Royal Queen Seeds kommer till Barcelona: Besök oss idag

Royal Queen Seeds flyttar in till Barcelona med två nya affärer; i Carrer Pelai och El Raval, stadens ikoniska gamla kvarter. Läs vidare för mer information om de båda platserna och kolla in vår fina nya videointervju med Borja, en av våra butiksbiträden. Trevligt växande!

Video id: 271089558

VILKA PRODUKTER FINNS DET I RQS BUTIKER?

Precis som i andra RQS-butiker, har våra nya butiker i Barcelona ett brett utbud av våra mest sålda produkter. Detta inkluderar såklart vårt fulla sortiment av cannabisfrön, men sträcker sig även till andra produkter som CBD-olja, odlartillbehör (som speciella näringsämnen) och ett brett utbud av tillbehör, såsom bongar, förångare, papper och andra röktillbehör.

Dessutom, genom att prata med vår vänliga personal får du också expertråd om hur du får ut det mesta av dina växter och producerar stora skördar av högkvalitativ cannabis.

HUR VÄLJER JAG RÄTT SORT?

Vårt personalteam är dedikerade till att hjälpa alla typer av odlare att hitta sin perfekta sort. Oavsett om du har flera skördar under ditt bälte eller om det här kommer att bli din första odling, kan vi hjälpa dig att välja en sort som ger bra resultat samtidigt som det matchar din nuvarande kunskapsnivå.

Genom att fråga dig enkla frågor om hur, var och när du planerar att odla, samt vilken utrustning du använder och dina prioriteringar, kan vår personal hjälpa dig att hitta de produkter som passar dig bäst.

Royal Queen Seeds kommer till Barcelona

VILKA ÄR DE MEST SÄLJANDE CANNABIS-FRÖERNA I BUTIKEN?

Royal Cookies är en mycket eftersökt sort i båda våra Barcelona-butiker just nu. Det är en unik hybrid som passar både inne och ute. Dessutom producerar hon riktigt läckra och potenta cannabisknoppar.

Royal Gorilla är också ökande i populäritet, trots att den är väldigt ny. Detta är en annan väldigt kraftig sort som ger stora skördar både inomhus och ute.

Vårt sativa-sortiment är också populärt; speciellt klassiska sorter som Amnesia Haze och Lemon Shining Silver Haze, som båda är kända för sin kraft och upplyftande effekter.

Slutligen, våra auto-blommande sorter också de väldigt efterfrågade, och erbjuder ett enkelt alternativ för odlare på alla nivåer. Några av våra mest favoriserade auto-sorter är Northern Lights Auto och Bubble Kush Auto.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA RQS-STRAIN I FRÅGA OM SMAK OCH EFFEKTER?

Detta är såklart en väldigt subjektiv fråga och beror på användarens egna preferenser. Hursomhelst, vissa slag som alltid erbjuder bra smak och effekt är Royal Cookies, som inkluderar en behaglig indica high och en trevlig smak, eller Blue Mystic, en äldre variant med tydlig sötma.

HUR KAN JAG TA REDA PÅ MER OM RSQ BUTIKER?

Våra webbsajter eller sociala media sidor är bra sätt att hitta mer om vårt utbud, nya erbjudanden och uppdaterade nyheter om RQS och de individuella butikerna. Alternativt, ta en promenad längst Pelai i närheten av Rambla och Universitat så kommer ni att se oss.

Royal Queen Seeds kommer till Barcelona

HUR PÅVERKAS VÅRA KUNDER AV ATT NI FINNS I EL RAVAL?

El Raval anses vara en av Barcelonas gamla stadsdelar. Eftersom detta område lockar mycket turism så får vi kunder från alla världens hörn, liksom en hälsosam blandning av lokalbefolkning som gillar att kolla i butiken efter frön och annan utrustning.

HUR ÄR CANNABIS-KULTUREN I BARCELONA UNIK?

Cannabiskulturen i Barcelona är snabbt växande och lockar stor uppmärksamhet på grund av sina många cannabisklubbar och fröföretag. Till skillnad från andra europeiska marknader (till exempel Amsterdam) är denna marknad ännu inte så överskriden av turism. Men med tanke på den snabba tillväxten av rörelsen här tror vi att Barcelona kommer att bli en stor influens i cannabiskultur över hela Europa och världen.

KOM FÖRBI OCH SÄG HEJ!

Våra nya butiker i Barcelona ligger vid Carrer de Pelai 3 och Carrer del Carmen 39. Vår personal är alltid glad över att kunna förse dina behov, så kom in och säg hej!

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.