• Damiana

Damiana

Den subtropiska busken tillför en god mintsmak till alla örtblandningar. Damiana ger även en avslappnande känsla som tillför ett trevligt lager till effekterna av din favoritört. Torkad damiana kan även användas som ett uppfriskande te och en del människor väljer att använda alkohol för att göra extrakt och tinkturer.
(2) Skriva en recension
På REA!
Reducerat pris!
€ 11.00

€ 11.00 (-0%)

Köp och vinn 11 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Damiana: Lär känna magin från Turnera diffusa

Damiana är en 100 % ekologisk produkt som ger en mintaktig, kryddig och hickory-liknande smak som fungerar väl tillsammans med terpenprofilen för de flesta sorter.

Vad är Damiana?

Damiana, även känd som Turnera diffusa, stammar från subtropiska klimat i södra Texas, Mexiko, Centralamerika, Karibien och Sydamerika. Människokulturer har använt plantan långt innan register började. Nu för tiden syns den infuserad i alkoholhaltiga drycker, där den skapar en tilltalande gul nyans.

Tillsammans med passionsblomma existerar damiana som en medlem i Passifloraceae-familjen. Den har ganska gula blommor. Dessa attraktiva blommor producerar så småningom en fikonliknande frukt.

Effekter av Damiana

Damiana har en lång användningshistoria. Ursprungsbefolkningar använde damiana till en variation av traditionella anledningar. Idag använder de flesta damiana för dess avslappnande effekter. Det finns många sätt att njuta av denna ört. En del blandar den med alkohol för att göra damianaextrakt, medan andra förbereder för att konsumera damiana i form av ett självärmande och uppfriskande damiana-te.

Så använder man Damiana

Vår damiana kommer i form av torkat växtmaterial. Det fungerar bra och kan användas på flera sätt. Det innehåller trevliga fytokemikalier som går hand i hand med terpener.

Vår ekologiska damiana tar bort risken för konventionellt odlade plantor som kan innehålla pesticidrester.

Varje påse innehåller 50 g torkad damiana.


    Av M. F. Den 18/Aug/2021 :

    Titel : Love it !!
    Kommentar : Tastes good , and perfect to use instead of tobacco. It blends perfectly with Cannabis, enhancing some terpenes and a fresh flavour !! Love it to smoke it just like rolling cigarettes. (it might be a bit hard for some users to get used to it) Thanks to this product and cannabis i no longer smoke the harsh chemicals of the tobacco companies. Much love RQS !!


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk