• Peelingtvål av hampa
  • Peelingtvål av hampa
  • Peelingtvål av hampa

Peelingtvål av hampa

Cannabis hör hemma i din hudvårdsrutin. Vår veganvänliga hamppeeling-tvål innehåller en blandning av sheasmör, hampfröolja och hampfröskal för att hålla din hud återfuktad, silkeslen och näringsrik. Häng denna hamptavål vid din dusch för att dra fördel av de exfolierande egenskaperna hos hampfröskalen och fettsyrahalten i hampaolja varje gång du tvättar dig.
På REA!
Reducerat pris!
€ 19.95 No Stock

€ 19.95 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Hampapeeling-tvål: Närande kosmetika med hampa

Från papper och rep till mat och bränsle, hampaplantan har en lång rad användningsområden. De närande föreningarna i fröna ger också en återfuktande och renande tvål som får kroppen att kännas som ett diamantregn efter en dusch eller ett bad.

Vår veganska hampapeeling-tvål innehåller en egenutvecklad blandning av sheasmör, hampfröolja och skal av hampfrö designade för att exfoliera och återfukta (och den är fri från THC). Alla dessa tre noggrant utvalda ingredienser spelar en viktig roll för att behålla en frisk och silkeslen hud. Sheasmör arbetar för att tillföra och låsa in fukt, hampafröolja fungerar som en rik källa till omega-fettsyror och fröskalen hjälper till att försiktigt avlägsna döda hudceller.

För bästa resultat, applicera tvålen direkt på huden när du duschar eller tvättar händerna. När RQS fortsätter att gå över till mer hållbara produkter, har vi sett till att varje tvålstång av hampaolja kommer inlindad i ekoförpackningar. Vi har också fäst ett rep för att göra produkten lätt att hänga nära din dusch eller handfat.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.