• Återvunnen bomullspåse
  • Återvunnen bomullspåse
  • Återvunnen bomullspåse

Återvunnen bomullspåse

Kämpar du för att hitta dina papper? Blir du ständigt av med tändaren? Återvunnen bomullspåse kommer samla din utrustning säkert på en plats. Men den är inte bara funktionell, den är även snygg. De återvunna bomullsfibrerna är behagliga att beröra, och vår logotyp och sortnamn ger designen en viss livfullhet.
På REA!
Reducerat pris!
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Köp och vinn 6 poäng
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Återvunnen bomullspåse: Ha din rökutrustning samlad

Behöver du en plats att förvara dina papper, filter, kvarn eller pipa? Vi har den perfekta lösningen för dig. RQS Återvunnen bomullspåse kombinerar funktionalitet med estetik och kommer garanterat bli ett värdefullt tillskott till din utrustningskollektion. Stycket består av 100 % ekologisk bomull. Det finns inget inre plastskikt och inga andra dolda material. Bara en dragkedja! Detta ger väskan ett hållbart element och ett fint naturligt utseende.

Med en storlek på 19 × 12 cm, tillhandahåller den här produkten mycket utrymme för din rökutrustning, som du kan förvara säkert och tryggt med ett blixtlås högst upp. Du kommer även märka att vi adderat vår personliga touch. Vår logo och en lista på våra mest populära sorter blåser liv i denna väska!

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN