5 EXTRA GRATISFRÖN för de första 100 som använder koden 22ERT5 i kassan.
 • Portabelt askfat
 • Portabelt askfat
 • Portabelt askfat
 • Portabelt askfat

Portabelt askfat

Ta en joint på stranden eller en skogspromenad med en stor joint? Var du än går kan du ta med dig RQS portabla askfat för att fånga upp din aska. Denna portabla pryl består av hållbara material passar perfekt i fickan eller rökningsnecessären, och stoltserar med en snygg design i cannabistema. Håll miljön ren med detta fina fickaskfat från RQS.
På REA!
Reducerat pris!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Köp och vinn 0 poäng
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Portabelt askfat: Fånga upp din aska var du än är

Royal Queen Seeds bärbara askfat är det perfekta tillskottet till din rökningsnecessär. Denna smidiga pryl gör att du kan fånga upp din aska när du inte är hemma och röker. Många cannabisanvändare tycker mycket om att chilla på stranden med en stor joint, medan andra föredrar sällskapet på en uppfriskande skogspromenad. Oavsett var du väljer att röka, tjänar vårt portabla askfat som den perfekta kompanjonen för att fånga upp dina rester.

Detta portabla fickaskfat består även av hållbara material, vilket gör det idealt för de cannabisälskare som bryr sig om vår jord. Den har ett yttre lager utav Kraft-papper, termalisoleringssvamp, aluminiumfolie och en mässingsknapp. Kraft-papper är 100 % hållbart och vårt fickaskfat är designat för att hjälpa dig att gå över till mer miljövänliga rökningsprylar.

RQS portabla askfat mäter 7,5 x 8,5cm. Det passar perfekt i fickan eller i rökningsnecessären, väger nästan ingenting och är idealt för en roadtrip eller camping. Den är även snygg, täckt med vår logo, bilder på cannabisblad och colas i jordaktiga färger.

Följ med oss på resan mot mer hållbara rökningstillbehör och produkter, och ta med dig RQS portabla askfat oavsett var du ska.

  Nobody has posted a review yet


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.