För frågor om en beställning eller för mer information om våra produkter.

Royal Queen Seeds är ett av de snabbast växande cannabisfrö-företagen i Europa. Vi har ett stort utbud av exeptionella, välbevarade och feminiserade, medicinska och autoblommande frön på vårt lager. Vi är övertygade om att vi har något som passar dina behov, oavsett vad de kan tänkas vara.

Vårt handplockade lager har växt fram naturligt. Vi gör kontinuerligt tester för att bibehålla hög kvalitetsnivå. Vi förpackar för att skydda produkterna från omvärlden och för att garantera att produkterna är i bästa möjliga skick när de når din dörr.

Vi skulle naturligtvis inte hålla oss kvar på marknaden om vi inte kunde erbjuda en exemplarisk kundservice. Detta betyder att vi lyssnar på våra kunder. Om du har några frågor har vi ett kontaktformulär som är enkelt att använda.

Innan du dyker in kan du dock använda länken nedan för att nå våra FAQ-sidor, alltså frågor vi ofta får:

Det finns en stor chans att vi mött din fundering vid ett tidigare tillfälle och att din fråga tagits upp där. Du kan också ta en titt på vår webbkarta. Du får kanske svaret på din fråga bara genom att veta var du behöver leta.

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du använda kontaktformuläret. Någon av våra anställda kommer då återkomma med ett svar. 

Vi tackar dig för ditt tålamod och ser fram emot dina affärer.

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories