• Pink Mist

Pink Mist

Purple Thai x Black Haze

Letar du efter klassisk genetik med modern stil? Möt Pink Mist, den senaste utvecklingen av Royal Queen Seeds expertuppfödare. Härstammande från en unik thailändsk lantras och en speciell Haze-variant feminiserade Pink Mist-frön växer till sativa-dominerande växter packade med THC och komplexa jordiga bäraromer. Måste vi säga mer?
Antal Frön:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Pink Mist: En modern sativa med klassisk genetik

Pink Mist är exklusivt för RQS, så förvänta dig inte att hitta denna hybrid någon annanstans. Med hjälp av klassisk genetik producerade våra expertuppfödare en unik sativa fylld med exotiska smaker och upplyftande, kreativa effekter. Bäst av allt, även om den här höga drottningen presterar exceptionellt bra i stora utomhusutrymmen, kan hon lika gärna odlas i mindre utrymmen utan att ge avkall på storleken eller kvaliteten på hennes skörd. Därför, om du har letat efter en livskraftig sativa för ditt odlingstält eller rum, överväg din sökning och skaffa dina Pink Mist-frön idag.

Pink Mist cannabisfrön: Avkommorna till Purple Thai och Black Haze

Landrassorter ger moderna hybrider oslagbar kraft, och få sorter bevisar detta lika bra som Pink Mists föräldrar. Först i hennes genpool är Purple Thai, en korsning av Chocolate Thai och Highland Oaxacan Gold som förför även de mest kräsna rökare med de djuplila nyanserna av sina blommor och söta, druvblommiga aromer. Näst på tur är Black Haze, en unik blandning av gener från colombiansk lantras och Purple Haze som ståtar med nötiga, kryddiga aromer plus ett klassiskt energiskt Haze-rus. Våra feminiserade Pink Mist-frön kombinerar det bästa från båda dessa klassiker i en 70 % sativa-kombo som är söt, fruktig och extra potent.

Smak och effekt av Pink Mist cannabissorten

Pink Mist ger långa, fluffiga blommor med en tät struktur och utmärkt trikomproduktion. Påminner om hennes lila thailändska förälder, Pink Mists arom har en söthet med fruktiga toner av bär, vindruvor och körsbär. Efter torkning och kurering utvecklar hennes långa blommor också mer komplexa jordiga undertoner samtidigt som de bevarar den ikoniska peppriga kicken som finns i Haze och sativa-lantraser. Tänd upp henne, och Pink Mist kommer att leverera liknande smaker som döljer din gom i en fruktig sötma på förhand (som påminner om kanderad frukt), jordiga undertoner och en kryddig kick när du andas ut. Med 20 % THC och många terpener levererar Pink Mist effekter som kan kännas nästan omedelbart. Förvänta dig en snabb ström av cerebral energi som gör att du känner dig glad, social och fokuserad. I rätt dos är denna sativa-drottning en fantastisk uppiggare under dagen, samt en perfekt sort att skicka runt på fester och andra sociala sammanhang.

Odla Pink Mist-cannabisfrön

Liksom hennes Purple Thai och Black Haze föräldrar är Pink Mist sativa-dominant. Utomhus kan denna stretchiga drottning nå maximala höjder på 200 cm och vara skördeklar i slutet av oktober och producera upp till 400 g/planta. Inomhus är lite träning allt som krävs för att hålla dessa växter mellan 80–120 cm höga. Trots sin mindre storlek kan Pink Mist-växter inomhus ge upp till 450–500 g/m² efter bara 9–10 veckors blomning.

Pink Mist data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Purple Thai x Black Haze
THC: 20%
CBD: Låg
Blommande: 9 - 10 veckor
Skörd-månad : Sent i oktober
Typ : Sativa 70% Indica 30%
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 160 - 200 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 350-400 gr/plant
Effekt: Euforisk, Kreativ, Upplyftande
Smak: Blåbär, Fruktig, Godis, Jordaktiga
Klimat : Långa somrar
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.