• Örttork
  • Örttork
  • Örttork
  • Örttork
  • Örttork
  • Örttork

Örttork

RQS Örttork hänger upp knopparna i luften och ser till att de torkar snabbt och jämnt, vilket gör den till en nyckelbit för varje cannabisodlare. Efter allt hårt arbete du lägger ner under odlingscykeln är torkning ett viktigt steg för att ta bort överflödigt vatten från dina blommor, skydda dem mot mögel och förbereda dem för härdning.
På REA!
Reducerat pris!
€ 26.00

€ 26.00 (-0%)

Köp och vinn 26 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Örttork: Torka dina knoppar snabbt och effektivt

Royal Queen Seeds Örttork tar bort majoriteten av fukt från dina cannabisblommor och förbereder dem härdning. Torkning av cannabis är fortfarande en av de viktigaste uppgifterna på varje odlares checklista. Det förbättrar smaken av gräs, gör röken lenare och - viktigast av allt - minimerar risken för mögel.

Herb Örttork hänger upp cannabisknopparna i luften och exponerar dem på alla sidor för att torka det jämnt. Det här verktyget är mycket överlägset torkning i ugn och på fönsterbräda, och säkerställer fullständig torrhet utan att utsätta knoppar för temperaturer som försämrar de läckra och värdefulla terpenerna och cannabinoiderna.

Förvara den här platsbesparande enheten i dess påse tills du tänker torka ditt gräs. Med endast 61 cm i diameter när den är utvecklad och 20 cm när den är hopfälld tar den nästan ingen plats alls. Örttorkaren består av oxfordtyg och andningsbart polyesternät, tillsammans med starka elastiska stålstöd, så att du kan torka blommor med detta kit i många år framöver.

Hur man använder Örttork

Efter skörden, ta ut Örttork från påsen och låt den expandera. Var dock försiktig, den reser sig snabbt upp, ungefär som ett pop-up-tält.

Häng upp det i ditt torkrum eller växthus. Kardborrefästena gör den otroligt enkel och snabb att sätta upp, du är klar inom ett par sekunder.

Slå på ventilationssystemet i ditt torkrum för att hålla en stadig fläkt över dina blommor för en snabb och jämn torkning.

För att återställa Örttork till sin ursprungliga storlek, kollapsa den till en cirkulär form. Placera sedan en hand på vardera sidan om cirkeln. Vik den till formen av en mindre cirkel och lägg tillbaka den i påsen.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk