• RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone
  • RQS Mikroskop för smartphone +2

RQS Mikroskop för smartphone

Fäst RQS Mikroskop för smartphone till din iOS- eller Android-enhet för att avslöja varje detalj hos dina cannabisplantor. Inspektera insektsarter för att skilja de dåliga djuren från de goda, spåra färgen på dina trikomer för att bestämma den bästa tiden att skörda och för att spräng dina vänners sinnen vid nästa rökning med kristallklara makrobilder av din älskade gröda.
På REA!
Reducerat pris!
€ 33.00

€ 33.00 (-0%)

Köp och vinn 33 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

RQS Mikroskop för smartphone: Se cannabisväxter i ett nytt ljus

RQS Mikroskop för smartphone gör det möjligt för odlare att bli mer personliga med sina cannabisplantor. Bär med dig den här fickanordningen vart du än går. Den är bara 5,5 cm lång, 2,3 cm bred och 1,2 cm hög - och väger bara 11 gram - den här enheten tar nästan inget utrymme alls, men erbjuder ändå så mycket.

Använd 100x zoomen för att inspektera dina plantor och kunna uppleva dem på en nivå som du aldrig tidigare gjort. Fäst enheten över din smarttelefonkamera för att ta imponerande makrofotograferingsbilder och videor. Oavsett om du odlar inomhus eller utomhus så kommer du alltid att stöta på insekter av något slag. Genom att titta på dem på nära håll så lär du känna livet som upptar ditt odlingsutrymme. Du kommer snabbt att utveckla förmågan att skilja på skadedjur från de nyttiga arterna - en färdighet som hjälper dig att skydda dina växter och optimera avkastningen.

Odlare kan också använda RQS Mikroskop för smartphone för att identifiera den perfekta tiden för att skörda sina knoppar. Håll koll på trikomerna och se hur de förvandlas från klara, omogna exemplar till mjölkiga och grumliga strukturer laddade med THC och andra cannabinoider.

De sex LED-lamporna som är fästa runt linsen berättar att den här enheten inte är mörkrädd. Du har inga problem att se dina plantor på nära håll under tidiga morgondagar i trädgården eller täcket av mörkret kring din gerillaodlingsplats.

RQS Mikroskop för smartphone är konstruerad av aluminium och har en hållbar kropp. Den är kompatibel med nästan 98 % av smartphones, inklusive ett stort utbud av iOS- och Android-enheter.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk