T-Shirt

OG Kush T-Shirt

Medicinsk cannabis är en av de mest populära hjälpmedlen för terapi och läkande som används i Europa idag. Det kan hjälpa till att balansera sinnet hos en person med en mental sjukdom, eller så kan det lindra smärtfyllda symptom orsakade av sjukdomar som starr och cancer. OG Kush tröjan är ett sätt att fira de positiva effekterna hos cannabis.
(1) Skriva en recension
Väljsize
 • L
 • M
 • S
Köp och vinn 20 poäng
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

Tröjan utrycker den gyllene kvalitén av cannabis och det faktum att det är en de mest hyllade naturliga produkterna i världen. OG Kush tröjan kostar 19.95€ inkl. skatt. För de som önskar ha stolthet i friheten av att röka och odla cannabis kan uttrycka sig själva med en av dessa tröjor.

 

Odla Cannabisfrön
Om du är nyfiken av att odla cannabis, kan vi glatt berätta att du kan börja odla frön idag. Några sorter av cannabis kan växa på så lite som åtta veckors tid. Du kan köpa cannabisfrön från vår hemsida och få en stor grad av ytterligare information om de bästa cannabissorterna du har att välja mellan. Vår organisation är byggd på stolthet, kunskap och styrka. Cannabis har förbättrat kvalitén av många människors liv. Du kan börja odla din strain idag och börja se fram emot en gladare morgondag,


Vi säljer autoblommande frön, vilket betyder att de är lätta att odla, och du kan ha ditt cannabis inom åtta till 10 veckor. Du kommer inte behöva läsa någon utförlig manual för att lära dig att odla våra produkter. Vi har några av de finaste strains som finns tillgängliga så som White Widow, OG Kush, och Critical. White Willow producerat en potent höghet medan Critical-strainen är känd för dess nedsövande kvalitéer. Oavsett vilken sort av cannabis du behöver, kan du vara säker om att du kommer hitta dem i vår fröbank. Våra frön är av högsta kvalité och våra kunder är väldigt nöjda med vår service.

OG Kush

OG Kush är en av våra mest populära strains av medicinsk marijuana. Den innehåller inte stjälkar. Därför, kan en person som röker den röka allt av den. Dess grad av potens är hög, vilket betyder att en ny rökare kan behöva börja med en väldigt liten kvantitet. OG Kush är fantastiskt för mentala sjukdomar så som ADD, depression, bipolaritet, ångest och PTSD. OG Kush gör också under för cancer, starr och muskelspasmer. Den kan hjälpa folk att fokusera, och den kan lindra muskelsmärtor.

 

OG Kush T-Shirt

Vår OG Kush T-shirt stödjer målen av strainen. Genom att köpa en OG Kush T-shirt, visar du inte bara din stolthet och kärlek för strainen; du stödjer vårt företag och våra mål. Tröjan kommer i small, large, medium och extra-large.

 


  Av L. K. Den 20/Jan/2015 :

  Titel : OG KUSH T-Shirt
  Kommentar : haha really nice!


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Login
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.