• Veganska doftljus av hampa
  • Veganska doftljus av hampa
  • Veganska doftljus av hampa

Veganska doftljus av hampa

Plast och paraffinfritt, vårt nya doftande veganska hampaljus erbjuder ett miljövänligt alternativ till vanliga ljus och har en rik arom som kombinerar toner av färsk hampa, tobak, patchouli och jordiga undertoner.
På REA!
Reducerat pris!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Köp och vinn 20 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Doftljus av vegansk hampa: Luta dig tillbaka med våra avkopplande, miljövänliga ljus

Oavsett om du förbereder en romantisk måltid för din speciella person eller ska hoppa in i badkaret för välbehövlig egentid, kommer vårt nya doftande veganska hampaljus att hjälpa dig att skapa stämningen perfekt. Mäter 9 cm på höjden och 7,5 cm i diameter och placeras i en genomskinlig glasbehållare med ett tunt trälock, ljusets eleganta designen gör att det passa in perfekt i alla rum. Dessutom kommer dess rika arom, som kombinerar inslag av färsk cannabis med mörk tobak och undertoner av jord och patchouli, omedelbart att hjälpa dig att skapa en lugn och avkopplande atmosfär i ditt hem. Och om du känner dig extra generös är våra doftljus av hampa också fantastiska presenter.

Som en del av vårt engagemang för hållbarhet är våra veganska hampaljus fria från paraffin och plast; istället är de gjorda av helt naturliga vegetabiliska vaxer och doftande med hampaolja och andra naturliga aromater. Som ett resultat brinner de inte bara renare än vanliga ljus, utan deras produktion är också mycket mer miljövänlig. Med en vikt på totalt 410 g inklusive glasbehållaren (200 g ljus) och 40 timmars brinntid, är våra veganska doftljus av hampa idealiska för att skapa den där avkopplande, lugnande miljön som skiljer ett hus från ett hem.

    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN