• High THC Mix

High THC Mix

Paketinnehåll

Royal Gorilla
HulkBerry
Cookies Gelato
Om potens är vad du är ute efter, har du kommit till rätt ställe. Vår High THC Mix innehåller ett handkurerat urval av frön från de mest potenta sorterna i vår katalog, designade för att ge dig en mängd olika sorter för att möta alla dina behov. Fortsätt med försiktighet - dessa sorter är helt sprängfyllda av THC!
På REA!
Reducerat pris!
€ 73.00 No stock

€ 73.00 (-0%)

Istället för € 86.50

Köp och vinn 73 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

High THC Mix: Ett unikt urval av våra största THC-bomber

Om du är en erfaren rökare med hög tolerans, eller om du helt enkelt vill experimentera med de starkaste sorterna som finns, har du just hittat din perfekta matchning. Innehåller frön från tre noggrant utvalda, ultrapotenta sorter från vår katalog, dessa feminiserade frön kommer att berika ditt odlingsrum eller trädgård med äkta THC-kraftverk.

RQS High THC-mix: Möt våra tungvikts-THC-mästare

Sorterna som ingår i High THC Mix är:

• Cookies Gelato (28 % THC): Född och framtagen på USA:s västkust, denna hybrid innehåller de balanserade cerebrala och fysiska effekterna hos GSC och Gelato 33 – perfekt för när du vill ha ett robust rus som fortfarande låter dig vara produktiv.

• Royal Gorilla (24–27 %+ THC): Vårt eget snitt av Gorilla Glue har en THC-rik kraft som gör att du sjunker ner i soffan i en trans av fysisk avslappning. Perfekt för att varva ner på helgen eller efter en lång dag på kontoret.

• HulkBerry (27–28 % THC): Denna hyllning till originalet Huckleberry, bevarad av John och Rose Casali i Humboldt County, Kalifornien, erbjuder en mäktig, elektrifierande huvud-rus som är lämplig för veteranrökare.

--------

Short sentence: Förbered ditt sinne på att bli bortblåst.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter