• RQS Ansiktsmask
 • RQS Ansiktsmask
 • RQS Ansiktsmask
 • RQS Ansiktsmask
 • RQS Ansiktsmask
 • RQS Ansiktsmask

RQS Ansiktsmask

Behöver du en skyddande ansiktsmask? Dessa högkvalitativa masker, tillgängliga i tre coola modeller, bildar en barriär mot patogener. Den ergonomiska designen och justerbara banden ger maximal komfort och passar din ansiktsform perfekt. Dessutom är masken återanvändbar då du kan tvätta den hur många gånger du vill.
 3.5/5 (3) Skriva en recension
Choose a color
 • Grön
 • Michelangelo
 • Svart
€ 12.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

RQS Ansiktsmask: Återanvändbar 3-skiktsmask

I tider när det är viktigt att skydda sig själv, såväl som andra i ens omgivning, är denna återanvändbara mask det rätta valet. Masken finns tillgänglig i tre olika modeller och det gräsrelaterade mönstret kommer säkert dra till sig många blickar.

Den ergonomiska designen säkerställer maximal komfort. Bär den enkelt genom att bara placera masken över ansiktet samtidigt som du drar banden runt huvudet. De elastiska banden på båda sidor kan justeras så den täcker mun och näsa helt, utan att lämna några öppningar längs kanterna. När den är perfekt justerad, kommer masken tillmötesgå formen av ditt ansikte perfekt.

Dessutom består masken av tre skyddsskikt som inkluderar ett återanvändbart filter. Det tuffa yttre lagret är vattenresistent, medan de inre lagret känns mjukt och behagligt mot ansiktet. Mellanskiktet erbjuder förbättrad andningsförmåga och anti-bakteriella egenskaper. Detta lager är även avtagbart och kan klara av flera tvättcykler.

Resten av masken kan återanvändas obegränsat så länge du följer de avsedda tvättinstruktionerna. Använd inte blekmedel eller strykjärn på produkten. Torktumla i max 60ºC.

Uppbyggnad
Flaptech mask: 80 % polyester 20 % polyamid
Yttre lager: 80 % polyester 20 % elastan
Inre lager: 82 % polyamid 18 % elastan

Det är väldigt viktigt att byta ut det mellersta lagret efter ungefär 24 timmar, samt undvika att en smutsig mask rör vid rena kläder. Vidta försiktighetsåtgärder när du hanterar smutsiga masker i tvätten.

Vänligen notera att byten/returer inte är möjligt av hygienskäl.

Denna mask är inte en medicinsk utrustning eller personlig skyddsutrustning.  Du kan inte skriva en recension eftersom du inte är inloggad som kund

  Logga in / Registrera dig
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.