• ScrOG-nät

ScrOG-nät

Boosta dina avkastningar genom att använda Royal Queen Seeds ScrOG-nät. Våra nät är kompatibla med två olika stångvarianter och odlare kan klippa ner dem så de passar alla odlingsuppsättningar. Häng enkelt upp skärmen på plats med hjälp av plastkrokarna som medföljer och sätt igång att väva dina cannabisgrenar genom nätet för att förstärka avkastningarna—oavsett hur litet ditt odlingsutrymme är.
Väljdiameter
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
På REA!
Reducerat pris!
€ 7.00

€ 7.00 (nklusive Skatt (-0%)

Köp och vinn 7 poäng
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

ScrOG-nät: Screen of green på ett enkelt sätt

Det finns många sätt att odla cannabis. Dock förblir screen of green, eller ScrOG-tekniken en av de bästa för att maximera avkastning. Oavsett om du odlar i ett litet tält eller har ett stort rum tillgängligt, så kommer ScrOG hjälpa dig att uppnå bästa resultat från din uppsättning.

Royal Queen Seeds ScrOG-nät agerar som den mest vitala utrustningsdelen när du ska utnyttja denna produktiva teknik. Nätet kommer att täcka en maximal yta på 120 x 120 cm; odlare kan antingen använda flera nät för att täcka ett helt rum eller klippa ut delar av nätet för att ge tillräckligt för en planta. Använd bara en sax för att justera storleken i enlighet.

Förutom nätet i sig, är stängerna den viktigaste delen i ett kit när du väljer ScrOG-metoden. Dessa strukturer håller nätet säkert och stabilt. Nätet kommer i två olika varianter, ett lämpligt för stänger med en diameter på 15-18 mm och det andra för måtten 19-22 mm.

Använd plastkrokarna för att fästa nätet på stången och sedan är du redo. Väv dina cannabisgrenar genom nätet när de växer för att skapa en horisontell skärm som får optimal ljusexponering och producerar perfekta blommor.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.