• Gratis återvunna klistermärken
  • Gratis återvunna klistermärken
  • Gratis återvunna klistermärken
  • Gratis återvunna klistermärken

Gratis återvunna klistermärken

Dessa återvunna klistermärken är biologiskt nedbrytbara, har ljusa färger och gör varje kvarn, bong, lagerlåda eller burk mycket vackrare och trevligare för ögat. Vad finns det inte att älska i detta!? Använd dessa hållbara klistermärken för att representerar RQS i ditt odlingsrum, på baksidan av din bil och över hela ditt favorit-rökrum.
På REA!
Reducerat pris!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Köp och vinn 0 poäng
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Gratis återvunna klistermärken: Royal Queen Seeds Are Going Green

På Royal Queen Seeds strävar vi efter att bli mer hållbara. Tidigare har vi bjudit våra kunder på ett stort antal gratisvaror när de beställer från oss. Vi ger fortfarande ut fantastiska gratisprodukter, men nu med en grönare twist!

Ta våra gratis återvunna klistermärken som ett exempel. Dessa ljusa och färgglada klistermärken är tillverkade av återvunnet papper och är helt biologiskt nedbrytbara. Med en längd och höjd på 80 mm kan du representera RQS var du vill.

Placera dessa ekologiska, gratis klistermärken på dina kvarnar, på väggarna i ditt odlingstält, på baksidan av din bil eller över hela din favoritrökplats. Dessa iögonfallande hållbara klistermärken finns i tre olika färger: ljusblå, grön och rosa. När ditt paket har anlänt, visa din kärlek till en av Europas största, bästa och gröna cannabisfröbanker!

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN