Vill du ha GRATIS Royal Gorilla-frön? Klicka här!

VILLKOR

1. Översikt

RQS Growers Club är ett nytt lojalitetsprogram som lanseras för alla Royal Queen Seeds kunder. Alla kunder som har en RQS-profil kommer att registreras i RQS Grower efter att ha genomfört ett köp på www.royalqueenseeds.se. Med detta program kommer kunderna att få poäng för alla onlineköp som görs på www.royalqueenseeds.se. Kunderna får inte poäng för köp som görs hos fysiska Royal Queen Seeds återförsäljare. Det enda kravet för att gå med i RQS Growers Club är att medlemmen är över 18 år. Royal Queen Seeds tar inte ansvar om någon minderårig person åsidosätter detta villkor.

Alla poäng och ytterligare belöningar tillhör Royal Queen Seeds. Företaget förbehåller sig rätten att ensidigt avbryta medlemskapet eller att avbryta eller ändra programmet utan föregående meddelande. I det här fallet förloras alla ofördelade poäng utan någon skyldighet eller ansvar.

2. Medlemskap

Du måste vara minst 18 år för att bli medlem. Alla poäng tillhör endast en individ, därför kan dessa poäng inte överföras mellan konton. Du kan registrera dig direkt på www.royalqueenseeds.se. Kunderna kommer att stanna kvar i sin nuvarande nivå så länge de uppfyller kriterierna inom de följande 12 månaderna.

3. Förtjänster

A) Alla registrerade kunder tjänar en poäng för varje euro som spenderas på vår webbplats. Inga belöningspoäng kommer att gälla för beställningar som betalats med poäng. Kvalificerade inköp inkluderar alla vanliga och rea-artiklar köpta endast på Royal Queen Seeds webbplats (www.royalqueenseeds.se). Du kan också få poäng genom handlingar via sociala nätverk, lägga till en recension på Royal Queen Seeds webbplats, rekommendera en vän eller registrera dig för RQS-nyhetsbrevet. Poäng läggs till i ditt konto när din beställning har skickats från vårt lager. I händelse av en avboknings-, retur- eller olevererad order dras poängen från kundkontot.

B) Födelsedag: Du får en bonusbelöning på din födelsedag. Se till att ditt födelsedatum är korrekt i din RQS-profil.

C )En "hänvisning" definieras som en person som aldrig har gjort ett köp på Royal Queen Seeds, och deras första beställning görs med hjälp av ett referens-ID eller en remisslänk. När en remissorder beställs kommer kreditpoängen att krediteras till båda kontona - kunden som gjorde remissen och den som hänvisades.

D) Recessionspoäng kommer att krediteras så snart en kundrecenssion har godkänts och publicerats på vår webbplats. Denna bonus gäller endast för produkter som köps av klienten eller kunden.

4. Medlemsförmåner

RQS Growers Club består av fyra nivåer: Nybörjare, Odlare, Gröna fingrar och VIP. Varje nivå uppnås baserat på kriterierna nedan och kommer innehålla de fördelar som också anges:

Starter (0-99 €)

  • Tjäna 1 poäng för varje € som du spenderar
  • Bli den första som får höra nyheten (kampanjer, rabatter)

Grower (100-299 €):

  • Tjäna 1 poäng för varje € som du spenderar
  • 1 extra GRATIS frö med din första beställning i denna nivå

Greenfinger(300-999 €):

  • Tjäna 1 poäng för varje € som du spenderar
  • 3 extra GRATIS frön med din första beställning i denna nivå

VIP (mer än 1000 €)

  • Tjäna 2 poäng för varje € som du spenderar
  • 10 extra GRATIS frön med din första beställning i denna nivå
  • GRATIS UPS-leverans (valfritt) *
  • GRATIS dold-frakt (valfritt)

* GRATIS UPS-leverans gäller endast de länder där tjänsten kan tillhandahållas. Kontrollera vår leveransinformation.
Alla fördelar på ny nivå kommer att finnas tillgängliga vid första beställningen efter att nivån har nåtts. 
Medlemmen kommer att få glädjas av en nivå i ett år efter att den har uppnåtts, och under perioden måste de tjäna tillräckligt med poäng för att behålla den ytterligare ett år; annars kommer medlemskapet att sjunka till föregående nivå.
Vissa produkter är endast tillgängliga för medlemmar. Specialutgåvor är endast tillgängliga för medlemmar i RQS Growers Club.

5. Sekretess och e-post

Genom att registrera dig för programmet accepterar du ett mottagande av transaktionsmeddelanden om RQS Growers Club och Royal Queen Seeds. Dessa kan innehålla information om programpoäng och belöningar, programuppdateringar och annat relaterat material enligt Royal Queen Seeds bedömning. Medlemmar kan avsluta prenumerationen av nyhetsbrev genom att kontakta vårt supportteam.

En av våra främsta prioriteringar är att se till att våra besökares personliga information är säker. Läs vår sekretesspolicy. Genom att delta i programmet godkänner du Royal Queen Seeds användning av din personliga information, och att du har läst och accepterat vår integritetspolicy.
Om du har några frågor angående dessa villkor, vänligen kontakta oss på [email protected]

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.