• VOLCANO DIGIT Vaporizer
 • VOLCANO DIGIT Vaporizer

VOLCANO DIGIT Vaporizer

Paketinnehåll

3 Gratis Cannabisfrön
RQS Metallgrinder med Relief
RQS Metal Rolling Tray
VOLCANO DIGIT Vaporizer tar den legendariska VOLCANO Vape och uppgraderar den för den digitala eran. Det existerar ingen vapei av samma överlägsna kvalité som dennas. Om du letar efter de söta ballongerna av slät vulkanånga, varför inte göra den här till din egen? Nu under en begränsad tid kommer den med några speciella extrafunktioner.
 5.00/5 (3) Skriva en recension
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Volcano Digit Vaporizer: Vaping-jätten får en uppgradering

INDUSTRISTANDARDEN

Här är den: produkten som sätter ribban för vapning. VOLCANO DIGIT Vaporizer är Storz & Bickels digitala uppgradering till sin legendariska produkt. Denna version har en LED-skärm som låter dig ställa in din föredragna vapningstemperatur och indikerar förångarens aktuella temperatur när den värms. Den har också en automatisk avstängningsfunktion om den lämnas på tomgång i 30 minuter. Utöver dessa huvuduppgraderingar, är VOLCANO DIGIT Vaporizer samma produkt som Volcano Classic, som bibehåller funktioner, funktionalitet och styrka.

VOLCANO DIGIT är 18 cm hög och 20 cm i diameter. Dess värmeelement består främst av aluminium och stål. Den har en tre års garanti från tillverkaren och en 100% tillfredställnings-garanti från Storz & Bickel. VOLCANO DIGIT anses vara en medicinsk utrustning.

ANVÄNDNING AV VOLCANO

Först, ställ in temperaturen på din VOLCANO DIGIT. Denna förångare sträcker sig mellan 40-230°C, med en precision på 1,5°C. Medan vapen värmer, packa din skål och sätt den till ventilen och ballongen. När förångaren når din önskade temperatur, sätt din ballong med munstycke till luftpumpen och tryck på "air" -knappen. Se hur din ballong fylls med toppkvalitetsånga. Lossa ballongen och munstycket, andas in djupt och skicka runt till vänner.

Det kan låta komplicerat, men när du har gjort det en gång kunde vaping med VOLCANO DIGIT inte bli enklare. Denna förångare har allt: en fantastisk design som ger bästa ångkvalitén vid maximal effektivitet, en trevlig värmeenhet som kan användas för långa sessioner, ett mångsidigt temperaturområde som kommer att uppfylla vape-älskare av alla slag och en välbyggd design, garanterad att hålla i åratal.

TILLBEHÖR

VOLCANO DIGIT kommer med allt du behöver, inklusive en varmvattenberedare med 100 watt, en luftpump, en ballong och ett munstycke, en fyllningskammare, ett kammarklip, en ventilring, skärmar, droppkudde, rengöringsborste, instruktioner och mer. Ihop med Royal Queen Seed en rullande bricka, kvarn och frön, har detta erbjudande allt du behöver för att skapa ditt eget personliga weed-imperium. Om du letar efter maximal kvalitet, är det utan tvekan erbjudandet för dig.

SÄRSKILT ERBJUDANDEN, ENDAST UNDER EN BEGRÄNSAD TID

Under en begränsad tid, om du köper VOLCANO DIGIT Vaporizer från Royal Queen Seeds så får du också en metall-präglad kvarn, en metallrullningsbricka och fem fröer. Detta är ett erbjudande som kommer att slå!

***Observera att VOLCANO DIGIT är exkluderad från Royal Queen Seeds gratis-erbjudanden***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Volcano digit
  Comment : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Plus de combustion...
  Comment : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.