• High Yield Pack
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

High Yield Pack

Vad letar du efter i en cannabissort? Om du dras till produktivitet så behöver du inte leta längre än till High Yield Pack. Varje medlem av denna trio är gjord för att pumpa ut en massiv volym av knoppar under blomningsfasen. Men de är inte enkelspåriga. Alla tre har även höga nivåer av THC och tillräckligt med terpener för att fylla hela ditt odlingsutrymme med goda dofter.
(2)
Skriva en recension
På REA!
Reducerat pris!
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

Istället för € 84.50

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

High Yield Pack: Fyll dina förrådsburkar

Cannabissorter utöver olika egenskaper som gör dem attraktiva för odlare. Förutom smak och effekt så är de flesta odlare även bekymrade över en given sorts avkastningspotential. Om du är en person som gillar att fylla dina förrådsburkar till brädden efter varje skörd, så måste du så dessa frön och se hur en enorm avkastning ser ut på riktigt!

Green Gelato, Royal Moby och Shogun — Produktiva krafthus

Miljöförhållanden spelar en viktig roll för att erhålla en stor avkastning, men en del sorter är genetiskt kopplade till att ge fantastiska resultat varje gång. De tre sorterna i High Yield Pack kommer ge dig ett leende på läpparna när du ser grenarna böja sig för vikten av de hartsrika knopparna. Låt oss ta en titt på vad de har att erbjuda:

• Green Gelato: Denna hårt slående och smakrika sort kommer kräma ut upp till 700 g/m² inomhus—det är mycket weed! Om du föredrar att odla den utomhus, så förbered dig på att torka och härda upp till 800 g/planta.

• Royal Moby: Bortsett från klarsynta rus levererar Royal Moby superbra resultat nästan var den än odlas. Förvänta dig upp till 600 g/m² från inomhusexemplar och 650-700 g/planta från de som odlas utomhus.

• Shogun: Kraftfulla effekter, jordaktiga smaker och belönande produktivitet gör Shogun till det kompletta paketet. Detta krafthus avkastar upp till 600 g/m² inomhus och 650-750 g/planta när den odlas utomhus.


  Av A. J. Den 15/Nov/2023 :

  Titel : absolute best
  Kommentar : the 3 of the best strains

  Av F. R. Den 26/Jan/2023 :

  Titel : Great Value Pack
  Kommentar : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.

Categories
eKomi silver seal
4.7 av 5
av 37754 recensioner

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.