• Bio-Bloom gödningsmedel

Bio-Bloom gödningsmedel

Vårt snabbagerande och effektiva flytande gödningsmedel Bio-Bloom innehåller de essentiella makronäringsämnena som gräs-plantor behöver för att producera tjocka, klibbiga och aromatiska knoppar. Ta din skörd till nästa nivå med denna lättanvända näringsblandning. Den kommer inte bara hjälpa dig att få bättre resultat, den agerar även snabbt för att lösa symptom på näringsbrist.
På REA!
Reducerat pris!
€ 10.50 No Stock

€ 10.50 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Bio-Bloom gödningsmedel: Snabbagerande näring

Vårt gödningsmedel Bio-Bloom kommer att ta dina avkastningar till nästa nivå. Denna formel är komplett med allt dina plantor behöver för att pumpa ut stora och hartsrika knoppar, vilket gör att alla sorter uppnår sina fulla potential. Genetik spelar en avgörande roll för att uppnå stora avkastningar, men till slut beror storleken på din avkastning till stor del på vad din planta göds med! Detta flytande gödningsmedel innehåller höga nivåer av kalium och fosfor—två makronäringsämnen som spelar en viktig roll i bildandet av blommor, utveckling och mognad.

Denna ekologiska plantgödningsblandning kommer inte bara se till att ditt grenverk fylls med stora knoppar, den kommer även hjälpa till att omedelbart korrigera brister under blomning. Detta flytande gödningsmedel som innehåller joniska näringsämnen, kräver inte mycket tid för att brytas ner i jorden. Den går istället omedelbart in i plantor och arbetar för att göra dem starkare och mer produktiva.

Så använder man det flytande gödningsmedlet Bio-Bloom

1. Skaka väl före användning.
2. Tillsätt 1–2 ml per liter vatten.
3. Blanda ordentligt innan applicering.
4. Applicera som rotdränk eller bladspray.

Bio-Bloom: Förvaring och säkerhet

Förvara Bio-Bloom på en mörk och torr plats i temperaturer på mellan 5–35°C. Förvara utom räckhåll för barn. Ät, drick eller rök inte under användning. I händelse av spill, rengör med vatten. Häll inte ut den utomhus.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.