VILLKOR

1. Översikt

RQS Grower Program är ett lojalitetsprogram lanserat för alla kunder på Royal Queen Seeds. Alla kunder som har en RQS-profil kommer att registreras i RQS Growers Club efter slutförande av ett köp på www.royalqueenseeds.se. Med det här programmet kommer kunder att få gröna mynt och lojalitetspoäng för alla köp gjorda online på www.royalqueenseeds.com. Kunder får varken gröna mynt eller lojalitetspoäng för köp i fysiska Royal Queen Seeds-butiker. Det enda kravet för att gå med i RQS Grower Club är att medlemmen är minst 18 år. Royal Queen Seeds kommer inte att ansvara för om någon underårig förbigår detta villkor

Alla gröna mynt och lojalitetspoäng och ytterligare belöningar tillhör Royal Queen Seeds. Företaget reserverar sig rätten att ensidigt avbryta alla medlemskap eller att avbryta eller ändra programmet utan föregående meddelande. I sådana fall kommer alla icke-inlösta gröna mynt och lojalitetspoäng att förverkas utan någon skyldighet eller något ansvar.

2. Medlemskap

Du måste vara minst 18 år gammal för att bli medlem. Alla gröna mynt och lojalitetspoäng tillhör endast en individ och således kan gröna mynt eller lojalitetspoäng inte överföras mellan konton. Du kan registrera dig direkt på www.royalqueenseeds.se. Kunder kommer att stanna på sin aktuella nivå så länge de uppfyller kriterierna inom de följande 12 månaderna.

3. Förtjänst

A) Alla registrerade kunder kommer att få ett grönt mynt och lojalitetspoäng för varje euro som spenderas på vår webbplats. Inga belöningar kommer att tillämpas till beställningar betalda med gröna mynt. Kvalificerade köp inkluderar endast alla vanliga artiklar och reaartiklar som köps på Royal Queen Seeds webbplats (www.royalqueenseeds.se). Gröna mynt och lojalitetspoäng kan även fås genom åtgärder på sociala nätverk, genom att göra en recension på Royal Queen Seeds webbplats, rekommendera en vän eller registrera sig för RQS nyhetsbrev. Gröna mynt och lojalitetspoäng kommer att adderas till ditt saldo när din beställning har skickats från vårt lager. I händelse av annullering, retur eller icke-levererad beställning kommer gröna mynt och lojalitetspoäng att dras av från kundkontot.

B) Födelsedag: Du kommer att få en bonusbelöning på din födelsedag. Se till att ditt födelsedatum är korrekt i din RQS-profil.

C )En "hänvisning" definieras som en person som aldrig har gjort ett köp på Royal Queen Seeds, och deras första beställning görs med hjälp av ett referens-ID eller en remisslänk. När en remissorder beställs kommer kreditpoängen att krediteras till båda kontona - kunden som gjorde remissen och den som hänvisades.

D) Recessionspoäng kommer att krediteras så snart en kundrecenssion har godkänts och publicerats på vår webbplats. Denna bonus gäller endast för produkter som köps av klienten eller kunden.

4. Medlemsförmåner

RQS Growers Club består av fyra nivåer: Starter, Grower, Greenfinger och VIP. Varje nivå uppnås baserat på kriterierna nedan och man erhåller förmånerna som också är listade:

Starter (0-149€)

  • Få 1 grönt mynt och 1 lojalitetspoäng för varje spenderad euro
  • Bli den första att uppdateras (kampanjer, rabatter)

Grower (150-399€):

  • Få 1 grönt mynt och 1 lojalitetspoäng för varje spenderad euro
  • 1 Extra frö GRATIS med din första beställning på den här nivån

Greenfinger (400-999€):

  • Få 1 grönt mynt och 1 lojalitetspoäng för varje spenderad euro
  • 3 Extra frön GRATIS med din första beställning på den här nivån

VIP (mer än 1000 €)

  • Få 2 gröna mynt och 2 lojalitetspoäng för varje spenderad euro
  • 10 Extra frön GRATIS med din första beställning på den här nivån
  • GRATIS leverans med UPS (valfritt) *
  • GRATIS diskret leverans (valfritt)

* GRATIS UPS-leverans gäller endast de länder där tjänsten kan tillhandahållas. Kontrollera vår leveransinformation.
Alla nya nivåförmåner kommer att bli tillgängliga på den första beställningen efter att nivån har nåtts.
En del produkter kommer endast att vara tillgängliga för medlemmar. Special editions är endast tillgängliga för medlemmar i RQS Growers Club.

5. Integritet och e-post

GGenom att registrera dig för programmet accepterar du att ta emot transaktionella e-postmeddelanden gällande RQS Growers Club och Royal Queen Seeds. Dessa kan inkludera information om programbelöningar, programuppdateringar och andra relaterade material efter Royal Queen Seeds gottfinnande. Medlemmar kan avbryta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken "avbryt prenumeration" i nyhetsbrevet. En av våra högsta prioriteter är att se till att våra webbplatsbesökares personuppgifter är säkra. Vänligen se över vår Integritetspolicy. Genom att delta i programmet, accepterar du Royal Queen Seeds användning av dina personuppgifter och att du har läst och accepterat Integritetspolicyn.

Om du har några frågor gällande dessa Villkor, vänligen kontakta oss på [email protected]

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.