Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

  • Low Cost Pack

Low Cost Pack

Det här paketet med cannabisfrön innehåller tre tungviktare: Special Queen 1, Special Kush 1 och White Widow. Och om det inte var nog så finns det en sak som för dem alla samman; de är otroligt billiga samtidigt som de behåller en superhög kvalitet!
På REA!
Reducerat pris!
€ 34.00 No stock

€ 34.00 (-0%)

Köp och vinn 34 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Lågprispaket: Ett billigt sätt att få premium cannabisfrön

Vårt budgetpaket kommer med tre högavkastande och högkvalitativa feminiserade cannabisfrön: Special Queen 1, Special Kush 1 och den världsberömda White Widow. Vad förenar dessa sorter? Stort värde, utan att tumma på den premiumkvaliteten du förtjänar!

Lågprispaket: En exceptionell trio av klassiker

Följande tre cannabissorter i denna feminiserade frövariant kompletterar varandra perfekt:

• Special Queen 1: Alla hyllar drottningen. Denna balanserade sort ger stora skördar av potenta knoppar efter en kort blomningstid på 8–9 veckor. Special Queen 1 kommer från lokala colombianska, afghanska och mexikanska variationer och erbjuder klassisk genetik med stil och substans.

• Special Kush 1: En tung Kush med en av de snabbaste blomningstiderna hos någon fotoperiodkultivar i RQS-katalogen, du kan också förvänta dig stora skördar och ett djupt, fysiskt rus från detta exemplar.

• White Widow: White Widow är bland de mest kända klassiska cannabissorterna i världen och kommer inte att göra dig besviken. Bara för att dessa frön är billiga betyder det inte att de har tappat smak och sina mycket eftertraktade effekter!

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter