Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

 • Omplanteringskruka i geotextil
 • Omplanteringskruka i geotextil
 • Omplanteringskruka i geotextil
 • Omplanteringskruka i geotextil

Omplanteringskruka i geotextil

Denna omplanteringskruka har en kardborreöppning som gör det lättare än någonsin att ta bort din planta och dess jord! Mycket andningsbar, den erbjuder bra dränering och luftning, vilket säkerställer en hälsosam rotutveckling och frihet från röta och mögel. Skaffa en idag och gör ditt och dina plantors liv enklare.
(1) Skriva en recension
Size:
5 L
€ 5.90
8L
€ 6.20
11L
€ 6.50
Välj enheter
På REA!
Reducerat pris!
€ 6.20

€ 6.20 (-0%)

Köp och vinn 7 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

Omplanteringskruka i geotextil: Omplantering gjort enkelt

Omplanteringskruka i geotextil från RQS gör det oerhört enkelt att överföra din planta till nästa behållare. Med kardborrevägg kan du helt enkelt öppna krukan för att försiktigt ta bort jorden och plantan från sidan, istället för att försöka gräva ur den.

Tyget (tjocklek: 350 g/m²) har ett vattenandnings-system som möjliggör nästan perfekt dränering och luftning, vilket håller rötterna glada och friska medan de utvecklas i sitt nya hem.

Dessa krukor finns i 5, 8 och 11-liters kapacitet och är ett bra ställe för växter av alla storlekar att blomstra. Oavsett om det är ett tillfälligt eller permanent hem så kommer dina plantor att vara glada inom dessa krukors andningsgränser.

Kommer i grått med grönt broderi. De drar inte uppmärksamhet till sig och tack vare sin design är de lämpliga för användning både inomhus och utomhus. Det blir ännu bättre, eftersom de är biologiskt nedbrytbara så kommer de i slutet av sina liv, inte att lämna en röra efter sig. Dessutom kan du kasta dem i tvätten för enkel rengöring.

Ta bort besvären vid omplantering med omplanteringskrukan i geotextil från RQS!


  Av S. O. Den 08/May/2022 :

  Titel : The perfect pot
  Kommentar : Finally I've found the perfect pot that I can use over and over. It is so well built with strong fabric, strong seams and an extremely strong velcro closing flap. It holds water too without leaking it out the sides as you water like cheap pots do. I'm delighted with this pot, I'm sure it will last me many years. Outstanding product.


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN