Plasmatändare RQS

RQS Plasmatändare använder sig av den senaste tekniken för att producera en väderbeständig, uppladdningsbar, elektrisk tändare. Borta är dagarna av behov av vätske-refills och gångerna man skymmer sig själv när man tänder i blåsiga förhållanden. RQS Plasmatändare kommer att få dig att tända upp med enkelhet i åratal.
 5.00/5 (4) Write a review
€ 39.50 tax incl. In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (4)

Plasmatändare - RQS: 100% elektronisk, laddningsbar, nyskapande och byggd för att hålla

För de som söker en tändare som potentiellt kan fungera långsiktigt så är RQS Plasmatändare kanske den bästa enheten de någonsin köper. Till skillnad från den genomsnittliga tändaren är RQS Plasmatändare helt elektrisk så det finns inget behov av gas eller kemikaliepåfyllning. Den elektriska tändaren tänder brännbart material nästan omgående eftersom den ger en temperatur på omkring 500°C. När den börjar bli låg i ström, sätt den då bara på laddning via USB.

Föråldring är inte ett problem med RQS Plasmatändaren. Du kan lita på denna tändare i alla typer av väder eftersom den elektriska enheten har en vindtät design. Bäst av allt är denna smarta tändare är lätt att rengöra och underhålla. Inga fler kemikalier eller giftiga gaser. Och inga fler påfyllningsbesvär.

Även om du befinner dig på en svår plats under "zombieapokalypsen" och desperat behöver en tändning så kommer du vara förberedd; RQS Plasmatändaren är så pålitlig som det bara går.

   

  By P. M. on 17/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Un trés beau briquet
  Comment : Non seulement ce briquet est esthétique mais en plus il est très fonctionnel.C'est bien simple maintenant il m'accompagne partout. Je le recommande vivement.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out