Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Besök Royal Queen Seeds affären i Barcelona

Royal Queen Seeds växer! Efter den enormt framgångsrika lanseringen av vår frö-affär i hjärtat av Amsterdam öppnar Royal Queen Seeds nu en butik i Barcelona, Spanien.

Som ett av de snabbast växande cannabis-frö företagen i Europa är Royal Queen Seeds på väg att bli en världsomfattande marknadsledare. Med vår nya butik i Barcelona kommer Royal Queen Seeds att vara närvarande i hjärtat av Europas cannabiskultur!

Vår butik i Barcelona kommer att specialisera sig på att erbjuda odlare vår förstklassiga kvalité på Royal Queen Seeds märkes cannabis-frön tillsammans med olika Royal Queen Seeds varor och tillbehör.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Förvänta dig att hitta feminiserade, autoflowering och medicinska cannabisfrön i finaste kvalité och till mycket attraktiva priser.

Dra fördel av några av världens bästa genetik med de bästa frön av Royal Queen Seeds som redan har vunnit många priser genom åren, inklusive den välkända Highlife Cup och High Times Cannabis Cup.

Du kan hitta klassiska strains som:

 

På Royal Queen Seeds tillsammans med världsberömda strains som:

 

Alla våra frön odlas organiskt, utvalda för hand och testas regelbundet för att kontrollera kvalitet och groning-hastighet.

Carrer Del Carme: Ny RQS varumärkes butik i Barcelonas gamla stadsdelRQS Barcelona Shop

Royal Queen Seeds har nyligen presenterat en andra butik, i hjärtat av Barcelona, som nu säljer cannabisfrön, varor och mycket mera.

Efter framgången med vår första butik i Amsterdam, är vi stolta över att kunna tillkännage öppnandet av en ny Royal Queen Seeds butik, placerad i hjärtat av Barcelonas gamla stadsdel.

Detta nya tillskottet till familjen Royal Queen Seeds kommer att innehålla våra kända, högkvalitativa cannabisfrön, samt märkesvaror och tillbehör. Oavsett om du är ute efter en av våra klassiska strains som White Widow, eller något lite utöver det vanliga, garanterar vi att du kommer att kunna hitta det i vår nya butik på Carrer del Carme 39, Barcelona.

RQS Barcelona shop
Royal Queen Seeds has just opened a second brand store in the heart of Barcelona, selling the highest quality cannabis seeds, merchandise and much more!

Dessutom kommer Barcelona-platsen att fungera som en kommunikationspunkt för alla RQS-kunder. Nu kan du interagera med vår vänliga personal för att hitta svar på alla dina eventuella frågor eller tvivel som du kan ha, samtidigt som du håller dig uppdaterad om lanseringen av nya strains och andra spännande produkter.

Alla RQS-frön odlas organiskt och testas regelbundet för groning hastighet, vilket betyder att du kan vara säker på att du får en överlägsen produkt varje gång. Många av våra strains har vunnit prestigefyllda utmärkelser på cannabisfestivaler, såsom de berömda High Life och High Times Cannabis Cups. Det betyder att du kan njuta av en del skryträttigheter genom att bara lägga till dem i din trädgård.

RQS Barcelona Shop

 

CARRER DELS TALLERS - VARUMÄRKES-BUTIK #3 I STAN

Royal Queen Seeds slår rot i Barcelona. Med tillägget av vår helt nya butik i Barcelona, nära Las Ramblas på Carrer dels Tallers 15, du kan nu gå in i Royal Queen Seeds rike genom att besöka tre olika ställen. Dessutom är RQS den enda fröbanken som har så många fysiska butiker.

Barcelona är den nya cannabis-huvudstaden i Europa. Med tre butiker i staden är Royal Queen Seeds butiker epicentrum för en jordbävning av odling som omsluter planeten. Vi är den förändring vi vill se i världen.

Cannabis Seeds Shop

VÄLKOMMEN TILL KUNGARIKET

När du går över tröskeln vid Carrer dels Tallers, 15, kommer du genast att gå in i cannabisriket Royal Queen Seeds. Alla av dina favorit RQS feminiserade frön, medicinska frön, autoblommande frön, kläder och merchandise väntar på dig i butik.

Genom att öppna en tredje butik i Barcelona är vi på Royal Queen Seeds i tro om att framtiden är mestadels grön. För staden och planeten. Vi tar mark. För att inte nämna butiker. Om du är i staden är du aldrig för långt bort från ett Royal Queen Seeds ställe.

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.