VapCap M Vejp 2019

Paketinnehåll

RQS Metallgrinder med Kvarn
3 Gratis Cannabisfrön
I en bransch med elektronik, parametrar och smart teknologi, erbjuder VapCap M en del väldigt behövlig enkelhet. Denna vejp är enkel att använda, passar i en ficka och batteriet tar aldrig slut.
Choose a color
 • Aurum
 • Phantom
 • Rosium
 • Silver
€ 75.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

DynaVap - VapCap M 2019: Ett Flamdrivet Mästerverk

DynaVap har tillämpat sin årliga uppdatering på VapCap M. Denna stabila apparat i fickstorlek är optimal för resor, enkel hemmaanvändning och diskret vejpning i offentligheten. Den bärbara designen passar skönt i handen och kan nästan döljas helt om man håller ett grepp om den.

LOW-TECH ENKELHET

Ingen laddning behövs och inga varningar om "lågt batteri" är involverade. En bra gammaldags butanfackla fixar jobbet, En del kanske anser att bristen på elektriska delar är primitiv, ändå är den väldigt sofistikerad. Den drar nytta av fördelen med ledning (överföring av värme via kontakt) och konvektion (stegringen av varm luft och sjunkandet av kall luft) för att ge sköna örtbloss. Det finns inga knappar för temperaturkontroll heller—flammans position avgör hur varmt det blir.

SUBTILA UPPGRADERINGAR FÖR ENKEL ANVÄNDNING

2019 M har en uppgraderad extraktionskammare. Denna nya version har "det senaste" som gör det enkelt att ladda och förbättra luftflödet. Utvecklarna har även moderniserat stammen och tillfört ett rosettmönstergrepp som gör vejpen mycket skönare att hantera.

DynaVap har även investerat ansenlig tid i att vidareutveckla kolhydrathålet. Det har nu en större invalsad profil som tar in mycket mer luft. Tillförandet av fasetter gör det möjligt för användare att lokalisera kolhydrathålet genom beröring. En större fasett—“the rocker”—har tillförts på motsatt sida av kroppen. Denna stålplatå är utformad för att användare ska kunna lokalisera kolhydrathålet i en mörk miljö.

Spiral-luftkanalerna i spetsen på 2018 har bytts ut mot ett serpentinmönster. Detta medför förbättrat luftflöde och förbättrad värmeväxling. Ägare av 2018-modellen kommer bli hänförda när de får veta att den nya M är modulär. 2018-spetsen kan användas med kroppen till 2019 och tvärtom.

Totalt sett är 2019 M en mångsidig, portabel och utmärkt designad produkt.

EN GÅVA FRÅN RQS

För att förbättra erbjudandet på VapCap M 2019, ger Royal Queen Seeds bort en kvarn och 3 slumpmässiga cannabisfrön vid varje köp av VapCap M 2019!

***Observera att VapCap M 2019 är exkluderad från Royal Queen Seeds gratis-erbjudanden***

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.