Royal Queen Seeds Logo T-Shirt

Royal Queen seeds är den överlägsne online-säljaren av cannabis-strains. Vi erbjuder de bästa cannabis-strains och har en av de största kommersiella fröbankerna, Royal Queen är det rätta stället att vända sig till för prima cannabisfrön. Oavsett om du vill köpa frön för rekreationell eller medicinsk användning, har vi de strains av cannabis du behöver för att fortsätta växa.
Choose a size
 • L
 • M
 • S
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Att odla cannabisfrön från Royal Queen är det bästa sättet att producera friska, starka plantor som kommer producera den bästa marijuanan.

Nu, kan du bära ditt stöd till medicinsk marijuana eller rekreationellt gräs med en Royal Queen Seeds Logga T-Shirt. Gjord av högkvalitativa material och prydd med Royal Queen Seeds logga, kommer denna tröja visa alla att du stödjer rörelsen för medicinsk marijuana och legalisering av rekreationellt gräs. Royal Queen Seeds gör allting rätt och tröjan med vår logga är inget undantag. Vår logo-tröja är presenterad i en vacker nyans av grå perfekt för män eller kvinnor och är utsmyckad med Royal Queen Seeds logga i guld. En komfortabel och smickrande v-neck skurning ger tröjan extra stil och denna tröja kommer snart bli en av dina mest burna saker.

Om du letar efter en idé till en present, utgör ett paket av prima frön och en tröja med Royal Queen Seeds logga en perfekt gåva. Slå in fröna i tröjan och knut en knut kring den med ett rep av hampa för att göra en oslagbar presentation. Tillgänglig i storlekarna small till extra large, kan du köpa en tröja till alla på din gåvolista.

Royal Queen Seeds Logga t-shirts är det perfekta sättet att bära din ställning och tro till värdet av cannabis. Bär den som en konversationsöppnare eller på nästa legalisationsdemonstration du närvarar på. Oavsett var du går, att bära Royal Queen Seeds logga kommer berätta vart du står kring lagarna och regleringen om marijuana.

Logga in på Royal Queen Seeds idag och bläddra igenom det genomgående utbudet av cannabisfrön och för att få all den utrustning och råd du behöver för att växa prima, potent gräs. Vi erbjuder feminiserade frön, autoblommande frön och medicinska frön, Royal Queen Seeds erbjuder nu även kläder lika exklusiva som våra frön. Beställ dina frön och tröjan med vår officiella logga idag och visa upp din ståndpunkt och njutning för cannabis i ett stilrent, fashionabelt och komfortabelt sätt.

 

Vem vet? Att rocka din tröja med Royal Queen Seeds logga kanske även leder till intressanta konversationer och introduktioner som kan resultera i tider av höghet och bestående vänskaper med likasinnade människor. För allting cannabisrelaterat, håller Royal Queen Seeds dig försedd med allting från frön till diverse tillbehör till grinders till huvudbonader och t-shirts. Royal Queen Seeds är stället att vända sig till för allt du behöver för att leva det höga livet med stil.

 

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories