Vad är Bitcoin?

Medan resten av världen är upptagna med att leka runt med fysiska pengar, finns det en ny valuta på webben som kallas Bitcoin som blivit ett populärt alternativ till andra former av valuta. Betalprocessen med Bitcoin är lätt. Och även extremt säker. Att betala med Bitcoin låter människor att ingå i helt privata transaktioner på webben. Glöm att behöva göra betalningar med mellanhänder. Det är inte ens nödvändigt att blanda in en persons bank för att få en Bitcoin-transaktion att ske. Förutom att vara en form av internet-valuta, så är Bitcoin inte sårbar för de vanliga bankpraxis av valuta-manipulation. Istället används specialiserade kodprocedurer för att säkerställa Bitcoins stabilitet och förhindra dessa manipulationer från att hända. Nu kan vem som helst använda denna decentraliserade valuta. Allt som en person behöver för att börja är en dator eller liknande smart enhet som har åtkomst till internet.

Varför använda Bitcoin istället för andra konventionella betalalternativ?

* Den unika kodmetoden, som kallas för en ’block chain’, som används vid en Bitcoin-transaktion är nästintill omöjlig för en tredje part att hacka sig in i och följa. Det är ett bra sätt att hindra andra människor att lägga sina näsor i blöt när det gäller dina affärer, även statliga enheter.

* Det är inte bara ett säkrare sätt att skicka pengar över internet, utan sparar även köparen pengar. Detta är för att du inte behöver utsätta dig för någon tredje parts avgifter, så som med andra betalmetoder online.

För att lära mer om Bitcointransaktioner, vänligen se följande video:Hur en gör en Bitcoinbetalning till Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds tillåter nu sina kunder att köpa produkter genom Bitcoin-transaktioner. För måste du införskaffa en Bitcoin Wallet. Sedan måste du få Bitcoin-valuta in i den plånboken. Oroa dig inte, processen är simpel. När du har en Bitcoin Wallet och har införskaffat lite Bitcoin-valuta, så är du redo för att kunna börja köpa produkter med Bitcoin.

Vad är en Bitcoin wallet?

En Bitcoin Wallet är mycket som att ha ett onlinekonto för att motta, skicka och utbyta Bitcoins. När en person köper Bitcoins, flyttas de till deras Bitcoin Wallet. När de köper saker genom att använda Bitcoins, tas då Bitcoinsen ur ens wallet för att fullgöra transaktionen för sitt köp. För att göra denna process lätt för dig, kommer vi beskriva för dig hur du kan skapa ett Coinbase-konto för att kunna komma igång. Ett Coinbase-konto är en typ at Bitcoin Wallet. Coinbase används av folk runt om i hela världen för att utföra Bitcoin-transaktioner rätt i en internationell handel.

Skapa en Bitcoin Wallet

Steg 1: Att skapa en plånbok till att lagra Bitcoin är lätt. Gå först till https://electrum.org/#download. Detta kommer ta dig till nedladdningssidan för Electrum, en simpel, säker, och enkel Bitcoin Wallet.

Steg 2: Med detta program, kommer du kunna skapa en helt egen plånbok.

Steg 3: Under inställningsprocessen, kommer du bli välkomnad med en ”Generation Seed”. Detta är en unik passfras som låter dig hämta din plånbok om du någonsin skulle förlora den, eller om din dator går sönder. Se till att anteckna din Generation Seed på en bit papper, och göm den någonstans säkert. Dela den aldrig med någon! Det vore detsamma som att ge någon tillgång till ditt kreditkort eller din bank!

Skicka en Bitcoinbetalning till Royal Queen Seeds

Nu när du har en Bitcoin Wallet kommer du kunna skicka oss en betalning för din beställning med Bitcoin. Notera, att du kommer behöva ha Bitcoin i din plånbok för att kunna göra en betalning. Om du inte har några kan du finna uppgifter om några Bitcoin-säljare på botten av sidan.

Steg 1: När du köper cannabisfrön från Royal Queen Seeds, välj Bitcoin som din betalmetod under utchecknings-processen

Web%20Check%20out_1

Steg 2: När du valt detta kommer du tas till en skärm med den unik beställningsinformation du behöver för att fullborda din betalning.

Informationen som behövs är:

A. Royal Queen Seeds Bitcoin Adress
B. Den totala summan av betalningen
C. Ordernummret


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

Steg 3: Open up your Bitcoin Wallet.

Steg 4: Important: Make sure currency is set to BTC, not mBTC. This can be changed with Tools > Preferences > Appearance: Base Units: BTC.

Steg 5: Click on the “Send” tab. You should see the following screen:

Steg 6: Copy the Royal Queen Seeds Bitcoin address into the “To” field. Please note, the address shown in the above image is just an example. Do not use it!

Steg 7: Copy the order number into the “Description/message” field.

Steg 8: Copy the amount to be paid into the “Amount” field.

Steg 9: Press “Send” to send us your payment!

Once received, we will process your order and get it on its way to you ASAP!

How to buy Bitcoins

The following is a list of other Bitcoin sellers provided for your convenience:

www.bitonic.nl - A Dutch based Bitcoin Vendor
www.localBitcoins.com - An international Bitcoin Exchange
www.bitbargain.co.uk - A UK based Bitcoin Exchange
www.clevercoin.net - A Dutch based Bitcoin Exchange
www.Bitcoinnordic.com - A Scandinavian based Bitcoin Vendor

There are certainly numerous other websites one can visit to purchase Bitcoin from. As you can see, it is safe and relatively easy to use Bitcoin to engage in financial transactions. The more you do it, the easier it becomes.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.