• How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2

How to Grow Cannabis Indoors 2.0

Ska du odla gräs inomhus för första gången? Eller är du kanske en erfaren odlare som vill undvika vanliga odlingsproblem och ta dina skördar till nästa nivå? Oavsett din situation så kommer How to Grow Cannabis Indoors 2.0 att hjälpa dig att bli den bästa möjliga odlaren. Lär dig hur man odlar de friskaste plantorna och uppnår utmärkta skördat varje gång med denna bok.
Väljlanguage
 • Deutsch
 • English
 • Italiano
På REA!
Reducerat pris!
€ 19.96

€ 24.95 (-20%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Allt du behöver veta om inomhusodling

How to Grow Cannabis Indoors 2.0 förtjänar en plats på varje odlares bokhylla. Den täcker varje detalj som behövs för att framgångsrikt odla cannabis från frö till skörd inomhus, från belysning och näringsämnen till bevattning och ventilation. Fullända inomhusodlingens konst!

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Kliv in i inomhusodlingens värld

Att odla gräs inomhus gör att odlare får mycket mer kontroll över miljömässiga variabler vilket minskar riskerna för skadedjur och sjukdom. Men för att kapitalisera på denna miljö till fullo måste du utveckla en solid förståelse för den bästa genetiken, utrustning, gödningsscheman, temperatur, luftfuktighet och andra faktorer.

How to Grow Cannabis Indoors 2.0 kommer att ge dig gedigen kunskap gällande inomhusodling. Mr José påbörjar boken genom att tillhandahålla en grundlig genomgång av själva cannabisplantan. Han går sedan in på de tekniska detaljerna om hur du sätter upp ett odlingsrum efter dina egna behov och möjligheter. Boken innehåller detaljerad information om belysning, bevattning, ventilation och andra typer av odlingssystem. När du närmare dig slutet kommer du att veta exakt hur du fostrar en sort från frö till skörd på ett framgångsrikt sätt, samt hur du tacklar alla problem du kan stöta på längs vägen.

How to Grow Cannabis Indoors 2.0: Bemästra gräsodling mellan fyra väggar

Denna tillförlitliga bok tar bort alla frågetecken från ekvationen. Det finns tusentals tillgängliga bloggar som diskuterar inomhusodling. Men att ha allt samlat i en tillförlitlig och korrekt bok till hands kan hjälpa dig att utveckla en djupare förståelse för cannabisplantan och odlingsprocessen i helhet. Oavsett om du är en nybörjare med att odla gräs inomhus eller en veteranodlare som vill få alla problem ur världen och fullända ditt konstverk, så behöver du ha denna bok på hyllan.

Mr José: Om författaren

Som en auktoritet inom cannabisodling har Mr José odlat gräs sedan tidigt 90-tal. Han bor i Tjeckien där han arbetar som författare och odlare på en experimentell cannabisfacilitet. Genom att ha odlat och skrivit om gräs i århundraden har Mr José inte bara fulländat inomhusodlingskonsten, utan även knäckt koden för att tydligt kommunicera hur man odlar enklare och rikligare för både nybörjare och veteraner.

  Nobody has posted a review yet


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.